Julmys

Nu sitter jag här framför datorn och skriver till er istället för att skriva på min seminarierapport som var planen för denna kväll. Jag har dock skrivit några rader vilket jag är extremt stolt över :) Vi ska ha ett sista (för den här delkursen) litteraturseminarium på torsdag och med andra ord är jag alltså ute i mycket god tid :) Idag var en lång dag i skolan, 9-16. Först föreläsning, sen lång lunch (åt köttbullar, mos, lingon och sås på Kosmos med min basgrupp) och sen var det kooperativt lärande. Helt okej dag! Slumrade dock till några gånger under föreläsningen i morse, trots att den var bra... Så mina anteckningar är ju ännu mer oläsliga än de brukar vara... SUCK!

Idag fyller världens bästa syster år!!!! GRATTIS sötaste du! Hoppas att du har haft en mysig och underbar dag! Tack för ett mysigt firande och en mysig glöggkväll hos er i söndags :)

Planer för veckan då... imorgon ska jag skriva klart min text, det är nummer ett på listan. Sen ska jag ta bilen till systemet (hoppas hoppas hoppas att jag lyckas parkera samt komma ut från parkeringen... ni som känner mig vet att jag hatar att parkera och backa...). På systemet ska jag köpa lite gottigt och värmande :) Imorgon kväll ska jag hem till Pauline ihop med Pernilla och Martina. Vi ska äta middag och ha det så trevligt och mysigt som vi alltid brukar ha det :) Ser jag fram emot!

På torsdag blir det skola... På fredag blir det jobb, 8-16 på dagis :) Kul! På lördag blir det jobb då också, på hotellet. Sen blir det nog lussebullebak på fredag också :) MYSIGT! Och på lördag kanske julshopping... På söndag kanske liseberg. Jag har allt lite roliga planer på gång :)

Igår satte vi upp våra julsaker :) Ännu mer alltså :) Prylar, ljusslingor, tomtar osv osv... MYSIGT! Vi dricker julté, planerar lussebullebak.... det enda som saknas är tomten och julmusiken... NU ÄR DET JUL :) Tiden går fort...

Jag är inne på att skaffa en iphone. Kommer hända snart. Det vet jag :) Spännande :)

Kram till er i kylan. :)


Oj, vad trött jag blev nu...

Fredag idag. Massa snö. Massa massa!
Idag blev jag klar med min rapport. Egentligen blev jag det igår, men jag skickade in den idag. Känns skönt!
Jag firade genom att träffa Jeanette på stan :) Vi åt lunch på Café Kosmos; Köttbullar, potatismos, brunsås och lingonsylt :) GOTT! Därefter kollade vi i affärer, jag köpte faktiskt en mysig kofta och ett par svarta byxor. Är nöjd! :)
En god Chai Latte drack vi utomhus i kylan under tiden som vi promenade runt lite. Mysigt och rätt så juligt :) Tack för idag, alltid lika kul och trevligt och underbart att träffa dig :)

Nu är det fredag som sagt. Jag sitter här och funderar lite på vad man kan laga för mat ikväll... Tacos är ju alltid gott, men känns som att man äter det varje fredag...Kul med något nytt. Jag ska nog kika runt lite, i kokböcker, tidningar och på internet. Har ni några tips? Vad ska ni äta ikväll?

Kram!

Kycklinggryta

Idag är det torsdag. Snart är veckan över... TIDEN SPRINGER FRAM!

Idag unnade jag mig en lång sovmorgon...den blev längre än jag tänkt mig. Kom inte upp förrän klockan 10. Men men, det var skööönt :)
Jag har hunnit med att handla på Willys samt göra storkok av den goda kycklinggrytan med kardemumma, apelsin, sambal oelek och annat gott :) MUMS!
Jag tror även att jag faktiskt är klar med min rapport. Känns skönt. Otroligt skönt. Den har dock inte stressat upp mig så jättemycket, den var ju rätt kort. Men känslan att den hänger över en och att man alltid kan plugga mer än man gör - det är en jobbig känsla. För jag kan verkligen plugga mycket mer än vad jag faktiskt gör. Men vill man det, om man inte behöver? Nej, jag vill faktiskt inte det :)

Det är fortfarande snö i massor. Jag funderar på att träna ikväll. Jag smörjer in lite tigerbalsam (skitbra ju! Varför har jag inte provat det innan???) och ger järnet!

