Analysen är äntligen klar!

Hej.

Söndag idag och dagen har gått fort och långsamt på samma gång. Började med att lämna över min fina fina fina och underbara lägenhet till tjejen som ska hyra den i andrahand. Hon var här med sin familj för att stuva in möbler och annat i lägenheten så hon fick nycklar idag av mig så med andra ord är det hennes ansvar nu att ta hand om den. Klart jag kommer tänka på den ofta och längta tillbaks till dess kök och utsikt - men det känns skönt att hon nu tar över. Det har varit en långdragen tid från det att jag fick godkänt att hyra ut den till att den faktiskt är uthyrd. Nu känns det härligt. Nu bor jag bara här i tvåan och det är underbart :)

Hur har ni det? Halva januari har gått med rasande fart! Mycket snö har vi och har vi haft länge - härligt :) Äntligen en riktig vinter :)

Idag blev jag äntligen klar med min seeeega analys, har tagit en evighet att få den klar. Dels för att den var väldigt tråkig och dels för att den var vääääldigt svår. Man vet aldrig vad lärarna förväntar sig av en så det är svårt att skriva några bra uppgifter utifrån ytterst få anvisningar. Men men. Nu är den klar :) Nu väntar jag på att Micael ska komma hem så han kan få läsa den och ge mig lite kritik. Sedan skriver jag ut den och lämnar in den imorrn för att sedan glömma av den :) Skööönt!

Johanna, Mattias och Wilma - mysigt hus ni har köpt! :) Det kommer passa er utmärkt - det är jag säker på! Kommer bli såå himla bra sen när allt är klart! :) Grattis till er!

NY kurs på tisdag.. Får se vad den har att ge oss. Hoppas något bra och spännande - men man vet ju aldrig...

Ta hand om er. Stor kram till er, mina få men fina läsare :)


Januari har börjat

Hej på er.

Hoppas året har startat bra? :) Hade ni en kul nyår? Mitt år har startat väldigt bra, jag tycker tiden bara rusar fram! Nyårsafton var lugn och trevlig och mysig och bra! Vi var hemma hos Johanna, Mattias och Wilma och åt god trerätters middag och spelade spel och hade det bra :) Superperfekt nyårsafton :) Tack för allt :)
Och januari ja. Redan den 10:e idag. Skolan har börjat igen. Har varit där två dagar denna vecka och jobabt med gruppen på vårt grupparbete. Det går ganska bra tycker jag, men är rätt trist. Utöver det har jag också två andra uppgifter som måste bli klara i veckan:( Plugg plugg plugg = något som aldrig tar slut!

Igår hade vi inflyttningskalas/middag för våra familjer. Bjöd på pajer (måste skänka mamma en bamsekram som tack för hjälpen), sallad, kaffe och kaka. Och Paradis-chokladask :) Alla verkade nöjda och glada så jag tror det var gott och trevligt :) Vi fick plats 12 personer i vår tvåa - trångt men lyckat :) Tack alla för en mycket mycket rolig kväll!

Idag har vi flyttstädat. Med andra ord: vi har städat min gamla lägenhet mycket noga eftersom hon som ska flytta in gör det redan om en vecka, nu på söndag! SNART! Så nu är det bara hallen som är kvar, annars är det mesta rent och fint. :) Känns otroligt skönt!

I måndags köpte jag en ny dator - jag sitter vid den nu :) Den har alla de senaste programmen som Windows 7 och Word 2007 osv. Det tar sin tid att lära sig allt och vänja sig vid det - men det går :) Nu tycker jag om den väldigt mycket och den fungerar såååå mycket bättre än min gamla.. Nu kan jag börja lita på datorn igen när jag sitter och skriver arbeten till skolan osv, så att den inte stänger av sig hur som helst... :) Känns bra!

Vad har ni för planer framöver? Något kul? Jag har en del att se fram emot den här månaden :) I veckan ser det ut som vanligt, med skola och det vanliga. Kanske får in träning också? :) Imorgon ska Micael och jag på bodypump - ska bli skönt! Var en eeeevighet sedan jag tränade... Men jag hoppas jag får det till att bli en vana också, så att det inte blir så oregelbundet som det varit hittills.
Till helgen ska jag på middag hos en kompis från mitt gamla jobb, ska bli kul!!
Nästa helg åker M och jag till Jönköping och har en avkopplande helg där :) Det var nämligen min julklapp till honom - en weekendtrip :) Kanske inte jätteexotiskt med Jönköping, men det blir vad man gör det till ;) Där finns ju Gränna, Visingsö, bastu på hotellet, god mat och ja, det bästa sällskapet man kan få har jag ju redan med mig :) Så det kommer bli en toppenhelg, det vill jag lova!

Nu ska jag nog lämna datorn en stund. Hoppas ni har det bra! Ta hand om er i kylan :) Kram!

RSS 2.0