Fredag!!!

Äntligen fredag! Den här veckan har varit krävande, intensiv och ansträngande men också rolig och spännande. Vi har haft massa inskolningar på jobbet vilket innebär gråt, skrik, snor, oroliga föräldrar och mycket mer därtill. Har fått väldigt ont i ryggen av allt kånkande på dessa småttingar. Men vad gör man inte för att de ska sluta vara ledsna? :)

Vi har börjat träna på sportlife i veckan också. Först var jag på ett bodybalance- pass i måndags vilket var väldigt skönt för ryggen. I onsdags var Micael och jag på ett bodycombat-pass som var skitkul och skitsvettigt! Idag har jag världens träningsvärk i hela kroppen minsann!

Imorgon ska vi på bio :) Vi ska se Cockpit! Vi ska även äta på Danilo innan filmen. Mysigt!!!

Vad hr ni för er denna helg?:)


Fredag, ljuva fredag

Godkväll!

Nu är det fredagkväll och jag börjar bli väldigt trött. Jobbade över frivilligt idag eftersom jag ville pyssla och fixa färdigt allt inför inskolningarna nästa vecka. Jag hann färdigt med allt det jag ville bli färdig med :) Skönt! Rätt skönt att vara kvar sist på förskolan faktiskt, iallafall nu när det är ljust ute. Sen när det är mörkare tider blir det nog väldigt mycket värre och läskigt på alla sätt och vis. Men men!

Har ni haft en bra vecka? Min vecka har varit bra! Jobb, tvätt, renovering av köket, mysdag med min kära mamma på stan i torsdags, härlig fika med en kär vän på torsdagskvällen inne i stan och nu ikväll: avslappnad fredagkväll på soffan. :)


Island

 
 
Äntligen kan jag visa er några bilder från Island :) Jag förde nyss över bilderna från mobilen till datorn :)
 
Här är Hallgrimskyrkan som man ser nästan oavsett var man befinner sig i Reykjavik.
 
Underbara Blå Lagunen :)
 
I vattnet fanns det lerinpackning som man kunde smörja in sig med. Perfekt peeling :) Vattnet var 36-40 grader varmt och på vissa ställen även ännu varmare!!!
 
Reykjavik city :) Mysig och underbar liten stad!
 
En dag red vi på islandshästar. Det var en skräckfylld men ändå rolig upplevelse.
 
Jag och min häst kom sist av alla. Antagligen en kombination av att hästen var rätt långsam och att jag inte ville att den skulle gå snabbare... Haha. Perfekt kombination!
 
En geysir som sprutar hett vatten. Väldigt häftigt att uppleva!
 
En smarrig fika :)
 
Enormt stora bilar var ingen ovanlig syn på vägarna.
 
Gullfoss vattenfall. Mäktigt!
 
Ja... Island var helt underbart. Och jag vill jättegärna tillbaka! Snart... :) Vädret var lite kyligt med någon regnskur varje dag. Ibland sken solen på oss också och det var härligt. Hotellet vi bodde på var fint och rent och mysigt och bra placerat och hade god frukost. Fosshotel Lind hette det.
Jag rekommenderar verkligen alla att åka till Island. Vill ni se något utöver det vanliga och andas otroligt frisk luft så är Island stället att åka till! :)
 
 
 
 

Underbara söndag!

Denna söndag har varit helt perfekt! Morgonen var slapp och härlig. Vi åt frukost i soffan och såg en film. Mysigt! Därefter gick jag ut och handlade mat inför veckan och Micael spacklade köket. Därefter gick vi ut och sprang en runda. Svettigt, jobbigt och härligt på samma gång. Precis som vanligt! Efter det var vi hungriga så vi beställde faktiskt varsin pizza som vi sedan njöt av. Och nu har vi precis kommit hem från en lång och härlig kvällspowerwalk. Härlig söndag!! Och snart är den över och en ny arbetsvecka tar fart. Imorgon börjar jag 6.00 och slutar antagligen 19.00 vilket innebär en lååång dag. Men men. Ska bli spännande ändå! Hoppas ni haft en härlig söndag ni med!:)


Äntligen fredag!

Idag är det fredag och snart har jag jobbat en hel vecka efter att min semester tog slut. Min semester på två veckor gick otroligt fort! Och nu är jag redan tillbaks in i vardagen igen, med rutiner och allt. Idag jobbar jag sista dagen på den sommaröppna förskolan och på måndag börjar jag återigen på min "riktiga" förskola. Det ska bli spännande! Jag har lagt ut väldigt väldigt många kursböcker till försäljning och har redan fått sålt sex stycken!!!:) Känns bra att tjäna lite pengar på dem:) Vi har köpt ett Bonsaiträd!!! Jag har i hela mitt liv alltid velat ha ett sådant och nu står hon äntligen här hos oss!!! Hon är jättefin! :) Ha nu en fin dag!! :)


RSS 2.0