Ta hand om er. Kram

Åååhhh

Varför är jag såååå otroligt förtjust i Lush's produkter????? Blir helt salig och lycklig när jag använder dem... Galet? JA. Tokigt? JA. Skoj? JA. Jobbigt? JA. Underbart? JA. Bra? JAAAAAAA!
Just nu har jag smörjt in mina läppar med Honey Trap Lip Balm- UNDERBART GOD!
Imorse när jag duschade använde jag balsam och duschtvål från Lush. Balsam - Veganese, Duschtvål - The olive branch. Superbra!!!! Kliar inte på min hud, som vissa andra tvålar brukar göra.
Deras handkräm Handy Gurugu är den bästa handkräm jag någonsin provat! Luktar otroligt gott, går in i händerna jättesnabbt och händerna blir sueprduperlena och fina :)
Och ja, jag har ju massor med andra produkter därifrån också.... :) Såklart ;)
Jag är nog lite kär i Lush... :)

                                     
Bilder lånade från www.lush.se 

Ha en trevlig kväll...... Kram :)

Snööö i massor

Det är helt vitt utomhus. Snö snö snö. Mysigt. Kallt. Blött. Ljust. Halt. Jobbigt. Roligt. Juligt. Finns många namn att benämna snön med :)

Just nu är vi inomhus, Micael och jag så vi fryser inte så värst mycket. Min dag har varit bra! Började dagen med att skriva på min rapport litegrann. Har nu bara ett stycke kvar :) Känns skönt att den börjar bli klar! :)
Efter det åkte jag in till stan och träffade Maria. Vi lunchade på Cappuccino, gott :) Därefter gick vi runt på stan bara. Jag fyllde bland annat på mitt busskort och köpte en sjal på HM för en värdecheck på 50 kr (med andra ord: en gratis sjal:)). En trevlig dag ihop med Maria, tack för idag :) :)

När klockan var halv fem vinkade vi av varandra... och då insåg jag att Micael ju slutade vid samma tid. Så jag ringde honom. Och vi möttes upp. Och vi gick till Clas Ohlssons där vi köpte lite bra-att-ha-grejer. En pärm till våra bil-papper, kollegieblock till mig att ha i skolan, en julklapp och en vetekudde. Han skadade sig/sträckte sig nämligen igår på träningen så han har väldigt ont i ryggen, därav vetekudden. Just nu ligger han på soffan med den på ryggen - hoppas att det hjälper! Jobbigt och trist att ha ont i ryggen sådär:( 
Efter all shopping åt vi sushi :) Gott! Och nu är vi hemma igen alltså. Det var den dagen det.

Imorgon är det rapportskrivning som gäller. Kanske även lite träning... men jag är fortfarande täppt i näsan hela tiden och hostig på morgnarna, så jag får se... Men det hade onekligen varit skönt! :) Och speciellt bastun efteråt...

Sen är det snart redan fredag. Tiden går verkligen otroligt fort. Vart tar den vägen? Hinner ju knappt vara vardag, förrän det blir helg igen. Och idag är det precis en månad kvar till julafton. EN MÅNAD! Bara. Hjälp. Sen är det nyår. 2011.

Trevlig kväll alla. Håll er varma :)

Jul var det här


Välkommen hem till vår ljuva lya... :)


Julgardinerna är på sin plats i alla rum...


En snölykta är inte helt fel.


Juliga CULT-saker är ju en självklarhet!


Även på vårt stökiga kontor måste julen lysa igenom... Här i form av en söt snögubbe :)

Som ni ser har vi redan börjat julpynta... Ganska så mycket :) Gardinerna är uppe, lite juldekorationer är uppe och julmysigheten har infunnit sig. Nu saknas bara ytterligare juldekorationer lite här och var, pepparkakor, Lussebullar i mängder, GLÖGG i mängder, kanske ännu mer snö...?



