Regnet det bara öser ner...

...och varför kommer det bara mer?
Hösten är här.

Japp, idag är det redan 27:e augusti och vart försvinner tiden egentligen? Den bara rusar iväg ju!
Idag tänkte jag träna efter jobbet (som alltid), men det kändes segt att gå och dra på stan i två timmar bara för att vänta på att träna så jag åkte hem. Och åkte inte tillbaka senare heller. Idag har det regnat en massa så jag ansåg att det var säkrast att ta en lugn hemmadag :) Vilket var välbehövligt och väldigt skööönt! Imorgon däremot ska det tränas och likadant på fredag.

Trist inlägg. Jag vet.

Trevlig kväll. :)

Höstförnyelse :)

Goddagens!

Idag är det torsdag - veckorna bara rusar iväg! Det har varit en fin vecka tycker jag. Har tränat en del (skönt att äntligen ha börjat på riktigt nu), jobbat en massa och shoppat en del. Träffat folk jag tycker om och lite annat smått och gott. :) Idag var jag på stan en stund efter jobbet och jag var på jakt efter nya jeans, av ljusare modell och jag hittade vad jag letade efter :) Gick till JC och där köpte jag faktiskt två par (!) till ett bra pris. Dessa jeans är lite mer smala nedtill än vad jag är van vid, men jag tror och hoppas att det blir snyggt ändå :) Måste bara vänja mig vid det. Hittade även en höstkappa av halvlång modell på Lindex faktiskt som var väldigt snygg och satt perfekt! Nu är jag alltså redo för hösten :)

Just nu håller jag på att tvätta, ska gå ner till tvättstugan snart och hänga upp allt på tork.

Ha så skoj.

Med en doft av soporGokväll!

Åter dags för lite bloggande vilket det känns som att jag aldrig har tid för längre. Det är lite trist att känna att man inte har tid för allt man vill göra tycker jag. Men idag, idag är ledig :) :) Har jobbat extremt mycket på sistone och kommer att jobba extremt mycket framöver och idag är min enda lediga dag på mycket länge! Igår kväll åkte jag hem till personen som jag tycker allra mest om och hade en skön kväll och en lika skön natt med nio hela timmars sömn! :) På nya mysiga kuddar! Inte lätt att slå det! Det är ganska skönt att börja dagen sådär vid 10-tiden och vara inne i stan runt då och se när staden börjar vakna. Annat är det vid 5-tiden, då sover hela staden vilket jag är mer van vid.
Jag handlade iallafall massa mat och planerade för veckans lunchlådor till jobbet osv vilket kändes bra. Därefter gick jag hem från torget och sedan vet jag inte vad som hände men när jag tittade på klockan nästa gång var den redan runt 16-17 och dagen var redan över (NÄSTAN). Jag började iallafall baka en kaka som jag ska ta med till mormor imorgon när Micael och jag besöker henne. Den blev la...sådär... Jag skyller på formen, för trots att jag både smörade och mjölade den innan, släppte inte kakan utan att den gick sönder. :( Men jag lyckades skära ut sex helt okej bitar som jag tar med :) Det blev kladdkaka :) Mmmm.
Gjorde även himla god pyttipanna med korv, kalkon, potatis, broccoli, paprika och vitlök som jag åt till middag och även får bli lunchlåda till imorgon. Gottis!

För er som inte har upptäckt musiken från Blackmorse's night än - gör det! Helt och hållet underbar! Har lyssnat på detta braiga band hela dagen och jag är helt salig!

Göteborgs kulturkalas var bättre än väntat! Jag har alltid varit lite emot det tidigare eftersom jag inte tyckte att det var någon bra idé att ta bort Göteborgskalaset, men jag har haft fel! Helt fel. Micael och jag var där och kikade i lördags kväll och det var väldigt trevligt alltihop! Street theater och musikanter och konserter och allt fanns där, bara att gå på de största huvudgatorna fram och tillbaks och stanna till ibland, kika, njuta, för att sedan vandra vidare mot nästa underhållning. En engelsk kille, skitduktig (!), stod för det bästa uppträdandet för kvällen enligt mig. Han var en svärdslukare (heter det så?) och man kan helt enkelt säga att han körde ner ett relativt stort och vasst svärd rakt ner i halsen och ner till magen - utan händer. Det kallar jag coolt. Han cyklade även på en tre meter hög enhjuling och jonglerade med tre farliga föremål (varav ett brinnande)  - med förbundna ögon. Han var helt grym. Och galen. :) Men definitivt värt att se och förundras över! Ja, herregud.
Det är härligt att vara på stan när den lever. När folket är glatt och vaket och känner sig stolta över sin stad. När det händer något. En vanlig lördagkväll är det ganska lugnt inne i stan innan klockan 22.00, men inte när det är något på gång. Då är det liv dygnet runt - underbart.

Ja, vad händer mer? Jobb, jobb,jobb. Träning. Japp, jag har kommit igång igen - ÄNTLIGEN! Något kalas då och då. Tiden bara går. Och går. Och går.

Dagens oväntade och glädjande: Ett vykort på posten från en kär gammal vän från tiden i Estland. Ett vykort från Turkiet bara för att säga hej. Till mig. Sådant gör mig överlycklig. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen. Därefter se en film för att sedan krypa till kojs. Upp tidigt imorgon. Alldeles för tidigt.

Hej.

RSS 2.0