Januari går mot sitt slut

Redan 27:e januari idag. Galet vad fort tiden går! Hoppas ni haft en härlig tisdag :)
 
Förra veckan var en bra vecka. Jag hann med mycket träning, nyttig mat, fika med en kompis, ett besök på operan med en kompis samt kalas på söndagen som en bra avslutning på veckan. Träningen och den nyttiga maten fortsätter att ge resultat och det känns otroligt roligt, skönt, härligt och peppande!
 
Operan var väldigt bra! Vi såg Kristina från Duvemåla och den har jag velat se länge så det var ju extra kul! Ett stort minus var dock att huvudrollen spelades av en finlandssvensk så det var faktiskt jättesvårt att förstå vad hon sa och sjöng. Väldigt tråkigt. Men hon spelade väldigt bra i övrigt :) Och musiken och allt det andra var toppen! En väldigt trevlig kväll - minst sagt! Känns alltid lyxigt att gå på operan tycker jag.
 
Förra veckan bestämde jag även att jag ska åka till Stockholm över en helg i februari. Jag ska åka dit dels för att träffa en kompis som bor där men också för att hon ska hjälpa mig att hitta en passande klänning som jag kan ha på bröllopet :) Det finns en hel del second hand-affärer i storstaden och där ska vi leta och förhoppningsvis hitta någon fin :) Hon har koll på utbudet vilket känns tryggt och lovande :) Så det ska bli spännande med en helg sådär i Stockholm. Och faktum är att vi inte setts på några år, så allt känns sådär extra kul! :)
 
Den här veckan har det varit och är det svårt att få in träningen tyvärr. Varken igår eller idag hanns det med, men imorgon ska jag på BodyCombat efter jobbet vilket ska bli kul! Ska även försöka klämma in ett tidigt pass på gymmet på fredag innan jobbet.
 
På lördag vankas det dop!!! Lilla gulliga älskade E ska döpas vilket känns spännande. Jag är gudmor så det känns stort och ansvarsfullt. Jag hoppas och tror att det blir ett vackert dop och att lillgossen trivs i centrum :)
 
Igår efter jobbet åkte jag till stan. Dels för att köpa doppresent och någon fin blus till mig att ha på dopet och dels för att lämna blod återigen. Tydligen har jag lämnat blod 18 gånger!!! Det känns bra att göra något gott för andra. Jag hoppas och tror att mitt blod kommer till användning.
 
Nu ska jag krypa till kojs. Imorgon väntar en dag på kontoret och därefter som sagt, BodyCombat. Blir nog en helbra dag :) 
 

Tacofärs x 2

Hej på er.
 
Min träning börjar verkligen ge resultat och det gör mig glad :) Jag ska väl egentligen säga att det är både kosten och träningen som ger resultat, för jag har gjort stora förändringar i båda delarna. Jag äter mycket nyttigare nu och inget sött. Sockret har alltid varit min stora last och jag har alltid varit sugen på något sött. Men nu, efter några veckor utan choklad, kakor, glass och annat börjar mitt sockersug avta. Nu nöjer jag mig gott och väl med bara middag och behöver inget efteråt vilket jag ofta kände sug efter förut. Det känns så otroligt skönt! Nu äter jag mer frukt och grönt och känner mig mycket piggare. Samtidigt har jag även börjat träna regelbundet vilket är både kul och skönt. Den här veckan har det blivit ett MRL-pass i måndags, en löptur utomhus helt själv i onsdags, ett spinningpass i fredags och idag var Micael och jag på gymmet och körde hårt i lite mer än en timma. Det känns otroligt skönt att ha kommit igång med träningen måste jag säga :)
 
Igår åt vi tacofärs med sallad, men en lite annorlunda variant. Vi använde oss av kycklingfärs vilket blev jättegott! Mer saftigt på något sätt. Och idag orkade vi inte tänka på någon annan maträtt så det blev tacofärs med sallad idag igen, fast denna gång med nötfärs. Gott det också :) Och egengjord krydda på det, mycket godare än påsen man köper tycker jag.
 
Hoppas ni har en härlig kväll!

Uppdatering

Nu är det år 2015. Och idag är det minsann rejäl storm ute. Känns som om våra fönster ska blåsa sönder vilken minut som helst. Hoppas de håller.
 
Vad har hänt de första veckorna på detta nya år undrar ni säkert. Jodå, det ska jag tala om för er. Året började med en rejäl förkylning med feber och annat tråkigt, och bacillerna verkar fortfarande bo i min kropp för jag hostar och snörvlar än. Det är ju inte så jätteskoj att börja året med att vara sjuk. I alla fall inte när jag precis hade kommit igång med träningen och mitt nyttiga liv. Förkylningen resulterade i utebliven träning (såklart) och lite glassätande :) Mums. Det får man när man är krasslig.
 
Nu när jag håller på att bli kvitt bacillerna försöker jag äta nyttigt samt röra på mig. Maten går det bra med, träningen sådär. Jag är lite nojig över att träna när man inte är helt frisk så jag drar mig för att träna just nu. Men i torsdags var jag ute och gick en riktigt lång och rask promenad med en kompis - det var härligt. Och idag har jag varit ute lite i stormen - det fick mina muskler att arbeta :) Jag hoppas komma igång igen på riktigt nu i veckan som kommer! Håll tummen för mig tack.
 
Snart stundar det dop för min lille gudson E. Han är en sån gosig och mysig liten krabat, världens finaste lille gosse. Det ska bli spännande att få vara gudmor även till honom och något jag ser fram emot mycket.
Åter till dopet. Jag vet inte vad jag ska ha på mig! Därför är mitt första delmål att jag ska försöka bli lite mer tränad lagom till dopet så att jag kan känna mig bekväm i någon fin klänning. Det är några veckor kvar så jag får verkligen ligga i :)
 
Nästa stora mål med träningen är ju månaden juli i år, då det stundar bröllop. Vårt bröllop. Spännande :) Det är mycket kvar att fixa och greja och planera men vi håller på för fullt må ni tro. Destinationen för vår bröllopsresa är i alla fall bestämd så om allt blir som vi tänkt och går som vi vill så kommer vi att åka till New York! Wow wow wow vad det kommer bli roligt!
 
 

Gott Nytt!

Gott nytt år!
 
Nu är det alltså 2015 och jag hoppas och tror på ett superbra år med mycket lycka, kärlek, glädje och hälsa!
 
Vi firade in det nya året med min kära syster med familj vilket var väldigt mysigt och trevligt. Tack för ett perfekt avslut på 2014!
 
2015 kommer bjuda på många spännande saker, det vet jag med säkerhet!
 
Hade ni en bra nyårsafton?

RSS 2.0