Julen är snart här och vi är redo :)

Nu bör jag nog fortsätta med min rapport... Tyvärr är jag inte klar med den än :( Men blir nog idag/ikväll. Idag ska jag nämligen träffa Maria och hitta på roligheter :) KUL!
Ni får ha en fin dag i all snö :) KRAM

Fiiika

Snart är måndagen över... REDAN! Tiden går verkligen fort! Imorgon är det tisdag och jag ska iväg till skolan en sväng. Vi ska sitta med basgruppen och planera en gestaltning och lite sånt där. Runt lunch ska jag träffa Maria och äta ihop med henne :) Var evigheter sedan vi sågs!!! Då snackar jag flera år. Hon bor inte i närheten om jag säger så... Känns som att jag de senaste dagarna träffat massa folk som jag inte sett på länge! Först Emma i lördags, Laila idag och så Maria imorgon. Riktigt riktigt kul tycker jag :) Synd att man bor så långt ifrån varandra... :(

Idag började jag skriva på min text. Har redan kommit till andra (och sista) sidan. Sköönt! Dock vet jag ju inte om den duger... Fast det vet man aldrig när man skriver rapporter och annat. Jobbigt.
Jag hade en lång paus från skrivandet då jag åkte in till stan och åt sushi och fikade med Laila och Sara. :) Trevligt, gott, roligt, mysigt och bra på alla sätt! :) Perfekt sysselsättning denna måndag. Om man bortser från skrivandet...

NU är jag åter hemma. Borde fortsätta på rapporten... men varför om den ska vara inne först om en vecka??? Ingen stress alltså...

Planer för veckan? Ska ni göra något kul, trist, intressant, jobbigt...? Imorgon vet ni ju vad jag ska hitta på. Resten av veckan blir det rapportskrivning, träffa Jeanette och Maria (en annan Maria) förhoppningsvis (var för längesedan nu!), tvätta imorgon, jobba lördag, jobba söndag, konsert i kyrkan på lördagkväll (Micaels mamma sjunger i kören) och på söndag blir det glöggkväll/födelsedagsfirande/första adventsmys hemma hos Johanna, Mattias och Wilma. Många planer. Roliga planer. :) Kommer att bli en bra vecka. Det känner jag på mig. :) 
Ha en trevlig kväll!


Hej!!!

Måndag måndag måndag. Det blir alltid måndag till slut. Konstigt. :)
Jag sitter och skriver (eller snarare: borde skriva) på en rapport från intervjun jag hade i fredags på min VFU-skola. Jag har kommit en liiiiten bit iallafall, cirka en halv halv sida. Alltså en fjärdedel på en A4-sida. Vi ska inte lämna in den förrän om precis en vecka så jag tar det ganska lugnt. Fast, saken är den att vi ska även göra en gestaltning då (måndag den 29:e) så det hade varit skönt att få rapporten ur vägen så att säga. Men men. Den blir klar snart, det lovar jag. Bara det att det finns sååå mycket annat att göra som är såååå mycket roligare :)

I fredags åkte jag hem till W och M efter VFU-intervjun :) Det var väldigt mysigt. Vi lekte, åt god lunch och pratade och hade trevligt :) Alltid kul att komma och besöka er sådär :) Framåt eftermiddagen/kvällen kom både J och M till huset där vi befann oss och vi myste ännu mer :) Myspys! Tack för en mysig fredag :)

I lördags åkte W, J och jag hem till mormor där vi lekte och hade trevligt :) Jag stack dock iväg en stund för att träffa E på stan :) Var evigheter sedan jag träffade henne eftersom hon har blivit såpass internationell så att hon bor utomlands. Jag hälsade på henne i Skottland förra året, men efter det har vi nog inte setts... Om man bortser från i lördags alltså :) Vi fikade på Espresso House vilket var mysigt :) Tack för en mysig stund kära vän! :) Vi ses snart igen hoppas jag!
Efter fikan åkte jag tillbaka till mormor och W och J där vi åt lite middag. Mysigt mysigt mysigt :) Vi satt på golvet och hade det trevligt och lekte allihop. Tack för en härlig lördag :)

