Allt och ingenting

Hej.

Det var ett tag sedan. Ledsen för det. Antar att jag har haft (och har) en massa andra saker att tänka på vilket har lett till att bloggen har satts åt sidan. Men nu tänkte jag mig på att skriva några rader. :)
Vad har hänt sedan sist? Ja, på en evighet händer mycket, det vet jag. Jul och nyår är för länge sedan över. Lika fort som 2008 blev 2009 sade jag också upp min fast tjänst på hotellet för att börja plugga till lärare. Idag var det precis en månad sedan jag började på Pedagogen och tiden där går mycket fort. En skidresa upp till Funäsdalen har också hunnits med. I vecka 6 var Micael, Johanna, Mattias och jag där uppe bland snö och kyla och åkte skidor och snowboard :) Himla mysigt!!!


 

Jag tog inte så många bilder med min kamera, så dessa får duga tills vidare :) Att åka skidor var himla kul, jobbigt, spännande, läskigt, härligt, roligt, pirrigt, fartfyllt - och mycket mer :) Jag tog en lektion med skidläraren Per och efter det var jag som Anja. Eller inte. ;) Men kul hade jag! Och ner kom man alltid :) Under veckan åkte vi inte bara skidor hela dagarna, vi gjorde mycket mer! Bastun i huset var alltid på hög värme, snön var alltid härligt kall att slänga sig på efteråt, maten var ljuvligt god och byn var mysig och söt. Och liten. :) Sällskapet jag åkte med kunde inte ha varit bättre, vi hade supertrevligt ihop hela veckan! Så ja, vad kan jag säga mer? Allt var underbart! :)

Nu är skolan i full gång. Nästa vecka och halva vecka 10 har vi praktik, eller VFU som det heter. Jag ska vara på en skola, antagligen i en lågstadieklass, i Kärra. Det ska bli spännande. Jag ska, under VFU:n, komma underfund med om det är skola eller dagis (ursäkta, förskola) jag vill jobba på i framtiden. Jag är kluven och jag har en massa val att göra som oroar mig väldigt. Men men. Allt löser sig. Skolan är rätt kul oftast, men klart, ibland har man dagar då man tycker det är mindre kul. Men en sak är då säker och det är att tiden verkligen bara rusar fram!

Nu till helgen ska familjen och jag till Hufvudstaden för att fira min faster som fyller 60 år. En kort tripp (inte bokstavligt), men från lördag till söndag blir det. Ska bli rätt trevligt.

När februari går över till mars flyttar Micael in här hos mig för en period. Han har köpt en tvåa här i närheten men får den inte förrän runt maj-juni, så vi kom på den briljanta idéen att han ju kan bo hos mig. :) Så det ser jag fram emot, ska bli väldigt väldigt mysigt. Och sedan, när han väl flyttar ut, bor han ju skitnära mig ändå. Tar väl kanske fem minuter att gå. Helt okej tycker jag :) 

Ja, vad mer? Jo, träningen går det inget vidare med. Jag känner att det tar för mycket tid med skolan och planering runt omkring den (plugg, plugg, plugg, matlådor, matlådor etc etc etc) så jag har lite skjutit bort träningen vilket inte alls är bra. Jag gillar ju att träna men får bara inte tiden att gå ihop. Iallafall inte på Friskis, men däremot på Linedancen :) Varje sändag går mamma och jag och dansar LInedance och det är så så så himla kul :) Så, lite träning får jag iallafall. Nu när man är student och inte rör sig så värst mycket under dagarna som man var van vid innan, måste man ju faktiskt träna på fritiden. Jag ska försöka ta tag i det så snart som möjligt. Jag lovar! 

Ja, vad mer? Ingenting för stunden tror jag. Jag avslutar här med att säga hejdå och kram. :)  

RSS 2.0