Tre veckor kvar

Hjälp vad tiden går fort! Nu är det endast tre veckor kvar till vårt bröllop :) Tiden har faktiskt gått väldigt fort sedan den dagen vi bestämde oss för att gifta oss fram tills nu. Det har varit mycket planering och funderingar och tankar och glädje på samma gång och nu står vi snart där, i Bohus fästning, och blir man och fru. Åh, det ska bli så spännande och så otroligt mysigt! Kan inte riktigt fatta att det bara är tre veckor kvar!
 
Den senaste tiden har gått fort och det har varit mycket på gång. Mycket på jobbet, mycket efter jobbet. I veckan hade vi lite avslutning på jobbet för barn och föräldrar vilket blev en lyckad eftermiddag/kväll med glada barn och föräldrar. Efter det åkte mina kollegor och jag in till stan där vi åt god tapas på ett väldigt mysigt ställe. Trevligt med en liten avslutning sådär innan vi alla går på semester nästa vecka.
 
I veckan har jag tränat två gånger; ett Indoor-pass och ett combat-pass. Svettiga men roliga pass!
 
Jag fick återbud från frisören som skulle göra min håruppsättning så jag fick lite panik, men min vän som ska sminka mig sa att hon även kan fixa mitt hår :) Så jag var hemma hos henne förra helgen och hon sminkade mig samt gjorde en fin men enkel håruppsättning och det blev väldigt bra - så jag är väldigt tacksam över att hon vill ägna några timmar åt mig den söndagen :) Jag tror hela bröllopet kommer bli jättevackert. Jag känner det på mig. Jag hoppas på lagom varmt väder så jag inte svettas en massa... :p
 
Idag är vi lite småkrassliga här hemma så vi är mest hemma och kurerar oss. Läser lite och bara myser.
 
Hoppas ni mår bra. :)

Det närmar sig

Vi har nu lämnat maj bakom oss och påbörjat månaden juni. Maj var bra. Vi hann med några hus/lägenhetsvisningar. Hann med en del träning. Biobesök blev det också (Mad Max). Vi hann med ett besök på Fars Hatt där vi ska äta vår bröllopsmiddag. Lite mys och gos med familj och vänner har det blivit också. Vi avslutade månaden maj på spa, nämligen på Yasuragi i Stockholm. Vi åkte dit lördag till söndag och bara njöt njöt njöt. Vi njöt av lugnet, av omgivningen, av varandras sällskap, av maten (MUMS), av drycken (MUMS), av de varma baden, av bastun, av sängarna, av frukosten (MUMS) och av ALLT. Yasuragi är så himla bra och så äkta och nära Japan man kan komma. Helt underbart, trots att vi fick uppleva den stockholmska stressiga bilkörningen på väg dit då vi körde fel och hamnade i Bromma. Tur att lugnet infann sig när vi väl kom fram till Yasuragi.
 

Nu är det alltså juni. Det är fortfarande en del saker som ska fixas inför bröllopet. Jag ska:

  • Hämta min klänning hos sömmerskan
  • Hämta min ring som är färdig och även lämna in våra förlovningsringar för puts och gravyr
  • Köpa skor
  • Hämta ut mitt nya pass
  • Träna ännu mer och äta ännu mer nyttig mat!
  • Försöka njuta så gott det går :)
Jag kan inte fatta att det snart är dags! Det är sex veckor kvar bara! Det är ju ingenting! Vad spännande och roligt det känns och också nervöst och pirrigt. Men mest av allt känns det mysigt. Det kommer bli en fin dag, en kärleksfull dag.
 
Idag hade vi en kompis och hennes sambo över på lunch. Vi bjöd på god grön ärtsoppa med smak av mynta samt bröd till lunch och en kladdkakebrownie med mintgrädde till dessert. Det smakade fräscht och friskt och passade bra denna söndag. En mycket trevlig lunch blev det!
 
Nu ska jag förbereda lite inför morgondagen. Vi har tre inskolningar imorgon så jag hoppas det går bra och att barnen trivs hos oss.
God natt!
 
 
 
 

RSS 2.0