Igår åkte M, M, J och jag till ULLARED! I vår bil :) Hihi. Vi har bil nu ju, som ni kanske vet :) M körde dit, jag körde hem. Hem med full bil!! 10 kassar från Gekås blev det. 5 var. Herregud vad vi shoppade! Behövliga saker till hemmet, julklappar, julsaker till hemmet (gardiner, prydnadssaker, dörrmatta hihi...) samt lite annat smått och gott :) M köpte massa massa massa kläder också! Tröjor, byxor och jacka... :) Jättebra ju! Och så snygga också! Jag köpte inga kläder eftersom jag anser att jag inte behöver några. Jag har tillräckligt i min garderob och dessa bör användas först innan jag köper nytt. Smart va? :)
Lyckad dag på Ullared tycker jag! :)

Vet ni vad jag kom på?? Jag missade Ensam mamma söker igår kväll ju! Jag som aldrig missar det programmet... Får se det på internet antar jag. Bra att man kan göra det! :)

Igår kväll efter Ullared var vi helt slut, både M och jag. Vi körde på en lugn söndagskväll med saft och sällskapsspel :) UNO och ett nyinköpt: Goda grannar (tror jag det hette) blev det. Bra spel! :) Och bra avslutning på helgen!

Nu blir det Ensam mamma söker. Sen blir det plugg. Sen blir det fika med L på stan i eftermiddag :) Sen antar jag att det blir mer plugg...

Ha det gott kära läsare.

Trevlig dag


Här är våra nya dörrar :) Var bara tvungen att visa en bild på dem :) Eller hur fina och tjusiga? Väldigt väldigt stor skillnad på dessa och våra gamla iallafall! Vi har även en likadan dörr till sovrummet, här ser man klädkammardörren samt toadörren. Vi är väldigt nöjda och glada :) Mycket ljusare och fräschare!

Vi har även vår bil nu :) Just nu är den i Frölunda och väntar på att bli hemkörd av Micael som har tränat. Bilen har snällt väntat på honom där (hoppas jag). Vi borde döpa den till något snajsigt. Har ni några namnförslag?

Idag har varit en kul dag. Skola från 9-16. Mycket matteövningar och mattegympa vilket var riktigt skoj! Vi hade även en föreläsning på det som var ganska sådär lagom givande. En bra skoldag med andra ord! Till lunch åt jag falukorv, stuvade makaroner och ärtor :) Falukorv är himla bra att ha i frysen - man kan alltid hitta på något gott med det :)
Efter skolan mötte jag mamma och vi tog en mysig fika på det franska caféet. Efter fikan var det dags för shopping :) Köpte presenter till syster som fyller år snart. Jag köpte även julklappar :) Vi burkar köpa julklapp till en person inom familjen (vi drar lott) och jag fick min syster (precis som förra året). Så nu är hennes julklappar nästan klara :) Känns otroligt skönt! Det är kul att köpa julklappar, men väldigt tröttsamt också.

Imorgon är det då dags för min intervju med två elever på skolan. Jag har faktiskt inte förberett mycket alls. Jag har köpt två bananer som jag ska ha som bas-material. Intressant va? Jag ska även ladda diktafonen så att jag kan spela in intervjun. Jag måste skriva ner ett antal (rätt så många) grundfrågor att ta med. Ladda kameran för att ta bilder på elevernas alster. Förbereda mig mentalt och inse att det nog kommer att gå bra. Det brukar det göra. Inte alltid, men rätt så ofta :) Så, det gör nog det imorgon också. Jag ska inte vara där förrän runt kl 12.00 imorgon, så jag har tid att förbereda mig då. Ikväll orkar jag faktiskt inte.

Nu sitter jag här med en kopp te. Rooiboste med smak av chokladpraliner och champagne. Det ni :) Tack söta mamma för det goda teét samt för en väldigt väldigt mysig dag på stan! Du är underbar!

Ha en mysig kväll alla ni kända och okända läsare.

