Böcker

På semestern gillar jag att läsa böcker. Jag gillar att läsa annars också men jag har en tendens att när jag väl börjat läsa en bok så vill jag gärna läsa ut den fort, med en gång. Jag har svårt att läsa några kapitel i taget och spara boken, jag glömmer lätt vad som hänt i boken och tappar fokus. Ibland glömmer jag av boken helt. Så med andra ord, när jag väl läser läser jag fort och intensivt. Gärna en bok under en kväll. Om det går. Men jag börjar sällan läsa en bok om jag vet redan innan att jag inte har mycket tid på mig just då. Då väntar jag hellre tills jag har mycket tid :) Nog om det. 

Här kommer lite boktips: 
Den här boken var väldigt härlig och läsvärd! 


Snartsnartsnart

Snart kan jag kalla mig för fru!!! :) Jag längtar till söndag med skräckblandad förtjusning! Det ska bli underbart, läskigt, nervöst, pirrigt, mysigt och helt otroligt fint! Det är jag säker på! Och första resan som gifta går till New York! Vilket ju kommer bli helt otroligt roligt! Vi har än så länge bokat in en baseballmatch på Yankee Stadium (ett måste när man är i New York tycker vi trots att vi inte är några sportintresserade människor). Vi har även bokat in en kväll på Broadway då vi ska se Lejonkungen! Kommer bli magiskt och något jag längtar jättemycket till! Åhh, det ska bli så spännande allting! :) 

SEMESTER

Japp, nu har jag haft semester i tre dagar och det är helt underbart! Så himla skönt att vara ledig och inte behöva tänka på jobb. Fast, om jag ska vara ärlig så tänker jag på jobbet lite ändå, då och då. Det är svårt att släppa helt och hållet tycker jag. Men det är oavsett väldigt skönt att vara ledig :) De här dagarna har gått väldigt fort och vi har fått gjort en hel del praktiska saker inför bröllopet; Jag har slingat håret, vi har inhandlat det sista, besökt restaurangen och gått igenom alla detaljer kring maten och så, besökt Bohus Fästning och kikat runt där och lite annat smått och gott :) Skönt att få saker gjorda så man inte behöver stressa :)
 
Som ni säkert förstår så är det mycket fokus på bröllopet just nu och mina tankar är där nästan konstant. Jag längtar verkligen dit nu!
 
Förra helgen överraskade min syster, mamma och några av min vänner mig med en möhippa! :) Det blev en helt underbar lördag med roliga saker på schemat :) Vi började med afternoon tea på hotel Riverton. Väldigt smarrigt och lyxigt! Och så fin utsikt från deras Sky Bar!
Därefter gick vi till ett keramikställe inne i stan, där uppgiften var att måla en teservis :) Jag fick måla tekannan och alla andra fick måla varsin mugg. Det var så himla skoj och alla gick verkligen in i sin egen skapande värld så det var jätteroligt, om än lite lite stressigt på slutet...  men vilken fin servis sen! :) Jag ska hämta allt på lördag då det ska vara behandlat och färdigt. Det ska verkligen bli spännande :)
Efter det var det dags för mat på tapasstället Pinchos! Gott, trevligt och mättande! Helt perfekt!
Jag fick en helt underbar möhippa och jag är så otroligt tacksam för allt! Nu känner jag mig helt och hållet redo för att bli fru! :)
 
Imorgon ska jag träffa underbara syster och underbara barn och ha det mysigt!
På lördag ska vi fira Micaels syster som fyller 18!!! Det är inte illa!
På söndag ska vi fira min älskade yngsta systerdotter som fyller 3!!! Det är inte illa! Gud vad åren går!
 
Ta hand om er :)

RSS 2.0