Vemodigt avsked

Imorgon tar vi avsked av vår kära bil. Vi har haft flera roliga, härliga och trevliga år tillsammans och skapat många fina minnen. Men, imorgon slutar det. Bilen blir bara sämre och sämre och är inte värd att rädda. Så imorgon bitti kommer det hit en som köper bilar och tar vår fina bil med sig. Snyft snyft. Känns otroligt vemodigt och konstigt, men jag antar att det är så det är ibland. Nu gäller det att hitta en annan bil att ha skoj med helt enkelt!
 
Idag är det lördag och en härlig sådan. Jag började morgonen med en löprunda på en timma! Jag valde en längre runda än vanligt och det kändes väldigt bra! Därefter blev det lite röj och plock och städ här hemma. Rundade av lördagen med pestobakad lax, kokta morötter och spenatsås lagom till melodifestivalen :) Härligt.
 
Igår var jag och mina tre kollegor ute på after work vilket blev en helt perfekt avslutning på arbetsveckan! Vi började med god tapas på El Toro Bravo. Till dessert tog jag cheesecake/chokladkaka (alltså, det var en mindre bit av varje). Väldigt gott! :) Vi avslutade kvällen med att se The Weddingringer på bio (så himla rolig film! Skrattade konstant!). I alla fall, härlig fredagskväll och alltid kul att umgås med kollegorna sådär utanför arbetet!
 
 

Äntligen börjar saker och ting falla på plats

Jag är nu hemkommen från min helg i Stockholm. Jag åkte dit i fredags och min kompis M mötte mig på stationen. Vi började dagen med en trevlig fika för att uppdatera varandra om livet som gått samt för att lägga upp dagens "schema". M hade verkligen engagerat sig och kollat upp massa olika affärer som vi skulle gå till samt även delat in dem i olika stadsdelar så att det skulle gå så smidigt som möjligt :) Vi kom fram till första butiken prick klockan 11.00 och vi lämnade inte staden förrän runt klockan 18.00. Då var vi helt slut! Men jag var ändå väldigt överlycklig för jag hade hittat min KLÄNNING!!! :) Jag provade flera olika brudklänningar och denna kändes så otroligt rätt. Den satt som ett smäck och var superfin! Så klänningen hämtade vi upp på lördagen och nu hänger den här i vardagsrummet :) Känns så otroligt roligt och skönt att klänningen nu är fixad - med andra ord ett moment mindre att tänka på!
 
På lördagen gick vi också på stan men inte alls i lika många timmar. Vi åt sushilunch och hade det mysigt. Åkte hem strax efter det att vi hade hämtat klänningen (den var lite otymplig att bära på). Väl hemma lärde jag M hur man gör egna läppsyl :) Vi tog även en promenad till Vällingby centrum för att handla lite mat. På kvällen åt vi mat och såg på Melodifestivalen. Väldigt härlig lördag måste jag säga!
Idag är det söndag och i morse åt vi god frukost och därefter var det dags för mig att åka hem.
Det var en väldigt mysig och trevlig helg måste jag säga! Stockholm visade sig från sin bästa sida och bjöd på fint väder, fin klänning och trevligt sällskap :)
 
När jag kom hem mötte Micael, mamma och pappa mig på centralen och tillsammans åkte vi till en restaurang där vi åt god mat :) Mysigt och gott!
 
Nu är jag hemma igen och det är skönt. Borta bra, men hemma bäst ;)

Stockholm

Imorgon klockan 6.00 börjar tåget rulla mot Stockholm där jag ska spendera helgen. Min kompis M kommer att möta upp mig på centralen och därefter börjar vår helg! :) Ett av målen för helgen är att hitta en klänning till mig som jag kan ha på bröllopet! :) :) :) Jag hoppas verkligen att jag hittar någon som känns sådär RÄTT. Sökandet ska bli spännande och det ska bli kul att se Stockholms utbud.
 
Jag tror och hoppas att vi kommer att få en toppenhärlig helg tillsammans! Det blir ju en liten minitripp för min del vilket ju alltid är skoj :)
 
Vi hörs när jag är tillbaka i Göteborg igen ;)

Fredagen är här

Fredagen den 13:e februari. Otursdagen. Dagen innan kärleksdagen. Det har varit en bra fredagen den 13:e idag. Och nu är den snart slut och snart kommer kärlekens dag. Mysigt.
 
Veckan som gått har varit bra. Den har gått fort och dess innehåll har varierat. Det har inte blivit så mycket träning som jag hade planerat dock. Jag var ute och sprang i onsdags och det är det enda. Men imorgon ska jag också ta mig ut, antingen till gymet eller ta en löprunda. Det blir bra tror jag. Får ta igen den missade träningen nästa vecka helt enkelt. :)
 
Maten går det fortfarande bra med. Jag äter nyttigt och mår bra av det. Men i veckan slank det ner inte bara en utan två semlor!  En vanilj och en vanlig. Mumsigt värre var det :)
 
I veckan var jag och provade klänningar till bröllopet! Så otroligt roligt!!! :) Jag kände mig verkligen som en prinsessa! Det var några som var riktigt fina och jag lade undan en. Men när jag kom hem och funderade så insåg jag att den inte var rätt för mig. Så jakten fortsätter - redan nästa helg faktiskt, då ska jag till Stockholm och kika! Det blir spännande!
 
Micael och jag har även velat mycket fram och tillbaks gällande plats för bröllopet och annat och nu tror vi att vi faktiskt har kommit fram till något som känns så otroligt rätt för oss. Det känns bara SÅ rätt och det känns jättehärligt! På onsdag får vi veta lite mer och kan börja planera på riktigt. Härligt! :)
 
Hoppas ni får en härlig helg och en mysig alla hjärtans dag imorgon!
 

RSS 2.0