Äntligen :)

Dagen som jag längtat efter hela veckan är äntligen väldigt väldigt nära. Morgondagen. Denna ljuvliga morgondag. Dagen då jag är ledig. Ledig. Leeedig. Jag har längtat hela veckan. Jobbat sedan i onsdags och visst, det är bara fem dagar. Men ändå. Veckan har varit stressig, svettig och faktiskt väldigt jobbig på de flesta sätt och vis. Men imorgon är jag leeedig :) (Att jag jobbar på tisdag igen glömmer jag bort för en stund...).

Idag är det söndag. När jag kom hem från jobbet åt vi lite pastasallad som blev över sedan i fredags då min kära vän och hennes sambo var här. Det blev en trevlig fredagskväll :)
Idag har vi även äntligen smörjt in badrumsdörren så att den inte gnisslar längre :) Det är konstigt tyst kring den nu... :)
Därefter lade jag ut mååånga kursböcker till salu på blocket. Hoppas att några vill köpa från mig :)
Nu är jag rätt seg. Men tänkte skriva ett brev till en kompis. Iallafall börja på ett :)

Ha det gott mina fina läsare!


Barnkläder från Bangkok





Allt detta köpte vi till lilla söta underbara W i Bangkok :) Sååå underbara saker fanns det där må ni tro! Till underbara priser! :)


Fullt upp


God mat på restaurang Linnéa Art när vi firade Micaels födelsedag.


Fina muggar som vi fyndade i Smögen när vi var där i veckan för att fira Mattias som fyllde år.


Bild från vår lilla roadtrip igår. Vi åkte till Kungsbacka, Freeport och Mölnlycke (där vi åt god mat).


Här är jag utklädd till igelkotten Sigge på jobbet. Söt va? :)


Här är vår stjärnvinst från Liseberg från när vi var där senast. God! :)

Jag har ännu inte känt av sommarlovet direkt mycket, då jag jobbar mest hela tiden. Jobbar fem dagar, ledig en, jobbar tre dagar, ledig en och så vidare och så vidare. Inte mycket ledigt. Men det känns ändå helt okej. Jobbet är rätt kul och man tjänar ju en del pengar :) Alltid bra! :)

Juli månad har varit en månad fylld med kalas. Det är en massa personer som har fyllt år nämligen vilket ju är skoj :) På lördag är det dags för ännu ett :) Alla kalas resulterar dock i en tunn plånbok... :( Inte kul!

Idag efter jobbet var jag på stan med en kär vän och fikade lite. Därefter köpte jag en ny mascara och åkte hem. Väl hemma gick Micael och jag faktiskt ut och SPRANG! Hör och häpna... Vi sprang! I skogen. I EN timma! Såå himla härligt! Och svettigt! Underbart nu efteråt :) Ska försöka göra det till en vana.

Fler bilder


Här är en bild från det sista hotellet vi bodde på - Conrad Bangkok. Magnifik utsikt!


God mat från ett matställe vid sidan av en trottoar.


Thailändska otäcka myggbett. Jag har fortfarande märken efter dem... Ni kanske kan tänka er hur mycket det kliade...


På båten från Koh Samet till fastlandet.


Lite bowling i väntan på planet hem.


:)nch för

Sådär. Kul med bilder tycker jag :) Idag är det torsdag och jag har jobbat. Efter det blev det en seg dag här hemma. Jag somnade en stund nu på eftermiddagen och så åt vi god gryta som Micael gjorde. Gott :) Snart ska vi se Kniven mot strupen på teve, sedan blir det läggdags för lilla mig då jag jobbar imorgon.

Igår var jag ledig vilket resulterade i en väldigt produktiv och trevlig dag :) Åkte in till stan tidigt för att beställa glasögon till Micael - kul :) Efter det blev det städning hemma - skönt! Därefter lite lunch för att sedan åka in till stan igen och fika med en kär vän :) På eftermiddagen igår hade jag klipptid så nu är mitt hår fräscht och fint igen :) Bra dag igår alltså :)

Nu säger jag adjö för denna gång. Ta hand om er. :)

Room Service :)



Vi unnade oss lyxig room service på det sista hotellet i Bangkok. Vår sista kväll där (för i år alltså...) ville vi unna oss något alldeles extra och beställde därför upp mat till rummet. Och inte vilken mat som helst! Micael tog en god förrätt med parmaskinka och melon. Till varmrätt tog jag kyckling med massa goda tillbehör och Micael tog hummer! :) Och till dessert valde vi tre olika saker: chokladmousse, cheesecake (väldigt väldigt god då jag vanligtvis inte gillar cheesecake så värst mycket) och en Thailändsk dessert gjord i en kokosnöt med pumpapuré och annat intressant. Jag kan säga såhär: vi var rätt så mätta när maten var uppäten :) Sanningen är den att jag faktiskt inte orkade äta upp all dessert... Det har nog aldrig tidigare hänt!







MUUUUUMS var det :)

Idag har jag jobbat. Efter det åkte jag och hämtade upp Micael här hemma så att vi tillsammans sedan tog oss till syster med familj :) Där busade vi med lillstrumpan, hade mysigt i solen, gungade, badade och så vidare. Med andra ord en jättemysig onsdagskväll! :)

Imorgon är jag ledig eftersom jag ska till läkaren och ta bort några födelsemärken. Hoppas det går bra och smärtfritt.

Nu åker mina ögon igen...dags att sova...Godnatt till er alla kära läsare!

Jag är tillbaks!

Ni kan sluta oroa er - jag lever :) Har bara inte haft tid att uppdatera bloggen.

Vi kom hem från vår underbara resa onsdagen innan midsommar och efter det har jag jobbat nästan varje dag. Jag var ledig fredag, lördag och söndag då vi firade midsommar på landet, men utöver det har jag jobbat, jobbat och jobbat. Varje dag. Det känns nu att jag inte varit ledig på tio dagar. Imorgon blir det åter jobb för att sedan vara ledig på torsdag då jag ska till läkaren. Sedan mer jobb på fredagen :) Man kan ju säga att jag har haft min semester för i år så nu blir det till att spara ihop pengar till nästa resa :) Troligen blir det Japan... :) :)

MEN - jag måste ju visa er några bilder från THAILAND! Sikket underbart land! Jag längtar tillbaka varje dag må ni tro och vissa dagar känns det riktigt tungt att vara tillbaka i Sverige med alla måsten och vardagens alla bestyr. Tiden går verkligen på tok för fort när man är borta.


Utsikt från vårt första hotell


Vy från Lumpini Park


Regnigt väder. Jag klädd i snygg poncho :)


EXTREMT mycket folk i publiken när vi var och såg på Thaiboxning.


Thaiboxning :)


Thai take-away :)


MYCKET delikat!


Glasspaus behövs när man går en heldag på zoo i värmen.


Fina cupcakes :) (Och gooooda).


Snyggt köpcenter :)

Dessa bilder får räcka för denna gång. Jag kan bara säga att Thailand är ett helt fantastiskt land och vi vill (och kommer) att åka dit många fler gånger. Folket var så vänligt och det var så fint. Trots att vi spenderade mest tid i Bangkok tröttnade vi inte ett dugg på den staden! Det fanns SÅ mycket att se, göra och uppleva så det räckte och blev över. Lite har vi faktiskt sparat till nästa gång vi kommer :)

Ikväll har vi ätit pastasallad och tagit en rask och härlig promenad. Ska hoppa in i duschen alldeles strax och sen krypa till kojs. Ska bli skönt att sova.

Ta hand om er mina kära läsare :) Godnatt!


RSS 2.0