Lat lördagsmorgon

Äntligen helg! :)Eller hur fin? Tecken på att det är blåsigt ute :)

Ja, nu är det lördag och min morgon har varit väldigt seg och lat. Jag tänkte åka och träna, men så vaknade jag och tyckte det var alltför skönt i sängen så jag stannade kvar :) Ska snart äta frukost, ta en promenad, pilla med mitt album från Estland (som jag väntat med att göra i över ett år nu...) sedan kanske jag bör göra mig iordning för kvällen. Jag ska nämligen hem till Pernilla från jobbet och där ska vi ; Pernilla, Martina, Pauline och jag äta mat för att sedan gå ut någonstans. Kommer säkert bli kul och lyckat! Undrar vad jag ska ta på mig bara...

Imorgon är det söndag och DÅ ska jag träna - det är säkert. Ska även köpa god mat och blommor till Micael som just nu är i Västerås och tävlar i Kung Fu. Jag hoppas det går bra gör honom, han har invägning och tävling först imorgon, idag är han mest hejaklack. Men det går säkert superbra för honom! Han kommer imorgon kväll och då tänkte jag göra lite god middag och ha fina blommor på bordet som en fin välkomnande gest :) Jag ska även dansa imorgon, sista gången för den här terminen. Tycker det är lite trist, men samtidigt kanske det inte är jättekul att gå dit när det är sommar och fint (förhoppningsvis) väder utomhus.
Jag borde plugga lite också..

Oj, vad det blåser ute. Trist. Känns mest som höst. :( :( Nu är det ju vår.

Nu ska jag ta tag i min dag. Haha. Ha det gott alla. Berätta gärna era helgplaner :)

Långhelgen är förbi

Hejhej.

Valborg, första maj och långhelg :) Trevligt trevligt...

På Valborg åkte Mimmi och jag till Asperö Norra och hade picnic. Vi åt massa gott må ni tro :) Vi drack även rödvin till och vet ni? Nu är jag ganska säker på att jag inte tål vin. Eller, det är något som gör att jag mår väldigt dåligt samtidigt som jag dricker det. Jag drack en plastmugg och det räckte för att jag skulle vara illamående hela kvällen och ha kramper i magen och sånt. Usch. Iallafall. På kvällen mötte vi upp Micael och Niklas och gick till en pub i Vasa och tog ett glas.
Trevligt :) Var ju så himla underbart väder :)


På första maj hade vi en skön morgon här hemma med sovmorgon och städning :) Haha. På kvällen var vi vid Skansen Krona och grillade med Mimmi och Niklas (igen). Vi åt (igen igen) massa gott och hade det väldigt trevligt. Solen sken och allt var mysigt. Även här provade jag att dricka ett halvt glas rödvin och mådde lika illa som dagen innan. Jag har även försökt med vitt vin men det är samma där. Tyvärr. Idag var jag på systemet och tänkte hitta ett vin, kanske  rosé, som inte innehöll sulfiter men vet ni? De flesta vin innehåller sulfiter eftersom det tydligen är ett ämne man behöver för att ta bort bakterierna i vinet. Jag frågade tillochmed en som jobbade där..Men men. I lördags var Johanna och jag i stan och vi köpte en massa mammakläder till henne :) :) :) Det blev en hel del; byxor, kjol, toppar och leggins :) Bra! Därefter gick vi till Pasta plus och åt middag ihop med Mattias och Micael för att mätta och belåtna gå till Liseberg. :) Vi spelade lite spel och hade kul. De andra vann väldigt mycket, jag vann inget. :) En mysig dag och kväll - minst sagt.

I söndags jobbade jag och på kvällen var det dans som vanligt. Nu på söndag är det sista gången för den här terminen. Lite trist, men vad ska man göra? Man får dansa hemma helt enkelt :) :)

Nu är skolan inne på sin slutspurt. Vi har praktik nu i två veckor, jag är på samma skola och i samma klass som sist :) Under tiden som praktiken är ska vi också göra klart vårt projektarbete (bildspel om hållbar utveckling), hemtentan, en rapport, en sammanfattning av rapporten, seminarier, läsa kurslitteratur och en stor projektredovisning  i slutet. DÄREFTER är det sommarlov :) Slutar den 5:e juni vilket innebär att jag då bara har tre år kvar till min examen :)Jag sa ju att hon vann en massa :)

Nej, nu ska jag göra en massa korv stroganoff och frysa in :) Sen ska jag åka och träna, ska bli skönt. Ta hand om er. Tjing tjing.

RSS 2.0