Fullspäckad helg!

Igår var vi hundvakter åt Micaels pappas två hundar. Vi tog en lååång och härlig promenad med dem i solen:)

På eftermiddag och kvällen var vi på kalas hemma hos Micaels mamma och hela släkten där. Kom hem sent.

Nu snart ska vi hem till mina föräldrar på söndagsmiddag. Vi ska även fixa deras dator lite. Nu i morse städade vi lite här hemma. Skönt att ha det rent!

Känns som att det blir en härlig söndag, med träning som avslutning sedan ikväll.
Ha det gott alla! :)


Praktik och träning.

Godkväll.

Ute regnar det och det passar perfekt till mitt sinneslag idag. Det var en tung och jobbig dag på praktiken idag vilket resulterade i att jag började storgråta i Micaels famn så fort jag kom innanför dörren här hemma. Inte kul alls. Men nu efter tårar och superbra träning mår jag lite bättre. Snart ska jag väl hoppa i säng antar jag. Vad gör ni denna onsdag? :)

Imorgon är det torsdag och det är praktik som vanligt. Efter det är det tvättdags och så ska vi handla mat. Och efter det är det fredag :)

Oj, vilket tråkigt inlägg det blev... Förlåt för det. Jag säger godnatt nu :)

Söndagsångest

Hejhej.

Helgen är snart över för denna gång, känns alltid lika tråkigt. Men än är det nästan en hel söndag kvar:)

Imorse unnade vi oss pannkakor till frukost/brunch - smarrigt!
Vid 15.00 ska vi på kalas och fira Micaels mormor som fyller år på tisdag. Ska bli trevligt.
Ikväll ska vi faktiskt träna på söndagsträningen. Om vi hinner dit i tid så att säga, men förhoppningsvis och troligtvis:) Kan bli skönt!

Vad har ni gjort i helgen? Något trevligt hoppas jag!:)

I fredagskväll var jag och träffade några tjejer från min gymnasieklass! Vi var hemma hos en av dem och åt gott och hade trevligt! Var riktigt kul att träffa alla igen, var ju faktiskt ungefär sex år sedan sist... Vi planerar att dra igång någonting större snart - kul! :)

Igår åkte jag hem till mormor ihop med syster och lilla söta W. Vi busade och åt gott och bara hade allmänt trevligt och mysigt!:)
På kvällen igår blev det mys i soffan framför film och serier på teve :) Underbart!!

Hoppas ni har en mysig söndag!:)


Godmorgon

Igår var det alla hjärtans dag. En mysig dag tycker jag. Men jag anser att man kan visa kärlek och omtanke till sina nära och kära alla dagar på året, och inte bara på en bestämd dag. Iallafall. Jag var hemma hos en i min basgrupp på förmiddagen. Vi skulle nämligen skriva en text allihop (som ska in idag) och vi blev klara på några timmar - skönt. Därefter köpte jag en söt bukett blommor till mormor och åkte hem till henne med dem. Mysigt! Vi åt god mat; kyckling, currysås och ris och så rabarber- och smultronkräm till dessert :) Mamma kom även dit en sväng så vi umgicks alla tre - väldigt trevligt må jag säga!
Därefter gick jag och handlade lite på konsum och efter det begav jag mig hemåt. Hemma väntade Micael och en underbart vacker bukett med rosor som stod på bordet :) Han hade även köpt god Lindt-choklad samt en perfekt liten gåva till mig. Han hade inte behövt köpa något, men visst blev jag underbart glad :)
Vi lagade god mat igårkväll; entrecote, potatis och morötter i ugn samt god sås till. Dessert: vaniljpannacotta. :) Underbart gott allting. Ja, jag vet. Jag åt rätt mycket igår... Men men. Det händer ju inte varje dag liksom! :)

Jag vaknade tidigt idag för att ha tid att skriva min skiss. Jag har kommit en bra bit på väg. Den ska vara klar idag och jag har ingen annan tid att skriva på den förutom nu och efter träningen ikväll. Men jag känner mig själv och jag kan inte skriva på kvällen. Därför sitter jag nu. Det går segt, men framåt.

Hoppas ni har en mysdag!! :)

Snö

Ännu mera snö har nu fallit över Göteborg. Det är vitt och vackert. Men också tyvärr en sanning om att våren dröjer...

Det gick bra i skolan. Ännu ett litteraturseminarium att bocka av.
Imorgon ska vi hem till en i basgruppen och skriva en text ihop.
Ikväll struntade vi i träningen faktiskt. Jag har en text som ska skrivas och skickas in på onsdag senast och idag är enda dagen jag kan skriva den. Men har jag gjort något än? Nej... Måste börja snart. Men kvällstid är inte min favoritpluggtid på dygnet.

