Snart dags för Blodomloppet!

Vi var ute och sprang förut. Det var tungt och svettigt men sköönt efteråt! Som vanligt alltså... Blodomloppet är på måndag och jag är inte alls laddad. Men det gick ju bra på Vår Ruset så det ska nog gå bra nu också:)

Gud vad veckan har gått fort tycker jag! Snart är det redan helg!


Bloggkväll

Här är lite bilder från bloggkvällen med Hannah Graaf:


Examination - check!

Idag kan vi äntligen bocka av examinationen på listan! Och så bra den gick dessutom! Vi fick massa beröm och positiv kritik så vi är otroligt stolta och nöjda med vår insats! :) vi fick även vår lärarpin så nu kanske man kan säga att jag är färdig lärare? Jag tror det minsann :) Skum känsla!

Vi firade lite efteråt på Danilo med god mat och gott vin. När jag kom hem väntade en vacker bukett blommor på mig som Micael köpt. Gulligt!:) En härlig dag, men också nervös och pirrig såklart!

I lördags satt vi och pluggade på Evas Paley till midnatt. Galet att gå längs Avenyn med tung datorväska medan alla andra är ute och festar. Då känner man sig minst sagt präktig!


Hejhej.

Snart snart snart är opponeringen över. Imorgon har vi den. Den största opponeringen någonsin. Men det kommer såklart gå bra!!! Och vi kommer vara nöjda efteråt, det är jag helt säker på! :)

Idag har varit en otroligt mysig dag på alla sätt och vis. Vi har firat våra mammor. Först på landet med Micaels familj. Där fikade vi och hade det gott. Därefter åkte vi till Ljungskile och Laxbutiken och åt underbart god lax med diverse tillbehör. MUMS!!! En helt underbar dag har det varit! Förutom kvällen nu som jag har spenderat med pluggande... Men men. Snart är det färdigpluggat. För ett bra tag framöver :)

Har ni haft en fin dag? Jag hoppas det :)

Har jag berättat att jag träffade Hannah Graaf i torsdags?? Jeanette och jag var nämligen på en bloggkväll som Hannah anordnade och det var väldigt lyckat :)

Nu ska jag fortsätta plugga lite... :( Ha en mysig kväll!!!

Torsdagsfunderingar

Den här veckan har rusat och susat iväg. Det är redan torsdag! Och jag har ännu en innedag, trots det fina fina vädret... Lite mysigt är det iallafall, Micael jobbar hemma större delen av veckorna numera så han är också hemma när jag är det. Oftast är det väldigt väldigt mysigt, men ibland kan jag såklart önska att jag var helt ensam hemma. Jag gillar att vara helt ensam hemma. Och jag tror många människor behöver det. Jag gör det iallafall. Men inte för mycket, bara då och då liksom. :)

Iallafall. Jag sitter och skriver på mitt PM (loggboksanteckningar skulle man kunna kalla det). Jag är strax klar, det känns ju skönt :) Nästa moment blir att ta tag i opponeringen på allvar. Den är ju faktiskt på måndag redan. Lite stressigt, då vi inte ens börjat skriva vår text till den. Men det går nog vägen. Vi ska sitta på lördag har vi tänkt.

Herregud, snart är jag helt färdig och får min examen... Ska bli spännande och nervöst och roligt på samma gång!

Vad har ni för er denna torsdag? Njuter ni av solen?? :)


Soligt

Det är soligt som bara den utomhus men jag sitter inomhus. Anledning: plugg. Har en 40-sidor lång text att granska och opponera på, på måndag. Utöver denna text, så ska jag även läsa två andra texter som är lika långa. Med andra ord: 120 sidors text. Varav 40 sidor extremnoggrant. Opponeringen ingår i examinationen så man måste utföra den bra. Annars ingen examen. Hehe. Examen. Vad stort det låter. Men snart är jag där. Och snart börjar jag jobba heltid. Jag hoppas verkligen att jag har lärt mig något under dessa 3,5 åren. Något borde ju ha fastnat, eller?

Sikken sommar vi har fått - redan! Det är jättevarmt och soligt ute och känns mer som juli än maj. Lite senare ikväll ska vi ut och springa en runda. Ska bli skönt! Men först ska jag plugga ännu mer. Resten av veckan är rätt fullbokad nämligen så det gäller att ta varje tillfälle som finns till att plugga. Tyvärr...

Igår var vi hos syster med familj och åt god Thaimat och hade det mysigt och trevligt :) En härlig tisdag! :)

Nu måste jag fortsätta läsa och skriva. Ha det gott!!

Nu börjar livet igen?