Täppt

Klockan är snart 16. Det är onsdag. Jag har varit i skolan. Från 8.30 till 12.30. Efter det var det lunchlådedags - korvstroganoff med pasta. Ganska så gott. Därefter blev det en liten vända på stan. Fick köpt en present till min kära syster som fyller år snart :)
Jag har gått och blivit förkyld. Täppt i näsan hela tiden, jobbig hosta, ont i huvudet, trött, hängig och ögon som svider (?) och känns trötta. Trots elixir och vitamintablett och träning och sömn blir jag förkyld. Samma visa varje gång. Så fort jag sätter igång med träningen blir jag sjuk. Så är det. Jag tränade i lördags vilket var jätteskönt :) Jag tränade även i måndags och igår tog jag en promenad. Det är väl inte för mycket? Okej om man kan bli sjuk om man tar ut sig för mycket i början, men det anser jag att jag inte har gjort... Skumt det där. Nu kan jag ju inte träna bara för det. Eller bör inte. Kan kan jag ju. Men det är inte så käckt. Jag får vänta ut förkylningen och sätta igång igen efter det. Segt!

När Micael kommer hem från jobbet kommer även hans pappa hit med våra dörrar som han har fixat. De dörrar vi hade var helt håliga och trasiga och inte alls tjusiga, men nu kommer vi få fina och bra och tjusiga dörrar :) Jättesnällt! :) Och gissa vad mer? När dörrarna sitter på sin plats, kommer vi att hänga med hans pappa hem för att sedan köra hem hit i vår egen bil :) Vi ska köpa hans bil och vi får den ikväll :) Kul va? Kommer verkligen bli underbart skönt med en bil! Klart det kosta en del också, vilket ju är nackdelen, men vi tycker att det är värt det. Vi lär inte köra med den varje dag ändå, så bensinkostnaden bör inte bli för hög. Och jag menar, vi har redan en parkeringsplats som väntar på oss :) Nu slipper den stå tom och ensam :)

Imorgon är det torsdag. Jag kommer att vara i skolan från 9-16. Segt med en så lång dag, jag är inte van vid det längre. Iallafall inte när man pluggar, men när man jobbar blir det ju sådana dagar. Efter det borde jag verkligen plugga! Jag ska till min VFU-skola och göra en intervju med två barn kring matematik på fredag och alltså måste jag förbereda en massa till det. Förbereda frågor, material och allt sånt där... Grejen är den att vi inte vet så mycket om den här intervjun utan vi får veta det imorgon... Lite sent kan tyckas. Men men. Det löser sig säkert.

På lördag ska jag träffa E :) Det var läääängesen! Vi ska fika och shoppa och ha det mysigt och trevligt :) Ska bli jättekul att se dig igen :) :)
På söndag blir det - - - - - - - ULLARED!!!! Välbehövligt besök! Har planerat att köpa lite julklappar, bra att ha grejer, ett par gummistövlar (behövs när man jobbar på dagis), borste (min håller på att falla sönder. Den har dock hållt i väldigt många år!), julgardiner till köket och lite sånt där kul :) Hoppas det inte blir ett alltför långt kvitto... Men det blir det nog inte.

Efter Ullared är helgen slut. Igen. Då börjar vi på en ny vecka. Nya utmaningar. Nya krav och måsten. Och nya roliga saker att se fram emot såklart :) Mer om det senare :)

Ta hand om er i kylan. Vi hörs. Kram!

Redan över?

Söndagen är redan här och med det är helgen snart över. Helgerna går alltid så himla fort, samtidigt som de går rätt långsamt.
I fredags jobbade jag på dagis, kul :) Därefter blev det en lugn fredagskväll för oss här hemma.
Igår var vi och tränade på gymmet vilket var underbart skönt :) Var evigheter sen jag tränade, men det kändes så himla bra! Ska träna imorgon också har jag tänkt.
Resten av gårdagen var rätt lugn. Vi handlade lite mat, lagade lite mat, myste, såg på teve, spelade spel och hade det allmänt lugnt och skönt. Var väldigt skönt att bara ta det lugnt ihop och umgås :) 
Idag är det fars dag och vi firade pappa lite hemma hos mormor. Vi åt kyckling och pasta och grönsaker vilket var supergott :) Lekte med W vilket var supermysigt :)  Hon utvecklas så himla mycket hela tiden, skitkul att se:)
Nu sitter jag i soffan med datorn i knät, snart blir det Ensam mamma söker :)

Hoppas ni har det bra. Kram till er :)

Helgen är här :)

Nu är det helg :) :) Jag har jobbat idag, 8-16. Det var kul, jag var bland de yngsta barnen. Mycket att göra och väldigt mycket passande och se efter hela tiden. Men kul som sagt :) I helgen är jag ledig, imorgon blir det träning och Liseberg tror jag. Söndag är det fars dag och då är vi nog hos mormor och firar pappa. Trevligt med en lugn helg :) Kanske måste trycka in lite plugg också... :(

Vad har ni för planer för helgen? Något kul?

