Sommaren är här :)

Okej, nu var det ett bra tag sedan jag gav er senaste nytt! Förlåt för det...

Jag fick sommarlov i fredags :) Började med att jobba dagen efter och nu jobbar jag återigen en sommar på Scandic. Jag tycker det är kul. Det är alltid mycket att göra, svetten bara rinner och tiden bara springer fram! Igår var Sara och jag i gymmet som finns på hotellet (väldigt fräscht!!!) och tränade lite vilket var skönt. Helt perfekt att ha tillgång till det helt gratis, även om jag har det på Frsikis och Svettis också :)

Nu är det definitivt! Micael och jag åker iväg till Tunisien den 3/7 och kommer hem igen den 10/7!!!!!!!! Allt är bokat och betalt och klart! Nu kommer biljetterna hem någongång nästa vecka :) Kommer bli spännande och helt underbart! Den var rätt billig också, vilket vi var ute efter! Det var faktiskt mycket svårare att hitta en passande resa, både till pris och datum, än vi trodde! Men nu är det gjort :) Perfekt datum och avgång och bra pris :) Vi har fått lite varningar om att åka till Tunisien, men vi ansåg att vi får åka dit och titta hur det är själva för att sedan bestämma oss för vad vi tycker :) Låter väl bra?

Sista tiden i skolan gick fint. Bildspelet blev bra och det var faktiskt jag som kom på titeln: Skåda situationers skillnader. Lite stolt är jag, helt klart :) Tentan gick fint den också.
Jag fick även byta till svenska till hösten så nu ska jag läsa Svenska för tidigare åldrar och med det blir jag lärare från Förskoleklass upp till årskurs sex. Men jag har även valt en annan inriktning, Kunskap och Fantasi, som riktar sig mot lägre åldrar så att jag även kan jobba på förskolan. Vi får se hur allt går framöver. Om planen blir som den är tänkt eller om den ändras.

Vad ska ni hitta på i sommar? Någon resa? Jobb? Ta det lugnt? Sol och bad? Äta glass? :) Jag hoppas ni mår bra. Jag ska försöka hitta hit till bloggen för att skriva lite oftare :)

Hejhej.

RSS 2.0