Hemtenta...

Hej hej på er denna soliga torsdagsmorgon.

Jag har helt tappat all känsla för rutin och scheman... Skolan har varit så himla slapp nu det sista att jag helt har förlorat fokus. Kursen har inneburit många lediga dagar, många sovmorgnar och många tråkiga böcker att läsa. Nu är snart delkurs 1 över, jag sitter (eller borde sitta) med min allra första hemtenta nu och den ska in imorgon klockan 16.00. På måndag börjar delkurs 2 som handlar om hållbar utveckling och den innebär: mer att göra, mer rutin och fler dagar i skolan. Kanske är det det jag behöver? Mer struktur på tillvaron för att inte bli alltför förslappad. Kanske det... Jag vill ju dock inte klaga alltför mycket, det är skönt att det inte är för mycket saker att göra i skolan. Då hinner man med andra saker istället :)

I helgen var Maria från Kista/Örebro här och vi hade väldigt trevligt. Vi var på stan (mestadels Haga) nästan hela tiden och bara kikade runt. På söndagen åkte hon hem igen och jag följde henne till tåget. Trevligt med trevligt besök sådär tycker jag. :)


Igår var Micael och jag på bio och såg Slumdog Millionaire och jag tycker att detta är en film som alla bör se. Den var verkligen så himla bra, intressant, hemsk, spännande, välgjord, romantisk (vem gillar inte romantik i filmer?), rolig på sina ställen och så himlahimla sevärd! Någon som planerar att se den kanske?

På fredag när hemtentan väl är inskickad (om jag nu lyckas bli klar eller ens börja någongång) så tänkte vi i basgruppen fira med lite bowling :) Så nu är det bestämt att vi alla fem i gruppen tar med sig sin respektive och så har vi en kul kväll med bowling :) Låter inte det som en toppenplan? Jo, det tycker jag :)

Vad händer i helgen då? Någon som ska göra något kul? Det ska jag :) På lördag ska jag på en Röda- Korset utbildning från 9-16 för att lära mig mer om RödaKorsets humanitära värderingar osv osv. Ska bli intressant.

Kanske är det dags för mig att ta tag i den här trista hemtentan nu... Jag gör allt för att slippa,som ni kanske märker. Jag menar, varför skulle jag vara tvungen att skriva i bloggen justjustjust idag?

Ta hand om er. Njut av dagen. Kram!
Påsken är nu förbiHej hej.

Hur hade ni det i påsk? Vi hade det mysigt och trevligt på landet. Åt god mat, tog härliga (men något korta...) promenader och bara umgicks. Var jättehärligt!

Nu är det åter vardag och med det alla rutiner och sysslor och ting man måste göra. Idag var jag i skolan en stund, hade ett seminarium mellan 13-16. Därefter åkte jag hem och tvättade. Nu hänger allt därnere på tork. Och vet ni?? Jag har strukit mina gardiner :) Det var verkligen på tiden, men nu är det alltså gjort och det ser väldigt fint ut må ni tro :)

Nu ska jag återgå till mitt. Ha det så fint. Kram!

Fredag fredag fredag!

Idag är det fredag. Jag är ledig från skolan vilket är skönt. Just nu tvättar jag, därefter ska jag ut med sopsorteringen och sen gå till sömmerskan. Ikväll kanske jag tränar, jag får se.

Jag var i Malmö förra helgen för att fira Mimmi vilket var väldigt trevligt! :) Veckan därefter har gått fort. Skola, läsning, fikat med kompisar jag inte träffat på evigheter (nu snackar vi år), haft årets första picnic, köpt lite nya vårkläder, varit hos optikern (tydligen har jag lite lite brytningsfel) och ja, veckan har som sagt gått fort. Och jag har inte tränat en endaste gång!

Imorgon ska jag jobba. På kvällen ska Micael och jag till Taras och äta middag och därefter ska vi på bio och se Män som hatar kvinnor. Jag har redan blivit förberedd på att jag troligtvis kommer storgråta under filmen eftersom den sägs vara väldigt väldigt bra och väldigt väldigt väldigt hemsk. Har ni sett den tro? Vad tyckte ni? På söndag ska jag träna! Och dansa med mamma. Och kanske plugga lite.... Har ju trots allt en sådär 100 sidor ur en rätt trist bok att läsa till på tisdag.
Nu ska jag ner i tvätten. Ha det gott. Njut av dimman och våren som göms där bakom. :) Kram!

RSS 2.0