Jag bakade faktiskt klickkakor idag. Jag ville testa med mintchoklad i istället för vanlig choklad. Det blev gott! :)


Godmorgon denna måndag

Jag är trött. Men tycker det är skönt att jag ska till skolan först vid 11. Vi ska planera ett litteraturseminarium ihop med en annan basgrupp. Sen är det dags för seminariet. Sen är skoldagen slut. Och träningen tar vid :)

Nu sitter jag på soffan och skummar igenom böckerna till seminariet, inte för att något fastnar direkt... Men känns alltid bra att ha ett litet hum om vad böckerna innehåller.

De ringde mig nyss och frågade om jag kunde jobba som vikarie idag, men tyvärr var jag tvungen att tacka nej... Känns inget roligt att tacka nej till jobb.

Vad händer annars i veckan då? Har ni några roliga planer? Planer för morgondagen? :) Imorgon är det alla hjärtans dag ju och romantiken hänger i luften. :) Jag ska till skolan och sen på kvällen ska Micael och jag ha myskväll här hemma. Vi ska laga fin middag och bara mysa och ha det gott. :) Trevligt trevligt mysigt mysigt :)

Jag känner för att gå på bio snart. Vet dock inte vilken film jag vill se... Har ni några tips?

Nu måste jag nog göra något vettigt. Ha en fin måndag hörrni!

Juicer

Som Buzzador har jag fått ta del av ett superbra erbjudande gällande en juicer från Philips. Vi köpte en och har nu använt den flera flera gånger och varje gång har vi blivit så otroligt nöjda! Juicen blir otroligt god!!! :)


Godkväll

Hejhej.

Som ni ser har jag nu en otroligt vacker design på min blogg, eller hur? :) Jag är otroligt glad över denna fina nya bloggdesign!
Det kan vara något problem med att lämna kommentarer just nu, bara så ni vet...

Imorse var jag inne i stan en sväng och åt frukost på Espresso House på centralen med min vän E. Mysigt och trevligt.
När jag kom hem efter det sov jag i några timmar, haha. Var helt slut och är fortfarande. På tok för lite sömn den här helgen!

Jag jobbade i lördags och det gick bra. 180 gäster, lagom tycker jag :) Efter det åkte jag hem. Lite senare på kvällen åkte vi hem till kära syster och Mattias och hade spelkväll ihop med några andra också. Vi gjorde hemmagjord pizza och åt god morotskaka som Mattias hade bakat till dessert. Och spelade spel såklart:) En himla bra kväll/natt! Vi tog bilen hem vid 03.00 ungefär, så det blev inte många timmars sömn inatt alltså... Men det var det verkligen värt! Tack för en supertrevlig kväll!! :)

Ikväll måste jag plugga. Har två böcker som ska läsas till imorgon och jag har inte öppnat någon av dem... Ojdå.. Den här veckan blir intensiv. Och rätt jobbig. Nästa vecka är det återigen dags för VFU och då är jag där i fyra veckor i sträck. Sedan är det finito. Skönt tycker jag faktiskt.

Ha nu en härlig söndagkväll! :)

Trööötttt

Hej.

En helg med totalt bara nio timmars sömn har gjort mig väldigt trött. Nu sitter jag här och dricker té för att vakna lite. Ska alldeles strax åka in till stan och träffa min vän E och äta frukost någonstans. Ska bli mysigt:)

Vad tycker ni om min nya fina söta design?:):):)

Ha en fin söndag mina vänner!


Tisdagstrött...

Jag är trött denna tisdag. Ska snart sova. VFU:n gick bra idag, skönt.

Efter VFU:n åkte jag till stan och köpte benskydd som jag ska ha på träningen. Får otroligt ont i smalbenen varje träning, så det var dags att skaffa skydd nu:)
När jag kom hem åt vi mat: tortellini i god tomat- och löksås. Mums!!!

Godnatt på er!!:)


Tisdagstrött...

Jag är trött denna tisdag. Ska snart sova. VFU:n gick bra idag, skönt.

Efter VFU:n åkte jag till stan och köpte benskydd som jag ska ha på träningen. Får otroligt ont i smalbenen varje träning, så det var dags att skaffa skydd nu:)
När jag kom hem åt vi mat: tortellini i god tomat- och löksås. Mums!!!

Godnatt på er!!:)


Buzzador

Jag har nu använt intensivbalsamet från Dove två gånger och jag tycker att det fungerar bra! Mitt hår ser fint ut efter att jag blåst det tycker jag så det är ju väldigt bra! :) Ett stort plus är att det doftar gudomligt också:)


En helt perfekt söndag!

