Härlig onsdag!

Hej på er.
 
Nu är det onsdag kväll och jag sitter här i soffan och dricker té och äter en skål med underbart goda jordgubbar! Idag jobbade jag det tidiga passet vilket var väldigt skönt. Jag hade bokat en KBT-session efter jobbet nämligen, så direkt när jag slutade åkte jag in till stan och sessionen kunde börja. Det gick väldigt bra idag måste jag säga och jag gjorde enorma framsteg. Nu har jag en del hemuppgifter som jag ska göra fram tills nästa möte så det känns bra.
 
Jag köpte faktiskt med sushi hem som vi åt till middag - MUMS! Efter det tog vi en lång och härlig och rask promenad vilket var skönt. Vi stannade till vid Svarte Mossen där vi matade fåglarna och änderna (vilket var en av mina hemuppgifter). Först matade Micael dem och jag stod lite vid sidan av och observerade. Därefter tog jag mig närmre och närmre för att till slut våga mata dem helt själv. Och jag tyckte faktiskt att det var lite småroligt och trevligt att mata dem. Så detta ska vi fortsätta med så ofta vi kan så att jag till slut (förhoppningsvis) inte får panik när jag ser fåglar i flock.
 
Snart åker vi till Island. Väldigt snart! Det ska bli underbart och jag längtar som bara den!!! Men vad tiden går fort. Den bara springer förbi. Jag hinner inte med alls...
 
Hoppas ni har en mysig onsdagskväll. :)

Lyckad torsdag!

Idag är jag glad av flera anledningar: Jobbet var roligt.
Solen har värmt oss här på Hisingen.
Jag har ätit massa jordgubbar (MUMS).
Vi fick VG på examensarbetet!!!!!!!
Imorgon är det midsommar!
Jag är frisk, lycklig och har världens mest underbara personer i min närhet.

Inte illa va?:)

Som sagt. Vi fick VG på examensarbetet!!! :):) Känns otroligt bra med tanke på hur vi kämpade med den där förbannade uppsatsen! Nu är det över :) Och jag är jättestolt!!!:) Nu kan jag äntligen ansöka om min examen :)

Imorgon är det midsommar. Vad ska ni göra för roligt?


Godmorgon

Idag är det söndag och jag har precis ätit frukost. Mums!!!

Igår åkte Micael och jag till Frölunda Torg en sväng. Vi fick lämnat tillbaks en stavmixer som börjat ryka (läskigt!) och Micael hittade massa kläder som var jättefina. Så det blev en lyckad tur! :)

Efter det åkte jag till mormor där syster och lilla W var. Vi lekte utomhus en stund för att sedan gå in och äta god mat. Därefter åkte vi till Plantagen och kikade på balkongmöbler till mormor, men hon hittade inga...:(

På kvällen åt vi pepparbiff och potatisgratäng och sallad och efter det somnade jag på soffan...
För att sammanfatta lördagen: MYSIG!!! :)

Idag ska vi träffa syster med familj och hitta på något. Antingen Liseberg eller kanske Marstrand. Vi får se. Vädret är ju ingen höjdare...

Lite söndagsångest börjar jag få... Redan måndag igen snart och tillbaks till jobbet. Känns skumt att jag nu har heltidsjobb. Och det känns också väldigt stort och roligt!! :) Men trots det så är det ju alltid skönt med helg och lika tråkigt varje gång när helgen tar slut.

Ha en fin söndag nu mina fina läsare!!!


I full gång

Jag har nu jobbat två dagar på förskolan och det känns otroligt bra hittills! Det är full rulle och mycket att ta in såklart, men det är kul! Jag kan alla barnens namn nu vilket är skönt så jag kan tilltala dem! :) Imorgon har jag sen dag så det blir lite sovmorgon för min del. Det är spännande att få vara en del av en avdelning såhär. :)

Har ni haft en fin tisdag? Efter jobbet idag tog Micael och jag en långpromenad och bara pratade och pratade och pratade. Underbart!! Vi åt stekt korv och färskpotatis och sallad innan - gott!!! Som pyttipanna kan man säga!

Godnatt!!


Imorgon gäller det

Idag är det söndag den 10:e juni. Imorgon är det alltså måndag den 11:e juni vilket innebär att jag börjar arbeta heltid. Heltid som förskollärare på en förskola här i närheten. Kan inte fatta det - jag är lärare!!! :) Känns helkonstigt, men ganska så fantastiskt. Och rätt stort!

Hädanefter lär jag nog skriva litegrann här på blogen om hur arbetslivet på förskolan är och hur allt känns. Det blir ju något helt nytt för mig. Att arbeta heltid som förskollärare!! Jag har ju jobbat mycket som vikarie innan, men nu är det på riktigt!!! :)

Cirka fem veckor hinner jag jobba, innan det är dags för två veckor ledigt. Det blir ju så när man börjar sin anställning i juni.

