Håhåjaja

Hej på er.

Som vanligt måste jag börja med att be om ursäkt för min dåliga uppdatering... Kan bara säga förlåt.

Hur mår ni? Är ni laddade inför påsken, med allt vad det innebär? Här i Biskopsgården är det okej. Idag gjorde jag min femte tåoperation (och den sista förhoppningsvis) så nu ligger jag här i soffan med en bandagerad tå och har ganska så ont. Jag fick starka tabletter av läkaren så jag ska ta några innan jag kryper till kojs snart. Jag ska tillbaks till citykirurgen på torsdag för att lägga nytt förband. Hoppas att det ser bra ut då :) Så himla otroligt underbart skönt att tån kanske snart blir helt frisk :) När allt är över ska jag unna mig ett par fina fina fina fina skor :)

Annars, ja.. Idag var mamma hemma hos mig eftersom jag inte får gå på foten. Vi hade myyyysigt, åt godis, pratade en massa, såg på film och helt enkelt hade det himla bra. Du är underbar och världens finaste och mest underbara mamma! Pappa också, som körde mig :) Och som alltid ställer upp, ni är verkligen änglar - jag hoppas ni vet det!

Sedan kom min fina och söte och goe sambo hem med glass till mig :) Jag ligger bara här på soffan och blir fet... men men. När tån mår bra ska jag förnya mitt Friskis-kort och då blir det andra bullar! :) Lite svårt att träna med en ond tå och när man inte har träningskort... Och det är ju faktiskt otroligt gooooottttt med glass... :)

Imorgon kommer vår nya kyl/frys som vi köpt :) UNDERBART! Ska bli så himla fräscht att få en kyl som ingen annan använt. Och den här är ny och bra tror vi :) Mycket bättre än den slitna vi har nu... Så, skönt med en ny kyl/frys :)

Anticimex kommer hit i april också för att sanera vissa områden i lägenheten för att ta bort våra äckliga pälsängrar... Ska bli skönt :)

Helgen som var gick fort och den var trevlig :) Jag jobbade både lördag och söndag vilket var kul. Konferenser och många gäster gjorde att dagarna gick fort. På lördagen var vi även och bowlade med Pernilla och Martina från Lorensberg samt deras pojkvänner. Mycket kul kväll :) Jag förlorade som vanligt och Micael vann :) Vi gick även på bio och såg Shutter Island som var en mysko, läskig och helt okej film. Jag hade aldrig sett den om jag skulle gå själv, men vi var ju sex stycken och det var svårt att få sex platser jämte varandra på andra filmer. Så det fick bli denna läskiga. Men, det finns värre filmer. Och till och med jag som är livrädd för allt vad skräck och läskigheter heter, vågade se nästan hela den här filmen utan att blunda vid alltför många tillfällen :) Vi kom hem vid ett natten till söndag vilket innebar tre timmars sömn för min del eftersom jag skulle jobba på söndagen. Jag var sååå himla trött och seg och hes (!) på jobbet! När jag kom hem sen sov jag från 15-19.30. Det ni :) Med andra ord en väldigt bra helg tycker jag.

Snart är det påsk. Vi ska till landet med hela familjen och bara vara där och ha trevligt och mysigt och leka med Wilma och så :) Kommer bli myyyyysigt tror jag :) Jag kommer ju dock bara sitta still antagligen, så, ja, det kommer bli lugnt. Kommer ta med skolgrejer så jag kan plugga där ute iallafall. :( Mycket läsning har vi. Kameran kommer också hänga med så jag kan ta fina kort på påsken och alla mina nära:)

Hoppas ni får en underbar påsk!! Vi hörs snart igen! Stor kram!!!!

RSS 2.0