Godkväll.

Jag sitter nu i soffan och dricker té och tittar på Sex and the city. Mysigt! Jag har tänt massa stearinljus och blockljus så det är jättemysigt! Plus att det höjer värmen lite:)

Idag sov vi länge, till 10.40. Så otroligt skönt!! Åt god frukost och gjorde oss iordning för en tur till Frölunda Torg. Där kikade vi runt lite och köpte med oss en stavmixer hem:) Kul! Nu kan vi göra massa goda soppor :)
När vi började bli lite hungriga kände vi för att äta något riktigt smarrigt (såklart). Så vi gjorde något väldigt spontant och körde till Laxbutiken i Ljungskile!:) Och åh, vad underbart gott! :) Mums!!!

Det har varit en helt perfekt söndag och jag vill inte alls att det ska bli måndag snart. Känner inte ett dugg för VFU hela veckan... Men men.

Imorgon ska kag börja dagen med att gå till tandläkaren eftersom jag börjat få ont i en rotfylld tand. Inte bra alls! Sen blir det VFU och sen blir det träning. Vad har ni för planer för veckan? :)


Trevlig dag!

Härlig lördag idag! Vädret är kallt, -15 grader, men jag ska inte klaga. I Võru, där jag bodde i Estland, är det -32 grader. Och uppe i Norrland är det ännu kallare. Så -15 är ju ingenting! Jag skulle vilja uppleva sån där riktig kyla. När jag var i Estland blev det som kallast -20 nånting, men aldrig -32. Det skulle vara intressant att känna hur kallt det verkligen är. Om man ens vågar/kan/vill ta sig utomhus!

Idag började vi dagen med att tvätta. Skönt att nu ha en tom tvättkorg:)
Därefter åkte jag in till stan och mötte upp mamma och min lillkusin. De hade varit på bio nämligen och sett Alvin och gänget 3. Tillsammans skulle vi tre gå på restaurang och äta. Vilket vi gjorde. Vi åt god pizza på restaurang Söder. Mysigt!
Efter att ha lämnat av lillkusinen hos hennes föräldrar, gick mamma och jag på stan en stund. Hon fick köpt sig en bra vinterjacka på Intersports rea :) Bra!
Nu har vi sett Melodifestivalen här hemma, Micael och jag. Helt okej. Egentligen tycker jag det är löjligt, men ändå ett måste att se. Ikväll tyckte jag att Loreen var väldigt bra! :) Vad tycker ni?

Det är helt underbart att vara ledig hela helgen förresten! :) Att få sova lite längre på morgnarna bland annat:) Jag jobbade på förskolan torsdag och fredag, så jag har ändå jobbat mina dagar för den här veckan. Känns bra:)

Denna gooooda juice drack vi till frukost imorse:)


Jobbdags

Nu ska iväg till jobbet. Klockan är 5.30 och det är -15 grader ute. Kallt kallt!


Buzzadordags:)

Idag hämtade jag ut ett paket från Buzzador innehållande intensivbalsam!:) Kul kul! Detta ska jag nu testa och buzza om och jag hoppas ni följer min buzzning! :)


Känns verkligen inte som lillördag idag.

Jag sitter just nu i soffan och försöker skriva den där jobbiga texten till den där tråkiga boken. Texten ska in på litteraturseminariet imorgon så jag måste alltså bli färdig idag. Först tänkte jag att jag kunde skriva klart den imorgon innan vi börjar, men nu ska jag jobba imorgon kl 6-12 och seminariet börjar kl 13 så det finns ju ingen möjlighet att skriva den imorgon. Med andra ord: ikväll får det ske under! :)

Idag har jag varit på min VFU-plats en sväng vilket var roligt och trevligt. Jag fick många kramar av barnen - alltid mysigt :) Jag var där för att diskutera ett kommande utvecklingsarbete som jag ska påbörja under min (sista..hihi) VFU-period. Därefter åkte jag till skolan för att träffa min VFU-ledare och diskutera lite kring bedömning och sådant där. Nu är jag hemma. Och sitter i soffan och försöker plugga. Går segt. Jag är otroligt skoltrött och orkar ingenting som har med skolan att göra. Jobbigt tycker jag. Fast i och för sig så har jag nog varit rätt skoltrött ett bra tag nu... Men det går sakta men säkert framåt mot examen! :)

Nej, nu får jag sluta blogga och börja plugga innan jag somnar. Ha en fin kväll hörrni!

RSS 2.0