Jag är tillbaks :)

Hej på er alla.

Oj, vilket långt uppehåll det blev... Förlåt för det. Jag ska försöka bättra mig, men jag har nog inte haft ork eller tid eller motivation eller någongting för att skriva här på mina kära blogg. Men nu gör jag ett försök :)

Vi är redan inne i september, den 23:e för att vara exakt. Imorgon blir jag 22 år. Spännande :) Undrar hur det känns? Som vanligt antar jag... Jag har en salstenta på fredag så jag antar att större delen av min födelsedag går åt till att plugga :( Men men. Något roligt blir det säkert också imorgon, det tror jag :)

I helgen blir det troligtvis lite kalas (om inte jag råkar bli moster just på söndag..eller lördag.. eller, ja, ni förstår). För moster blir jag snart snart snart :) Underbart! Men först kalas eventuellt på söndag. Jag har gjort totalt 29 piroger. Eller, jag gjorde 30 men var ju tvungen att provsmaka en :) De blev goda minsann. Till det en god sallad och dressing och därefter kaffe och kaka. Lite enkelt men ändå en känsla av kalas. Trevligt.Idag har jag varit hos tandläkaren. Tyvärr hade jag ett litet hål så jag måste dit igen den 5:e. Jag trodde dock att jag skulle ha fler hål så jag är ganska nöjd :)
Därefter gick jag hem till Johanna och umgicks med henne. Trevligt trevligt. Nu är det inte långt kvar tills den lilla/lille ploppar ut :)
Jag har också strukit gardiner idag så nu är det tjusigt här hemma må ni tro.

Jag borde ju plugga också... Men jag har hela dagen imorgon på mig (om man bortser från lite firande) och så har jag en del av fredagen också eftersom tentan inte börjar förrän 13.30 tror jag. Så jag känner mig ganska lugn. Hoppas det är bra.

Detta är en förgätmigej som Micael och jag sådde för ett tag sedan. Nu börjar den äntligen blomma :) Min favoritblomma :) Är den inte söt???


Ta hand om er. Jag ska försöka skriva oftare. Kramkram!!


RSS 2.0