Igår var jag på middag hos M ihop med P och P. Alltid lika trevligt och mysigt att träffa er! :) Tack för en supermysig torsdagskväll, helt perfekt! Underbart god mat och underbart sällskap ; kan det bli bättre?

Kanske faktiskt ska ta och plugga lite nu.... ?

Ha en underbar helg ni alla!!!! KRAM

Godmorgon

Nu är det måndag och en kall sådan! När jag vaknade imorse var det -4 grader! Men jag tycker sådant här väder är mysigt. Hellre bara kallt än att det regnar och blåser. Gäller att ta på sig varma kläder bara :)

Jag har varit riktigt duktig idag om jag får säga det själv :) Har redan nästan skrivit klart min text :) Bara ett stycke kvar :) :) :) Och vet ni? Jag har till och med förstått stora delen av boken :) Himla himla bra! Det hör inte till det vanliga nämligen...

Nu ska jag fortsätta, när jag ändå har energin för att skriva :) kram och hej till er!

Söndagsmys

            Några bilder från Oslotrippen :) Redan en vecka sedan vi kom hem - tiden verkligen bara rusar fram!!!

Idag är det söndag och helgen är snart slut. Jag har jobbat och det var rätt kul, men stressigt. Efter jobbet tog Micael och jag en skön långpromenad här i grönområdena. Mysigt :) Underbart väder idag tycker jag!

Just nu gör jag allt annat än det jag borde. Jag borde plugga, ska in med en text på tisdag och den måste vara klar imorgon då Micael ska skriva ut den på jobbet. Har jag börjat? Svar nej. Har jag läst ut boken? Svar nej. Trots två nej blir jag klar imorgon, det vet jag. Boken är nästan halvläst iallafall. :) Ingen lust för plugg alls...

Ikväll kommer ENSAM MAMMA SÖKER :) Söndagsmys blir det då, med te och clementiner :) Kanske ett äpple också? Ha en mysig kväll alla mina läsare!


Hej världen

Kom nyss hem från bion. Vi såg The social network på Bergakungen :) Faktiskt en väldigt intressant film tycker jag. Till en början lite seg, men när man var fast i handlingen blev den himla bra! Tänk att en kille kan bli så otroligt rik på en sådan idé som Facebook. En himla bra idé tycker jag :) Sevärd film med andra ord! Det var väldigt längesen vi var på bio, blir liksom väldigt sällan bara. Det är tråkigt, för det är mysigt med bio. :)

I veckan har det blivit mycket jobb. Dagis tisdag, onsdag och fredag. Hotellet idag och imorgon. Kursstart i torsdags som gjorde mig nervös. Den här kursen blir tuff känns det som! Mycket att göra hela tiden och mycket litteratur som ska plöjas igenom och förhoppningsvis förstå det man läser också. Projektarbeten, fältarbeten, VFU, böcker, litteraturseminarium, kooperativt lärande, föreläsningar (som man inte får missa eftersom man då får en kompletteringsuppgift... blä), rapporter som ska skrivas och examinationer och opponeringar och bla bla bla blaaaaa. Och allt detta på några veckor. I början på januari tar kursen slut så det lär bli hektiskt. Ser fram emot nästa kurs.... redan. Hur ska detta sluta???

Igår efter jobbet åkte jag in till stan och fikade med en tysk kompis som jag träffade i Estland. Hon pluggar också till lärare men i en annan stad här i Sverige så hon kan flytande svenska och jag tycker hon är jätteduktig som lärt sig språket väldigt fort. Det var väldigt kul att träffa henne igen, var ju ändå ja herregud, kanske snart 3 år sedan vi sågs i Estland. Tiden går verkligen fort...

