Rörigt rörigt

Hej på er.

Kul att ni tittade förbi denna söndag :) Redan söndag? Jodå..tiden går fort minsann.

Helgen har varit bra och lugn. I fredags blev det lite plugg och så kvällsmys i soffan med god mat och bra film och underbart sällskap. Bra fredag :)

Igår körde Micael och jag till Mölnlycke för att titta lite på området där och på alla nybyggda hus som finns där osv. Vi fastnade för två hus som fanns på hemnet.se och därför var vi ju tvungna att åka dit och kika på dessa :) Fast bara på utsidan dock... Fint var det iallafall :) Mysigt område där jag verkligen kan tänka mig att bo! Vi handlade sen på Coop och åkte hem och lagade mat: hamburgekött med god sallad till - GI-mat, god sådan :)

Idag är det söndag och en seg sådan. Jag hade velat träna men vet att jag inte kommer komma iväg... Istället sitter jag här och försöker plugga till min röriga kurs. jag vet knappt ens vad jag behöver plugga eller läsa eller skriva om... Helt och hållet RÖRIGT! Finns ingen information någonstans. Därför har jag gått och blivit extremt skoltrött. Orkar och vill ingenting. Orkar inte ens bry mig om att jag inte förstår vad som krävs av mig... Farligt...

Kram och hej, nu ska här putsas och tvättas fönster! Trist... men ett måste eftersom vi hade snöspray på dem..

KRAM

Ännu en söndag

Nu är det söndagkväll och snart snart snart är helgen slut. Det har varit en rolig och trevlig och lugn och bra helg på alla sätt och vis.
I fredags jobbade jag vilket var kul men väldigt stressigt! Efter det hade Micael och jag en lugn och skön och mysig fredagskväll hemma. Vi åt gott och myste framför teven. Det gillas mycket :)

Igår unnade vi oss sovmorgon för att därefter bege oss mot Coop för att handla mat inför kvällen. Mamma och pappa skulle komma hit på middag så därför var vi tvungna att inhandla en hel del mat.
På kvällens meny stod det: Sparrissoppa med vitlökskrutonger till förrätt. Kokt lax med rotsaker på en spenatsåsbädd till varmrätt. Desserten skulle ha varit Creme Brulé men dessvärre blev den misslyckad (till min stooora besvikelse). Därför fick det bli en god fruktblandning på jordgubbar, hallon, melon och kiwi istället :) Också mycket gott och uppskattat :) Och kändes väldigt somrigt! Det blev en trevlig och mysig lördagskväll!
 
Idag unnade vi oss återigen en lång sovmorgon :) Efter det vankades det goood frukost. Sedan begav vi oss mot Långedrag för att fira vår kusin som fyllde 5 år. Där bjöds det på korv, bröd och mos - gott! Och så väldigt god tårta (som Mattias gjort...). Väldigt lyckat kalas tycker jag att det blev!

Nu är vi hemma igen och här tar vi det bara lugnt. Skööönt! Jag borde kanske plugga lite... har en text att skriva tills på torsdag och boken måste läsas ut tills dess...

Imorgon börjar vi på KICKBOXNINGEN!!!!! :) Ska bli väääldigt spännande och jag tror det blir extremt tufft och jobbigt! Jag förberedde lite genom att gå på ett medel/stationspass i onsdags på Friskis! :) KUL!

Ha det så gott mina läsare. Njut av er söndagskväll! Snart kommer både Solsidan och TimeOut! :)


Nu är jag tillbaka

Hej på er :)



OJ sikket långt uppehåll det har varit här på bloggen! Det var väl någon gång innan jul jag skrev sist va? Ojojoj... det har verkligen varit fullt upp sedan dess. Hemtentan innan jag åkte iväg till Estland, jul, nyår, resan till Estland, jobb på dagis, förberedelse av opponeringen, opponeringen (idag), besiktning av bilen, umgås med nära och kära, plockat ner julen.... ja, fullt upp alltså. Men nu är jag i fas igen :) Och här kommer lite bilder från Estland :


Patty och jag första kvällen i Tallinn.


Här bodde vi, högst upp, första fönstret till höger om trappuppgången.


På Olde Hansa- restaurangen i Tallinn, sista kvällen innan hemfärd. Jag åt supersmarrig anka!


MYCKET snö var det i Võru!


Och äntligen fick jag återigen smaka på de underbara fyllda pannkakorna!!!!! Jag vet inte huuuur många jag åt under veckan vi var där... Underbart :) :)

Jag hade det underbart i Estland. Det var så härligt att komma tillbaks. Komma tillbaks till mitt andra hem på något sätt. Dagiset var sig likt, fröknarna jobbade kvar men barnen hade börjat skolan så tyvärr fick jag inte se dem... Staden var sig lik, några affärer hade slopats igen medan andra hade öppnat. Vi spenderade mycket tid på vår favoritpub/restaurang Ränduri :) Där åt jag många delikata fyllda pannkakor må ni tro :) Det var härligt att vara tillbaks, men samtidigt så var det lite konstigt. Märkligt. Vi var turister i en stad vi känner mycket väl till. Skumt det där. Det kändes precis som förr i tiden, som när vi bodde där, när vi vandrade gata upp och gata ner. Men samtidigt så var det totalt annorlunda. Vi var bara där på besök.
Vi bodde hos två nya volontärer, i en helt ny lägenhet som var väldigt fräsch men låg en bra bit utanför "centrum". Tjejerna som bodde där fick vi inte så mycket chans till att lära känna, då de mest ville stanna inne på sina rum... Lite tråkigt kan jag tycka, men Patty och jag klarade oss bra på egen hand så :)
En natt var vi på en nattklubb och dansade  och hade kul :) Därefter sov vi faktiskt på hotell, sista natten alltså. Hotellet låg precis bredvid klubben och det tyckte vi var käckt då vi inte ville vandra hela vägen till deras lägenhet mitt i natten. Det var extremt skönt att för en natt sova i en riktig säng och inte i en alldeles för kort tvåsitssoffa :) Estlandsresan var helt och hållet perfekt! :)

Förra veckan jobbade jag torsdag och fredag vilket var kul. Lördagsförmiddagen spenderade vi ihop med Johanna, Mattias och Wilma på stan. Vi kollade affärer och åt god mat på O'Learys. :) Härlig förmiddag!!! På kvällen/natten umgicks vi med Mimmi och Ola på Sense där vi drack vin/öl och hade trevligt :) Tack för en härlig lördagskväll!!! :)

Idag hade jag opponering. Den gick sådär om jag ska vara ärlig. Jag fick mycket mycket mycket kritik på mitt arbete, men jag blev godkänd ändå :) Känns otroligt skönt att jag blev godkänd! Nu kan man släppa den kursen och ta tag i nästa som börjar redan imorgon, 9-16. Segt!

Micael hämtade mig i stan idag och tillsammans åkte vi till bilbesiktningen. Bilen blev godkänd och allt såg bra ut - superbra!!!!

Nu vet ni i korta drag hur jag har haft det :) Hur har NI haft det????

Kram till er!!

RSS 2.0