Lördag och ännu en soffdag

Jag sitter fortfarande här i soffan och vilar min tå. Men idag har jag iallafall gjort lite nytta :) Under tiden som Micael diskade och torkade, lade jag in den rena tvätten i garderoberna :) Men nu sitter jag alltså här i soffan igen... det börjar bli tjatigt. Redan i torsdags eftermiddag blev det tjatigt. Och nu är det lördag. Och det blir nog inget festande för mig ikväll som jag hade tänkt... :( Trist.

Igår på morgonen var mamma och Johanna här och vi åt frukost tillsammans och hade det mysigt :) Tack för att ni kom och förgyllde min morgon :) Och tack för den goda frukosten :)

Imorgon är planen att vi allihop ska till Liseberg och fira mormors födelsedag lite i förskott genom att äta på Huvudrestaurangen. Jag hoppashoppashoppas att jag kan få ner foten i en sandal så att jag kan gå...

Ha en skön lördag allihop!


Högt läge javisst

Nu sitter jag här på min plats i soffan. Jag har foten på tre kuddar, så visst är den i högläge! Idag gjorde jag första ingreppet på tå nummer två, alltså min högra stortå. Kom hem för en stund sedan och nu sitter jag alltså här och såhär ska jag sitta nu de närmsta dagarna. Det är jobbigt att inte kunna vara så aktiv som man vill vara... Men det här är ingenting jämfört med ingrepp nummer två, Königs operation, som kommer om 5-6 veckor. Då blir man nästan hänvisad till soffan första veckan och det gör ruskigt ont. Det här känns bara lite. När jag ändå var hos läkaren tog jag samtidigt bort tre stycken födelsemärken :) Först bedövning, sen skrapade och klippte hon bort dem, och så plåster på. Känns bra att jag tog dem samtidigt så är det gjort :) Så nu sitter jag alltså här, omplåstrad både här och där, och blir ompysslad av Micael. Han jobbar hemma idag, vilket är skönt :)

Nu i veckan har jag jobbat på dagiset. Intensivt med inskolningar och allt, men intressant att vara med om det och se hur det går till. Igår träffade jag Jeanette på stan och vi tog en långfika på Espresso House vilket var väldigt trevligt (som vanligt)! Tack för det :)

I tisdags skulle vi egentligen ha passat Wilma här hemma, men Mattias blev sjuk så de fick ställa in sina planer och vi fick alltså inte mysa med Wilma...:( Väldigt tråkigt, det var längesen jag träffade min guddotter nu och jag saknar henne väldigt mycket! Kanske vi kan ses nu i slutet på veckan? :) Jag hoppas även att Mattias blir frisk! 

Förra veckan var intensiv och trevlig! Jag jobbade på hotellet den veckan och efter jobbet träffade jag Laila en dag för en fika på stan. Kulkul! :) Sen var det kalas för Micaels morfar på onsdagen och där bjöds det på smörgåstårta och kakor. Det var trevligt med lite onsdagskalas sådär :) På torsdagen var jag ledig och då kom Maria hit på lunch:)  Mätta och belåtna åkte vi sen in till stan och gick på Göteborgskalaset. Sen mötte vi upp Micael och så gick vi ännu mer på kalaset, alla tre. Väldigt kul måste jag säga! Vi åt hamburgare - gott :), tittade på olika marknadsstånd, några uppträdanden och så. Jag tycker om det internationella mattorget, väldigt trevligt!  :)

 

I lördags var det dags för 50-års kalas för Micaels mammas mans dotters man:) Hängde ni med där?!? :) Vi fick låna bilen (tack så mycket mamma och pappa :)) så vi körde till ett ställe utanför Lindome där festen ägde rum. Vi var i en fin bygdegård alla cirka 50 gäster :) Vi åt god mat, drack gott (jag skulle köra hem, så jag drack cider och citronvatten. Det var också gott :)), umgicks, gjorde ett litet quiz och så dansade vi till ett inhyrt liveband (bandet var presenten till födelsedagsbarnet...). En himla lyckad kväll måste jag säga och vi var rejält trötta när vi kom hem den natten! Vi bara lade oss på sängen och somnade och glömde helt av att ta ut linser, ta bort smink, borsta tänderna och allt sånt där. Vaknade vid 5 av att jag skulle klia mig i ögonen och kände att fransarna var hårda... blev lite fundersam men insåg snabbt att det var mascaran... Jaja...en lyckad kväll och natt iallafall!! :) 

Vad händer framöver hos er då? Några speciella planer? Vi har några planer för helgen, men jag vet inte alls om jag kommer att kunna gå så bra tills dess. På lördag ska en kompis till Micael ha fest och det skulle vara jättekul att gå dit! Men vi får se... Och sen på söndag ska vi fira mormors födelsedag (hon fyller dock i september, men det här datumet passade de flesta..). Vi tänkte gå till Liseberg och äta god mat. Vi får väl se om jag lyckas hänga med... HOPPAS! Om jag inte lyckas hänga med, blir det en superseg helg vill jag lova. 