Idag skickade vi in vårt examensarbete. Underbart!!! :) Känns verkligen helkonstigt att det numera inte ligger helt i våra händer. Det har blivit lite som en bebis som man har tagit hand om i snart två månader. Nu har vi mailat iväg den till någon helt okänd. Konstigt. Men också helt helt underbart. Imorgon ska vi dock till skolan en snabbis igen för att hämta arbetet vi ska granska. På måndag nästa vecka, den 28:e, är det dags för examination. Därefter fixa till eventuella kompletteringar. Därefter EXAMEN!!!!!! Kan inte förstå att jag tar examen om bara några få veckor. Dessa universitetsår har verkligen gått fort, men samtidigt också extremt långsamt vissa stunder. Men nu är de över snart. Galet!

Hade ni en fin helg? För min del innebar det plugg och jobb. Men också en del slappande. Skönt!

Idag har det varit sommarvärme här i Göteborg. Konstigt att inte behöva ha jacka... Men just nu regnar det och åskar en massa ute.

Ha en fin måndag kära läsare :)

Redan onsdag?

Att tiden går snabbt det vet vi ju redan. Men såhär snabbt??? Det är redan onsdag! Och helgdag imorgon. Ska ni göra något speciellt? Vi ska sitta med uppsatsen (som vanligt). Åh, jag vill bara bli klar med den! Vi fick kommentarer från vår handledare idag också så vi har en del att fixa till innan inlämning på måndag. Men tänk känslan på måndagkväll när den är ivägskickad. U N D E R B A R. :)

Hoppas ni får en härlig ledig torsdag imorgon!

Tröttsamt

Nu är jag extremt trött på den här uppsatsen alltså. Jag vill ha mitt liv tillbaka. Det går sakta men säkert framåt iallafall. Vi har ett avsnitt kvar ungefär. På måndag ska uppsatsen skickas in och det ska bli underbart att äntligen få andas igen. Fast det är inte helt färdigt bara för att vi har skickat in det. Nejnej. Det ska granskas också vid en opponering och vi ska samtidigt granska en annan uppsats. Det ingår i examinationen. Detta gör vi den 28/5. Därefter blir det en eventuell komplettering och till det har vi fem dagar tror jag. Därefter är det klart. Och med det är tre och ett halvt års studier till ända. Härligt och läskigt på samma gång.

Idag har Jeanette och jag skrivit. Vi satt på Humanisten. Därefter gick jag till fotvården. Hade ett presentkort där så min kära syster och jag bokade in fotvårdsbehandling båda två idag, fast jag innan henne och hon en timma efter. Det var kittligt men rätt skönt samtidigt. Jag är ju extremt kittlig så det var väldigt jobbigt vissa perioder! Men det var även skönt. Fick ett väldigt fint rosa nagellack också :)
Efter behandlingen åkte vi till en sushirestaurang och åt goood sushi! Det var evigheter sedan jag åt sushi, tröttnade på det efter allt för mycket sushi under en period. Men idag var det underbart gooootttt :) Kanske behövdes det ett uppehåll på över ett år? :)

Nu sitter jag här i soffan och dricker te och ska börja plugga. Igen. Tar aldrig slut känns det som. Men hoppas ni har en trevlig och lugn och skön kväll!! :)

Lite borta

Ledsen för dålig uppdatering. C-uppsatsen håller mig i ett hårt grepp må ni tro. Om precis en vecka ska den skickas in. Underbart tycker jag. Den börjar ta kål på mig. Men vi har bara lite kvar nu. Vi ska fixa detta!

I helgen jobbade jag. Mycket gäster, men det var rätt kul. Stressigt men ändå kul. :) Bra med lite extrapengar.

Vad ska ni göra för roligt i veckan då? Jag ska göra klart c-uppsatsen... Det är prio. Det blir även jobb på söndag. Annars inget speciellt.

Nej men usch, vilket tråkigt inlägg. Ville bara säga hej. Jag återkommer när jag känner att jag har mer tid. Nu måste jag fokusera på skolan!

Godnatt till er, om ni ska lägga er nu. Det ska inte jag, jag ska plugga... Hela natten lång...

Skön känsla i kroppen

Dagen efter Vår Ruset idag och jag känner faktiskt av att jag sprang loppet igår. Kroppen är lite stel sådär och jag är lite trött. Men det är väl så det ska vara antar jag. :)

Idag kör vi på en hemmadag, då vi pluggar hemma. Men vi har lite svårt att veta vad vi ska skriva idag, då vi ju väntar på vår handledares åsikter om det vi skickade in igår. Känns lite konstigt att börja skriva något idag, när vi inte fått hennes åsikter (ska ju träffa henne imorgon). Så vi får väl se om vi får gjort något vettigt idag...

Micael och jag ska iallafall tvätta idag. Han jobbar hemma så det är kul :) Vi har tvättid 14-17, ska bli skönt att bli av med tvätthögen.

Nu säger jag hej så länge! Ha en fin dag!


Bilder

Mycket folk i Slottskogen!

En trött men glad jag efter loppet.

