Intensiv start

Lång måndag idag, men rolig!:) Intensiv med mycket värdegrundsarbete. Spännande!

Imorgon blir ännu en lång dag. Först jobb till 16.15, därefter föreläsning på Universitetet (skumt att vara där igen...) 17.30-19.00 för att sedan avsluta tisdagen med ett step-pass på Sportlife. Kommer vara helt slut när jag väl kommer hem på kvällen!

Vad har ni för er denna måndagskväll?:)


Redan november

Ojoj, redan 4:e november idag. Tiden går så ruskigt fort så att jag ibland blir helt mörkrädd. Det gäller verkligen att hänga med i tempot!
 
Vad har hänt sedan sist då? Jo, jag har kommit igång med träningen :) I veckan har det blivit två spinningpass :) Tanken var att vi även skulle gå på BodyCombat igår, men jag har blivit förkyld så tyvärr fick Micael åka ensam :( Men men. Det kommer fler gånger. I veckan har jag bokat två BodyCombat-pass som jag hoppas att jag kommer iväg till :) Det är kul att träna. Härligt!!!
 
På jobbet går det bra. Det är kul att se när "mina" barn utvecklas för varje dag som går. De lär sig några ord, uttryck, röresler osv och det är himla spännande att vara med på den resan. Det är ett intensivt jobb att vara förskollärare, men också väldigt roligt oftast :) Dagarna bara rusar iväg!
 
Helgen har varit lugn och skön. Igår åkte vi till Kungsbacka på eftermiddagen en sväng. Kikade runt lite på olika områden, hann med en pyttesväng inne på Freeport (typ fem minuter innan de stängde...) och sedan storhandlade vi på ICA.
Idag har vi mest tagit det lugnt. Rensat bland lite papper och så. Myst. Tittat på serier. Och så vidare. Och nu är klockan halv fem redan. Panik! Vart tar tiden vägen??? Ska den alltid gå så här fort?? Hjälp isåfall.
 
Jag hoppas att ni har haft en bra helg :)

RSS 2.0