Ledigheten fortsätter

Snacka om underbart att vara ledig i fem dagar! Jo, så är det nämligen. Jag tog ledigt idag för jag har viktiga saker för mig :) Mer om det snart.
 
Påsken var härlig. I fredags åkte syster, småtrollen och jag hem till mormor och umgicks med henne. Mysigt. I lördags åkte Micael och jag till landet där hela familjen var samlad. Vi åt gott, barnen gick på äggjakt, vi myste och bara hade det gott helt enkelt. Trevligt trevligt. Tack för en härlig påsk till alla inblandade :) Vi styrde kosan hemåt på söndagen och den kvällen tog vi det mest lugnt. Vi tog en liten promenad i det härliga vädret och bara njöt av att vara lediga. SKÖNT! Igår träffade jag några av mina nya kollegor och vi åt frukost hos en av dem. Underbart god turkisk frukost och jag blev proppmätt! Vanligtvis är jag alltid lite hungrig, eller iallafall såpass att jag faktiskt kan tänka mig att äta något mest hela tiden, men inte efter den frukosten! Jag blev inte hungrig förrän framåt kvällen! Det ni! Iallafall. Efter en trevlig frukost så gick jag och handlade lite för att därefter bege mit hem till mormor. Vi tog en glass på hennes balkong och sedan en härlig promenad runt området. Därefter satt vi mest och pratade och hade mysigt. En väldigt härlig dag blev det igår med andra ord!
 
Idag är jag alltså ledig. Jag gick upp tidigt för att få ut så mycket som möjligt av dagen så jag har redan ätit frukost och ringt ett viktigt samtal. Ska ringa ett samtal till snart.
Klockan 13.00 ska jag vara inne i stan för då börjar nämligen Starta Eget-cafét på ett hotell. Det är föreläsningar, seminarium, mingel och annat kul och allt handlar om hur man startar eget. Kan bli spännande! :) Det ska bli skoj att göra något helt annorlunda än det som man brukar göra. Och jag har några affärsidéer så det ska bli kul att diskutera dessa med annat folk.
 
Klockan 17.00 slutar starta-eget-dagen och efter det beger jag mig mot kören tillsammans med mamma. Det ska bli kul. Det var ju uppehåll förra veckan men nu är det alltså dags igen! :)
 
Hoppas ni får en härlig tisdag! :)

Trött måndag

Godkväll. Snart är det läggdags här i stugan men jag ville kika in och säga hej! Jag tycker dagarna går så otroligt fort. Det är redan måndag. Snart tisdag och gospelkör. Skoj :) Därefter onsdag och bodycombat-pass efter jobbet. Skönt! Efter onsdag kommer torsdag och då är det jobb, Reggio-kurs samt möhippeplanering som står på schemat. På fredag ska jag till tandläkaren och göra avtryck för bettskena. Usch. Det är inte roligt, men skönt att ha det gjort efteråt.

I lördags firade Micael och jag vår sexårsdag. Tänk. Sex år. Det är en fjärdedel av mitt liv ungefär. Lite mer. Tiden går fort. Vi hade en mysig dag i Alingsås. Strosade runt i regnet. Gick i Nolhaga park. Fikade på ett mysigt café. När vi kände oss klara med staden åkte vi hem igen för att äta god mat på Taksim. En väldigt mysig dag med massa kärlek!:)

Idag hade vi APT med jobbet. Jag och min likabehandlingsgrupp höll i en del av mötet. Vi diskuterade kränkningar och trakasserier. Intressanta diskussioner! Nu är jag trött så jag ska krypa till kojs.
Sov så gott. :)

RSS 2.0