Vi fick lite produkter efter loppet också. Kul!


Vår Ruset 2012

Tjoho!!! Vi klarade det!!!! :) Idag sprang jag och två kära vänner Vår Ruset här i Göteborg. Hörde ni? SPRANG! Jag har aldrig sprungit ett lopp innan. Jag har deltagit vid två eller tre lopp innan tror jag, men aldrig som löpare. Då har jag gått. Men den här gången fick det bli löpning och det kändes otroligt bra!!! Jag sprang 5 km på 30 minuter. Jag är otroligt imponerad av mig själv. Och stolt. Att jag fixade det! Skitkul!!! Det var ett roligt happening denna tisdag kan vi väl lugnt säga. Massa folk i Slottskogen och vi hade våra sambos där som hejade och jag hade även min fina söta mamma där som hejade på oss! Det var en rejäl överraskning att mamma kom dit och hejade! Men vad kul!! Och jag tycker hon är helt underbar!!! Min fina fina mamma, världens bästa.

Jag blev verkligen överraskad över hur kul jag tyckte det var! Jag blev otroligt peppad av alla andra som sprang/gick vilket gjorde att det blev roligare och också att det gick bättre och lättare att springa. Härligt! Jag är riktigt sugen på att springa fler lopp snart! Som Blodomloppet och Rosa Steget till exempel. Vi får väl se... :) Men jag måste erkänna att jag fick mersmak alltså.. :)

Idag har Jeanette och jag skrivit på vår uppsats. Vi satt på café från morgon till eftermiddag och skrev skrev skrev och pratade och hade trevligt samtidigt. Och åt god lunch. :) Vi börjar kanske se slutet snart, målgången alltså. Idag skickade vi in ett utkast till vår handledare. Nu ska hon läsa det och ge oss kritik och tips när vi ses på torsdag. Därefter blir det till att skriva skriva skriva och få klart allt så att vi kan skicka in det den 21/5. Det är snart. Det ska bli härligt när detta är över. Samtidigt som det kommer kännas en aning vemodigt. Efter detta börjar arbetslivet igen. På riktigt liksom. Nervöst och spännande på samma gång.

Nu blir det lite slappande i soffan för min del. Hoppas ni har en skön kväll!!! :)

Nytt och fräscht

Idag var vi på IKEA och handlade lite nytt till hemmet.

Vi köpte ett nytt soffbord och en ny matta. Det blev väldigt fint i vårt vardagsrum:)


Härliga ljuvliga helg!

Söndag idag redan. Var tog veckan vägen?? Vi kom hem från landet i fredags eftermiddag och den kvällen var det en hemmamysdag som gällde! Mysigt!:)

Igår började vi dagen med att springa uppe i skogen. Härligt! Bra träning inför Vår Ruset på tisdag!! :) Annars gjorde vi inget supervettigt igår. Åkte och handlade på Rusta och på Coop. Fyllde kylen så att säga:) Sen bara slappade vi och hade det mysigt. Åt gott och så.

Idag är det alltså söndag. Vi vaknade sent och alltså blev frukosten sen. Men strax ska vi ut och springa en runda igen. Kan bli härligt. Lär bli jobbigt. Idag står det även plugg på schemat. C-uppsatsen ska skickas in snart så nu gäller det att lägga på ett kol.

Ha en härlig söndag alla läsare!:)


Isolering i fin miljö

Idag är det alltså Första Maj. Jag har inte demonstrerat. Jag har inte tänkt på något politiskt. Jag har nog mest njutit av dagen i stort. Vi började med att städa här hemma så nu är det rent och fint och härligt.
Därefter handlade vi lite mat så nu är kylen lite mer fylld. Solen lockade oss därefter ut så vi begav oss ut på en långpromenad upp i skogen. Vi varvade promenad med löpning och det var underbart skönt! Klädda i endast t-shirt upptill kändes det som sommarväder! :) När vi kom hem igen åt vi lite lunch och sen satte jag igång med pluggandet. Det gick sådär, men lite framåt iallafall :)

Imorgon åker Jeanette och jag till landet igen. Vi stannar där till fredag och förhoppningsvis har vi fått massor gjort tills dess. Hade ju vart underbart om hela c-uppsatsen blev klar i veckan :) Isolering på landet är en bra grej :)

Vi hade världens mest perfekta Valborg igår. Var hos syster med familj och grillade och umgicks och hade det allmänt mysigt och trevligt och härligt. Åt god mat och drack gott vin :) Tittade på majbrasan som brann i området och lekte på lekplatsen. Hur mysigt som helst!!! Tack för en underbar Valborg!!! Tyvärr fick söta underbara W feber inatt så jag hoppas verkligen att hon kryar på sig snart! Gör ont i mostershjärtat när hon är krasslig...

Nu ska jag börja packa inför landettrippen. Ha en härlig vecka!!

RSS 2.0