Två månader kvar

Om exakt två månader kommer jag nog vara väldigt pirrig och nervös. Då är det nämligen dagen innan vårt bröllop :) Det känns så himla stort, bröllop. Ändå känns det som att vi redan är gifta och har varit det länge. Mycket börjar falla på plats nu. Ringen är snart färdig och när jag väl hämtar ut den och kikar på den så att den blev som jag hade tänkt, så ska vi även lämna in våra förlovningsringar på puts och Micaels för gravyr. Något som är väldigt tråkigt är att jag numera inte kan ha min förlovningsring då den blivit alldeles för stor... Så nu ligger den tryggt och säkert i sin lilla ask och jag (som kände mig extremt naken utan min ring) bär nu på tre små ringar (som hör ihop) från Glitter. Bara för att få känslan av att bära en ring. Och för att jag ska känna mig lite mer påklädd :) Men min förlovningsring kommer säkert bli bra tillsammans med min nya vigselring, annars kan jag alltid förminska den någon gång längre fram.
 
Jag ska snart lämna in min klänning så att den kan läggas upp då den är för lång. Jag har velat vänta med det tills jag hade hittat mina skor och nu är det så att mina skor ligger på posten och väntar på mig så jag ska bara hämta ut dem och prova dem och hoppas att de passar :) Då först kan jag lämna in klänningen.
 
På onsdag ska vi till restaurangen där vi ska ha middagen, det ska bli spännande. Vi ska diskutera upplägg, meny och annat. Åh, det kommer att bli så himla bra, det är jag säker på! Jag verkligen bara längtar nu! Tiden går så fort så snart är vi där... :)
 
Vi har även bokat hotell för bröllopsnatten. Det blir ett spa-hotell här i Göteborg som vi ännu inte har varit på. De hade ett bra bröllopspaket, vilket innebär sen incheck och fri tillgång till spadelen dagen efter. Och lite annat smått och gott :) Det ska bli så otroligt mysigt!
 
Och därefter har vi en underbar resa att se fram emot! Jag kan tänka mig att tiden fram till hösten kommer flyga fram i rasande tempo.
 
På tal om spa så ska vi faktiskt på spa om två veckor :) Vi ska återigen till Yasuragi i Stockholm. Vi var där för tre år sedan när jag fyllde 25 och nu ska vi alltså tillbaks :) SÅ bra var det där. Det var helt underbart. Och jag längtar dit! :)
 
Nu ska jag dricka upp mitt te och därefter göra en sallad till lunch imorgon. Jag kom hem från träningen för en stund sedan så jag har hunnit smaska i mig en god omelett som Micael gjorde och hunnit landa lite efter en stressig dag. Ta hand om er. God natt.

Hej maj

Måndag idag. Maj har kommit. En härlig långhelg har vi nu bakom oss. Vi tog det mest lugnt i helgen. Tränade lite, städade lite, plockade lite, tvättade massa kläder och myste på landet i söndags med underbara familjen. Bus och mys med barnen blev det - härligt. God mat blev det - mums! Bra avslutning på helgen - perfekt!
 
Idag var det jobb som vanligt. Flöt på bra tycker jag. Vi har nu så många som 26 barn i barngruppen jämfört med att ha haft 17 barn en väldigt lång period. Så det är klart att det blir mer stress, men det är också skoj att få lära känna nya barn. Efter jobbet åkte jag till träningen och körde ett pass BodyCombat. Kul som vanligt och svettigt som vanligt! Jag måste lägga i en högre växel nu inför bröllopet i sommar - fortsätta äta nyttig mat och mer rörelse! Jag ska försöka orka mig upp imorgon bitti och gå ut och springa en runda innan jobbet. Kan vara en skön start på dagen :)
 
Imorgon efter jobbet har vi APT vilket innebär att vi jobbar till 19.00. Då ska vi gå igenom vår krisplan och annat.
 
På onsdag ska vi till Nödinge för att titta på ett planerat bostadsprojekt. De bygger radhus som vi är lite intresserade av så då ska vi dit och kika. Ska bli spännande!
 
På torsdag ska jag tillbaks till ringbutiken för att bestämma mig slutgiltigt för storlek på mina ringar. Dels så vill jag förminska min förlovningsring litegrann samt också göra min vigselring pyttelite mindre. Jag har fått låna hem grundringen för att kunna känna på storlek och så - superbra service! När storleken är färdig och grunden till ringen är klar, så ska diamanterna dit :) Men det är svårt med storlek tycker jag. Ringarna sitter bra ibland medan de ibland är alldeles för stora. Jaja. Jag får fundera fram tills på torsdag helt enkelt :) Men jag är ju våg, så det är inget lätt beslut må ni tro...
 
På fredag ska jag eventuellt träffa min underbara mamma på stan. :) Till helgen sover jag över hos underbara systeryster med tillhörande barnaskara. Det blir mysigt! Fullspäckad vecka alltså, som jag vet kommer gå i rasande tempo.
 
 
 

RSS 2.0