Kalashelg!

Igår körde Micael och jag landet. Jag i tron om att vi i familjen skulle ut och äta på en fin restaurang som ligger i närheten av stugan. Ack så fel jag hade! Väl på landet väntade ungefär 20 personer för att gratta mig med ett överraskningsfirande! Och det var verkligen en sådan överraskning! Jag hade ingen som helst aning!!!
Vi skålade i champagne ute på gräset i regnet vilket var kallt men väldigt trevligt! Inne i stugans värme därefter väntade god grillad mat och underbart god dessert!
Ja, herregud vilken lördag! Vilken helt underbar lördag! Tänk att alla var där för att fira lilla mig... Jag är helt rörd. Tacktacktack för att ni finns i mitt liv. Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan er alla. Ni är underbara.


Universeum

Idag var jag på utbildning på Universeum. En intensiv heldag, 8-17, med massa information, experiment och annat roligt! Förskolans tema för hösten och våren är naturvetenskap och teknik och därför erbjuds vi i Västra Hisingen utbildning i dessa ämnen på just Universeum. Och det var otroligt kul! Och inspirerande! Och spännande! :) Vi har även fått lärarpass som innebär att vi får gå dit hur mycket vi vill - helt gratis. Så himla bra satsning det här alltså!
Idag fick vi utföra massa olika experiment som var väldigt lätta och roliga att prova på. Vi fick även testa på att skapa egna näringskedjor. Och vi fick besöka hajarna och vattnets väg. Och även dinosaurierna :) Som var stora, läskiga och högljudda! Och god lunch fick vi också, vilket tyvärr inte händer alltför ofta på jobbet...
En väldigt bra tisdag med andra ord :)
 
Igår jobbade jag lååångt pass på jobbet, från 6.00 till 19.00. Och efter det träffade jag min vänner från hotellet och först gick vi och tog en snabbfika på Espresso House. Trevligt! Därefter gick vi på bio och såg Hope Springs. Den var fin men tragisk. Men slutade lyckligt som tur var :) Efter det åkte vi hem och jag kom inte hem förrän 23.30 så då var jag ganska så trött om man säger så. Och likaså ikväll! Men det var det värt! :)
 
Imorgon blir det jobb som vanligt och efter det ska jag träna Body Combat på kvällen. Ska bli skitkul! Och basta om det finns plats i bastun vilket det inte fanns sist :( Bada bastu är hääärligt!
 
Vad ska ni göra för något kul imorgon? :)

Hurtigt!

Idag hade jag det tidiga passet på jobbet vilket gjorde att jag slutade klockan 13. Skönt! Efter promenaden hem bokade jag tvättid. Och ordnade lite i garderoben. Och betalade lite räkningar. Och packade träningsväskan. Jag ska nämligen iväg på ett pass MRL idag:) Ska bli skönt! Jag är äntligen frisk från förkylningen så nu banne mig ska det bli träning! :)

Hoppas ni har en skön onsdag :)


Förkyld...

Onsdag kväll redan och jag har blivit rejält förkyld. På jobbet är många i personalen sjuka och nästan alla barn snorar, hostar och nyser. Så kanske inte så konstigt att man drar på sig en förkylning?
Typiskt nu bara då jag köpt träningskort på Sportlife och gärna vill sätta igång att träna! Men det får vänta ett tag tills jag är kry helt enkelt.

Hur mår mina läsare då? Är ni friska och krya? Jag hoppas det!:)


Glossybox

Jag har nu fått min första glossybox och vad underbart det var att få hem den!!! Gå in på www.glossybox.se och läs mer om ni är nyfikna :)

I min box fick jag:
Hårstylingprodukter från Viviere, lip frosting från Jelly Pong Pong, ögonskugga från MsChic, bodylotion från Weleda och ett läppstift från Glossybox själva. Väldigt trevlig första box måste jag säga! :) Mycket har jag redan använt, som hårstylingprodukterna samt lipfrostingen. Jag är mer än nöjd och ser redan fram emot nästa box som kommer i slutet på september. :)

Nu ska vi iväg på kalas hos mormor. Hon fyller år imorgon nämligen så idag ska det firas:)


RSS 2.0