Måndagstankar

För en stund sedan kom vi hem från träningen. Idag hade vi en ny tränare eftersom han vi haft nu i början åkte till Australien idag. På obestämd tid. Låter härligt. Men iallafall. Han den nya gillar jag tyvärr inte alls lika mycket. Han är lite skum. Men men, har bara gått en dag. Men jag säger som så, att han har en tuff uppgift i att mäta sig med den förre tränaren. De är väldigt olika och för mig passar den förste bättre. Men men. Skönt att träna iallafall :)

Jag tycker ni ska kika in på www.savesmart.se och kika på deras erbjudanden. Jag är med i Buzzador och har nu kikat runt på denna hemsida där det erbjuds bra priser på bra grejer. Resor, espressomaskin m.m m.m. Kika in där tycker jag :)

Nu ska jag fortsätta glo på teve. Annorlunda familjen är det nu, sen kommer Spårlöst (och garanterat mina tårar - gråter alltid till det programmet...).

Ta hand om er denna måndag. Kram


Drömmar

Redan söndag. I och för sig bara söndag förmiddag, men ändå. Helgerna verkligen bara rusar iväg och jag känner för att göra något annat än det jag egentligen gör. Jag känner för att resa. Långt bort. Se något nytt. Andas ny luft. Göra något av värde kanske. Inte för att livet här hemma inte har något värde, men jag hoppas att ni förstår vad jag menar. Göra något MER bara. Göra något som man faktiskt känner för att göra. Utan en massa måsten. Jag vågar till och med säga att man kanske borde känna på hur ett liv utan klocka skulle vara. Min kocka är det första jag sätter på mig på morgonen. Och det sista jag tar av mig på kvällen. Det är jag och klockan. Klockan och jag. Vi är ett. Ett mot vadå?

Jag köpte en ny fin cardigan på HM igår. Den ser ni här: http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_TRO_CAR&shoptype=S  Jag vet inte riktigt hur man länkar till en annan sida... Tyvärr. Det är något jag får lära mig helt enkelt.

Nu ska vi snart på ännu ett kalas. Igår var vi nämligen ute och åt på restaurang för att fira Micaels mamma som fyllt år. Källarkrogen blev det och firandet blev lyckat tycker jag allt :)
Idag är det dags att fira Micaels mormor som fyller år imorgon. Vi ska dit på lite fika, trevligt. Måste ju göra mig iordning nu!

Ta hand om er. :)

Dålig lördag

Hej på er. Hoppas ni mår bra och har en bra lördag. Vår lördag här hemma har vart tidernas värsta. Imorse vaknade Micael och kände sig dålig och resten av dagen har bara blivit sämre. Han måste åkt på en släng magsjuka eller matförgiftning eller vinterkräksjuka. Ja, alla är de lika dumma och jobbiga och äckliga, han har legat i soffan hela dagen och nu ligger han i sängen och sover. Jag har varit uppassare samtidigt som jag försökt hålla mig på avstånd. Haha, svår uppgift det där. Vädrat, spritat händer, hållt andan, m.m är mitt jobb:) haha. Nu tycker jag synd om mig själv för att livet just nu känns extremt ensamt i soffan. Hoppas han mår bättre snart och hoppas att jag lyckas undvika att bli smittad. Imorgon ska jag jobba så inte käckt att bli sjuk! Det var även tänkt att vi skulle fira Micaels mamma imorgon som har fyllt år, men det blir väl inget av det :( tråkigt! Kalas är alltid kul! Just nu bloggar jag från mobilen samtidigt som jag ser en tråkig film på teve, you, me and dupree tror jag den heter. Eller mister dupree? Ingen aning... Den e sådär. Duger som sällskap denna tråkiga lördag iallafall. Hoppas ni har roligare än vad jag har det. Kram!

Ojdå

Ojdå, hoppsan...nu sitter jag här vid både blogg och Facebook istället för att skriva min text till litteraturseminariet imorgon.. Men men. Jag har kommit halvvägs på den och jag vill gärna bli klar innan klockan 16, för då åker jag till träningen :)

Känns så otroligt skönt och underbart och härligt att ÄNTLIGEN ha kommit igång med träningen på allvar!!! Måndag och onsdag är vikta för kickboxningen som bara är såå himla bra och kul! Superbra tränare och superbra träning! Jag har till och med införskaffat mig ett par handskar :) Mina alldeles egna :)Kickboxningen varvar jag med Friskis då och då. Som idag till exempel :) Då blir det ett hederligt medelpass på Eriksberg. Det är också kul tycker jag :)

Jag försöker även äta GI-mat så ofta det går. Frukosten består bara av GI och där märker jag STOR skillnad på hur länge jag håller mig mätt, hur länge koncentrationen är uppe osv. GI-frukost passar mig utmärkt :) Jag äter numera till frukost: en tallrik naturell yoghurt med bär/frukt samt pumpakärnor och solrosfrön och till detta ett kokt ägg och en kopp té :)


Ser väl ganska gott ut va? :)

Nu framöver blir det en hel del kalas eftersom min pappa har fyllt år så vi ska fira honom på lördag, och därefter blir det ytterligare kalas varje helg då Micaels mamma, mormor och Bosse fyller år. Kalas kalas kalas. Får se hur det går med GI då :) Haha. Men kalas är ju alltid trevligt, så jag tycker det ska bli kul :)

Nu måste jag skriva klart min text. Det är svårt att få ner en hel bok (en tjock bok) till bara 500 ord. Ska man fokusera på början, mitten eller slutet liksom?

Ha det gott mina kära läsare. Kram

RSS 2.0