Igår hade jag min gyminstruktion på Eriksberg. En lyckad sådan. Jag och tränaren gick igenom vissa maskiner och jag fick ett schema som jag skall följa. Ett helkroppsträningsschema. Kändes bra när jag var där igår och jag längtar tills jag kan komma igång på riktigt! Med bra tår :) Då banne mig ska jag komma i form!  

Nu ska jag se på Save the last dance. Den är bra! Kram på er!

Massa kul :)

Just nu sitter jag i soffan insvept i en mysig filt. Ute regnar det vilket är mysigt. Mamma och pappa har det gott i den kroatiska värmen och jag är inte det minsta avundsjuk. (Jag hoppas ni förstod ironin...). Jag är rätt avundsjuk. De är i samma stad som vi var i, bor på samma hotell, har fått samma rum (!) och jag hoppas de har lika mysigt och underbart och härligt som vi hade det! Njut av er semester och av varandra!!!

Här hemma är allt som vanligt. Jag jobbar mesta tiden på hotellet och har schema till nästa vecka, därefter har jag ingen aning vad som händer. Vi får se. Kan ju vara skönt med lite ledigt också :) Men men. Vi får se. Skolan börjar väl snart...eller, första september tror jag. Tiden går fooort!!!

Veckan har varit bra! Jobb och andra saker har stått på schemat! I måndags träffade jag Maria vilket var superkul! Vi har inte setts på evigheter! Vi vandrade runt på stan en massa (var helt slut i benen efteråt...hade jobbat innan och alltså sprungit som en galning och sen en lång promenad på det....men mysigt var det!). Vi slank in på Panduro och köpte MASSA scrapbooking-grejer som var på REA!!!! :) Alltid bra :) Tack för en fin dag, Maria!

På tisdagen hade vi 26-års kalas/fika för Micael här hemma. Hans familj kom och min familj kom och vi åt smörgåsbuffét, glass, supergoda muffins som Johanna hade bakat (TACK!) och lite annat smått och gott :) Det blev en lyckad kväll :) Tack för att ni kom och tack för allt fint ni hade med er!

Torsdagen träffade jag Jeanette efter jobbet! Vi tog en promenad på stan vi med, därefter gick vi och åt god ryggbiff med pommes frites och sås på ett ställe på Kungsgatan. Till dessert tog vi varsin Chai latte på Espresso house - underbart goood :) Sen var det dags för BIO :) Vi såg Letters to Juliet på Biopalatset. En himla mysig film måste jag säga alltså! Man hade tårar i ögonen hela hela tiden... Väääldigt romantisk och söt! Tack för en fin dag och kväll Jeanette!

I fredags var jag ledig! Eftersom det var den enda lediga dagen i veckan passade jag på att sova lääänge :) UNDERBART! Sen åkte jag till stan och mötte mamma :) Vi gick omkring, mamma shoppade kläder (kul!), vi åt på Avalon (helt okej, men kunde varit så mycket bättre), köpte rosévin och därefter åkte vi hem till dem. Där drack vi vin och planerade lite vad mamma skulle packa ner och så. Spännande :) Tack för en fin dag mamma :) :)

Igår efter jobbet var det dags för ModelLab :) Vi åkte dit ihop Johanna, Mattias, Wilma och jag. Micael var redan inne i stan och väntade på oss. Man var lite pirrig i magen innan man satte igång, men sen blev det roligt och lyckat må ni tro :) Vi blev sminkade (allihop förutom Wilma såklart...) väldigt fint. Jag blev supernöjd!










När alla var färdiga och redo var det dags för FOTOGRAFERINGEN :)





Eller hur fina bilder? Jag är riktigt nöjd iallafall och det var verkligen superkul att vara där :) Vi hade en jättebra fotograf! Ja, en kul grej man inte direkt gör varje dag... :)
Efter cirka fem timmar på ModelLab gick vi och åt på O´learys. GOTT med hamburgare :) Tack ni alla söta för igår :)

Nu ska jag läsa lite gamla tidningar. KUL.
Ha det så bra i regnet! Kram


RSS 2.0