Jag har precis ätit en god frukost och läst GP. Ute är det regnrusk. Känns som en typisk innedag idag. Jag har dock varit inomhus större delen av veckan och bara kurerat mig, så jag börjar klättra lite på väggarna här.. Ska bli skönt att börja jobba imorgon faktiskt!!

Vad gör ni denna söndag tro?? :)


Förkylt värre

Blodomloppet i måndags gjorde mig förkyld. Eller, det var väl snarare kylan som gjorde det. Jag började känna av halsont redan i söndags och efter måndagskvällen var det inte direkt bättre... Igår var det lite examensfirande här hemma och idag spenderar jag min tid på soffan. Nyser som bara den, snorar, känner mig yr och har värk i nacke och axlar (??). Trist trist!

Det var trevligt och mysigt igår dock:) Vi bjöd på kakbuffét, kaffe, té, vin och läsk. På bufféen fanns: morotskaka, drömmar, kardemummakaka med äpplen, torra chokladkakor, kladdkaka med chokladglasyr, cakepops med smak av kanel, cakepops med smak av kladdkaka samt vaniljpannacotta. Mycket sött blev det alltså...:)
Tack för att ni kom och firade mig på denna examensdag!! :)


Blodomloppet 2012

Igår sprang jag Blodomloppet ihop med Micael och två kompisar samt deras respektive. Vi var alltså ett gäng på sex personer som tog oss runt den 5 km långa banan. Och den här gången var det trögt. Mycket trögre än Vår Ruset. Var en helt annan bana denna gång också, kanske bidrog det till känslan? Men runt kom vi:) Och picknick fick vi:) Och en trevlig kväll hade vi:)

Idag har jag handlat det sista inför examenskalaset imorgon. Har även bakat det sista. Och nu ska vi städa här hemma så det är presentabelt. :) Hoppas ni har en bra tisdag? :) 😃😃


Både en hektisk och lugn helg

I fredags kväll var jag hemma hos kompis från mitt gamla jobb ihop med ytterligare två kompisar (från samma jobb...) :) Vi åt väldigt god mat: Kyckling i basilikasås med ris och sallad samt fräsch fruktsallad och glass till dessert. Gott vin drack vi till detta och det var en väldigt perfekt och trevlig oh rolig fredagskväll! :) Underbaraste Micael hämtade mig vid 01.30 vilket kändes väldigt tryggt, då jag inte riktigt kände för att ta spårvagnen hem vid den tiden... Men som sagt, en helt underbar fredagskväll blev det!!!

Igår spenderade vi förmiddagen i Botaniska trädgården, då Micaels mamma skulle uppträda där med kören som hon sjunger i. Det var mycket folk och kören sjöng vackert :) Det var väldigt vackert i Botaniska måste jag säga, det var väldigt längesen jag var där!
Efter Botaniska vandrade vi ner till Järntorget och Myrorna. Vi ska på en inflyttningsfest på fredags där temat är 70-tal så vi kände för att titta på Myrorna om det fanns något som passade. Jag hittade en topp som jag tror kommer bli bra. I veckan hittade jag dessutom en tröja till Micael också (på en second-hand affär här i området), samt billiga rea-accessoarer från HM. Perfekt! Vi kommer alltså klä ut oss lite halvdant, inget extremt eller hundraprocentigt så att säga. Men det blir nog roligt :)

Efter trippen till Myrorna åkte vi hem till syster med familj och grillade. Kyckling, grönsaksgrillspett samt ljummen potatissallad (gjord på färskpotais...MUMS!!!!). Till dessert: vattenmelon, jordgubbar samt morotskaka. MUMS MUMS!!! En underbar lördagskväll med andra ord! Söta underbara W är ju för gullig och rar och busig och rolig och tokig och helt helt fantastisk! :) Moster är stolt!!! :)

Idag är det söndag och vi sov rätt länge - skönt :) Jag har precis fixat och donat lite i köket. Jag provade att göra Cake Pops faktiskt, tänkte ha dem på onsdag då det vankas lite examensfika här hemma :) De blev faktiskt otroligt goda, men inte världens vackraste kanske... :P Och det blev endast 15 stycken. Jag provsmakade en. Så nu är det kvar 14 stycken. Och på onsdag blir vi 16 stycken. Haha. Jag och Micael får stå över med andra ord :) Eller så får jag försöka mig på att göra en annan variant av Cake Pops också :) Så blir det fler :) Och kanske blir de finare...?:)

Idag ska vi mest ta det lugnt. Handla lite på coop. Läsa i min bok. Laga mat. Springa en runda. Och inte så mycket mer.

Imorgon är det dags för Blodomloppet!!! Lite pirrigt är det allt... Men det ska bli kul!

Vad ska ni göra för något idag?? :)


RSS 2.0