Imorgon efter jobbet måste jag sätta mig och läsa kursboken som redan ska vara läst! Sen blir det till att skriva en rapport om boken med mina egna tankar och funderingar och sånt där. Litteraturseminarium på tisdag :( och eftersom min skrivare här hemma inte funkar som jag vill att den ska funka, måste jag bli klar med rapporten tidigt på måndag så att Micael kan skriva ut det på sitt jobb. Är ju i och för sig bra, då måste jag ju liksom ta tag i det och bli klar snabbt, och inte vänta till sista stund som annars. Men men. Måste måste läsa boken, skriva rapporten och FIXA MIN SKRIVARE! 

Vad händer nu i veckan då? Har ni några roliga och trevliga planer? Mina planer är: läsa kursbok, skriva rapport, träffa W, J och M ( ÄNTLIGEN!!!!!), middag ihop med Lorensbergstjejerna på torsdag hemma hos en av dem (mycket trevligt!!), eventuellt jobb på lördag och efter det blir det lite festande :) Kanske blir det även jobb på dagis någon dag om de ringer mig, jag får se. Men det är min vecka det :) Sen är det ju Fars dag på söndag väl? Då blir det mys med familjen antar jag :) Nästa vecka blir nog en bra vecka tror jag :) Det känns som det!

Nu ska jag snart lägga mig, upp tidigt imorgon.... Sitter här och smuttar på lite Baileys, gott gottigottgott. Sov så sött.

Jobb, mys och mörker





Bjuder på några bilder från Oslo :) På den sista bilden ser man slottet :) Vi bodde faktiskt väldigt väldigt nära slottet så man kan säga att vi bodde grannar :) Slottsparken var väldigt vacker och höstlig.


Idag har jag jobbat, 9.30-18.00. Ska jobba imorgon och på fredag också :) Kul! På torsdag börjar den nya kursen, så då kan jag ju inte jobba... Efter skolan på torsdag ska jag hem till en kompis och äta middag och bara ha det mysigt och trevligt. Det ser jag fram emot :) Sen är det helg och på söndag är det jobb som gäller. Ingen aning vad lördagen bjuder på... Kanske bio? Var en evighet sedan....

Ha en fin kväll hörrni! Kram!

OSLO


På bilden syns Karl Johans gate samt slottet längst bort på bilden.

Hemma igen från OSLO :) Vi kom hem igår vid 17.30 och jag måste säga att vår helg har varit helt perfekt :)
En weekendtrip i Oslo innebär:

  • väldigt trevligt sällskap
  • god mat
  • DYR mat
  • fina sevärdheter
  • mycket regn
  • fint hotell
  • turistande

Ja, det där var väl lite grann vad vi hann med :) Oslo var en rörig stad till en början, men på lördagen insåg vi att den visst inte var det. Den var väldigt logisk och lättorienterad. Skönt! Det var väldigt skönt att komma iväg sådär en helg och bara se något nytt. KUL :) Oslo rekommenderas varmt av mig. Tack kära vän för en mycket härlig helg :)

Igår kväll när vi kom hem hann jag inte riktigt vara hemma en längre stund eftersom vi direkt skulle iväg till Majorna och gå på restaurang. Så jag kom hem, bytte om och fräschade upp mig för att därefter bli hämtade av Micaels mamma o Bosse och tillsammans åkte vi till Majorna för att fira M:s kusin som fyllde 22 år :) Vi gick till restaurang Bryggan och åt god mat och drack gott vin. Trevligt trevligt.
Söndagen avslutades i soffan till Ensam mamma söker (mitt favoritprogram) via tv3.se. Gulligt program :)

Idag är det måndag och jag har en fri dag från skolan. Jag har faktiskt 4 fria dagar den här veckan :) SKÖNT! Jag ska snart hem till mamma och äta soppa och mysa med henne. :) Imorgon och onsdag ska jag jobba, kul :) Sen är det skola på torsdag och läsdag på fredag. Vi börjar ny kurs på torsdag, den heter nånting med matte. Kan bli spännande. Vi får se:)

Hoppas ni får en bra måndag och en trevlig vecka! Kram från mig


RSS 2.0