Ett år äldre och smartare var det va? ;)

27 år har jag blivit. Det känns inte så värst annorlunda från att vara 26. Men jag siktar in mig på ett spännande och roligt år. :)
Jag kände mig väldigt uppvaktad på min födelsedag. Micael väckte mig på morgonen med skönsång, frukost, levande ljus och ett paket. Mycket mysigt. Firandet fortsatte på jobbet där mina kollegor uppvaktade mig med kramar, grattisönskningar, blommor och choklad :) Även barnen gratulerade mig ordentligt med massa kramar och fina teckningar :) Jag hade kontorstid den onsdagen så det var väldigt skönt att kunna sitta inne på kontoret och få undan lite pappersarbete i lugn och ro dagen till ära :)

På kvällen lagade Micael middag och lagom till desserten ringde det på dörren och där stod mamma och pappa - världens finaste föräldrar, och grattade! De stannade en stund och vi åt god äppelpaj med vaniljsås som min käre fästman gjort.
Som ni säkert förstår hade jag en väldigt fin födelsedag! Och tydligen tar firandet aldrig slut - nu på lördag ska vi nämligen iväg på något spännande som inkluderar en övernattning någonstans. Jag vet ingenting om detta, så det ska bli spännande att se vad Micael hittat på :)
 
På tal om firande så firade jag faktiskt idag också. Det är så att en vän till mig fyller år väldigt nära inpå min födelsedag så vi brukar fira ihop. Idag gick vi på restaurang. God mat men inte lika bra service tyvärr. Men dock mycket trevligt sällskap!
 
Oj, nu sitter jag här och slumrar framför datorn. Sängen kallar! Imorgon har jag kontorsdag och jag börjar dagen med en tre timmar lång utbildning inne i stan. Därefter placerar jag mig på kontoret på jobbet där jag sitter till stängning.
 
Ta hand om er.

RSS 2.0