Hej

Hej!

För många dagar med för lite sömn leder till att man blir väldigt trött till slut. Enkel logik. Därför skippade jag träningen idag och unnade mig själv en smarrig middag (lax, broccoli, potatis och spenatsås) ocn helt enkelt en skön hemmadag. Jag rensade ut några lådor på onödiga papper vilket kändes skönt och bra. 
   Igår var jag på operan med jobbet och såg Mary Poppins:) Den var riktigt bra och mysig och alla medverkande var himla duktiga och gav oss i publiken en suverän kväll! Man blev väldigt glad av att se denna föreställning så får ni chansen att gå på den - GÅ :)
   Kort inlägg denna gång, förlåt för det. Men jag är trött och ska gå och sova en stund nu. Ha det fint.

Ännu en tisdag

Ska snart hoppa in i duschen och göra mig fräsch inför en hemmakväll med mig själv :) Har jobbat idag som vanligt men det var lite annorlunda idag på jobbet. Vi hade nämligen lunchvisningar för olika företag för att göra lite reklam för vårt hotell och så. Förhoppningsvis gillade de det de såg idag och låter sina anställda komma och bo hos oss till rabatterat pris :) Vi har även visningar imorgon så då gäller det att se proper ut igen! En bra grej med dessa visningar är att jag får sovmorgon :) Jag börjar 7.00 istället för 5.45! Det ni - det är himmelriket! Men då jobbar jag till 15 istället för till14 också... Men faktiskt, 7-15 är perfekta arbetstider tycker jag. Men men. Nu är jag ledig kvällen ut och då ska jag inte babbla på om jobb jobb jobb!
  Jag har tränat idag vilket var underbart skönt, trots att passet höll lite låg kvalité. Men det blir ju vad man gör det till som man ju säger :) Svettig och varm och go och glad blev jag iallafall så jag fick nog ut en hel del av passet ändå! Som den bastufantast jag är blev det såklart att sitta en ganska bra stund inne i den varma och härliga bastun! Och gud, vad jag älskar den stunden! Att bara få slappna av, bli helt varm och röd(!) och bara få tänka på ingenting förutom hettan. Det är livet det. :)
  Jag försöker att äta bättre än vad jag gjort på sistone. Alltså, jag försöker förändra min kost till en något nyttigare sådan. Jag var på Blodcentralen igår med Micael, Johanna och Mattias och skulle lämna blod men besöket blev inte som väntat. P.g.a. att jag hade ganska lågt blodvärde (järn) förra gången jag lämnade var de tvungna att ta ett test på mig innan de skulle börja tappa mitt blod i en påse. Detta test visade att jag hade ännu sämre blodvärde denna gång och fick alltså inte lämna blod! Så sköterskan fyllde ännu fler provrör med blod för att skicka till Sahlgrenska för kontroll så jag ska ringa dit om cirka två veckor för att se vad det är för fel. Eller om det inte ens är något fel utan bara något man lätt kan åtgärda. Men usch, så tråkigt att jag inte sköter min kost såpass bra! Någon kanske behöver just mitt blod just i detta nu. Och så sitter jag här och har misskött min kost. Usch. 
  Alltså, jag försöker äta bättre. Jag försöker äta riktig mat varje dag. Jag gör storkok och fryser in :) Och idag köpte jag både spenat och broccoli. Imorgon ska jag äta köttbullar, potatis och spenatsås. Nu banne mig! 
   I lördags hade vi kräftskiva! :) Jag vet, aningen sent men vadå då! Bättre sent än aldrig! Vi var på landet: mamma, pappa, Micael, Johanna, Mattias och jag och åt gott, drack gott och hade det trevligt :) Jag är inte direkt förtjust i skaldjur tyvärr (!) så jag åt paj istället. Och den var god :) Jag tror nog att det blev lite för mycket att dricka, för under natten ramlade jag ur sängen och på något sätt lyckades jag få med mig Micael ner också :)  Han landade ju mjukt - på mig. Jag fattar inte hur det kunde hända, jag menar - så himla smal var inte sängen vi sov i och så mycket hade jag inte druckit. Men men.
  Imorgon ska jag ha filmkväll med några ex-volontärer som jag mötte på Lidingö på kursen jag var på. Det blir jag och tre till och vi ska vara här hos mig. Det ska bli trevligt! 
  På fredag fyller min kära mamma år och det ska vi fira på söndagen efter! Det ska bli väldigt kul! Grattis så mycket i förskott! Kram på dig söta mor!
  På lördag ska jag på inflyttningsfest ihop med samma gäng som jag nämnt ovan ett antal gånger :) 
 Annars fortsätter vardagen sin gilla gång. Tiden går fort, vi är redan i slutet på oktober!!!

Trevlig kväll!

Nu är jag tilbaks!

Hejhej!

Efter ett litet uppehåll från bloggen är jag nu tillbaks med nya krafter och ny energi :) Livet flyter på i bra takt, ibland för snabbt dock! Det är redan oktober och det lär bli en hektisk månad. På lördag är det dags för kräftskiva på landet och även om jag inte är förtjust i skaldjur ser jag fram emot en mysig och rolig kväll och natt ihop med Micael, Johanna, Mattias, mamma och pappa på landet! Nästa helg är det dags att gå på inflyttningsfest hos en kompis och dagen efter det fira mamma som fyller år. Därefter kommer Halloween och Micael har fest som jag hoppas att jag kan gå på. Det är nämligen min helg på jobbet just då och det blir väldigt krångligt att byta runt helger med de andra tjejerna som också jobbar där. Men men, jag får se hur det löser sig. Och efter det är det redan november! :) Och sen kommer jul och bla bla bla. Jag har redan köpt mina första julklappar faktiskt och ska försöka bli klar lagom i tid i år så jag slipper den där "slut- stressen" som är så jobbig.
Idag tvättar jag, ska ner till tvättstugan snart. Imorgon ska jag äntligen få sålt alla mina samlade Vänner- filmer! :) Det kommer hit en kille och hämtar dem imorgon eftermiddag någongång vilket ska bli skönt. Skönt att bli av med dem, även om jag verkligen älskar den serien! Men har man ingen video längre, vad ska man då med VHS- filmer till?
Jag har upptäckt en ny artist som jag verkligen har fastnat för: Nanci Griffith. Sjunger väldigt eget och speciellt och vackert.

Nu ska jag ner i tvätten. Ta hand om er i regnet. Kramkram!

RSS 2.0