Tillbaks efter en låååång paus...

Hej på er (om det nu fortfarande finns några läsare kvar...).

Jag har varit riktigt kass på att skriva här, jag vet. Förlåt för det. Kan bara skylla på tidsbrist och motivationsbrist. Men just nu fick jag en impuls att jag faktiskt ville skriva till er här. Bra va? :)

God fortsättning på er! Hoppas att julen var underbar, vit och härlig! Min var fin, men jag saknade tyvärr den där härliga julkänslan. Hoppas den dyker upp nästa år :) Vi drog ner rejält på julklappar i år - SKÖNT! Men:
Pyjamasen är himla skön och glöggen är ljuvligt god (speciellt den med hjortronsmak) - tack så mycket käre söte fine far! :) Strumporna är mycket sköna (alltid fräscht med nya strumpor) - tack så mycket kära söta fina mor! :) Det underbart vackra halsbandet tar jag bara av mig vid dusch och sömn (och det tar emot, det vill jag lova) - tack min underbare sambo :)

Jo, som ni läste ovan är vi numera sambosar och bor i en mysig och fin och trevlig och lugn tvåa i Biskopsgården. :) Det är helt underbart :) Vi har fortfarande lite smågrejer kvar att fixa för att få det precis som vi vill ha det, men det är rätt kul :) Nu under juldagarna måste vi även städa ur min gamla lägenhet så att den är fin och fräsch lagom till det att tjejen som ska hyra den flyttar in i mitten på januari. Hoppas det går fort :)

Skönt att inte behöva gå till skolan varje dag nu iallafall, men tro inte för det att vi är lediga! Vi har minsann tre uppgifter som ska in nästa vecka och ett grupparbete på det. Jag började på en uppgift i morse, skrev första raden :) Känns som ett bra steg.

Har ni fyndat något på rean? Vi var inne en sväng i söndags och M hittade några jeans och en dator. Jag hittade ramar :) Jag var även inne i stan igår och skulle köpa en ny madrass till vår säng och vet ni? Kassakillen måste varit jättetrött för jag betalade bara 30 kronor för den :) Jag köpte även några fler ramar då och det nåste ha varit så att det kunden innan hade köpt låg kvar i datorn för det var det som stod på kvittot :) Så jag fick en madrass som skulle ha kostat 255 kr för bara 30 kr :) Snacka om rea-fynd :) Haha. Vi hade en mycket skön natt på denna billiga madrass (känslan att den var såpass billig gjorde nog sitt...). :)
Jag funderar på om jag ska unna mig en ny dator... Men jag är väldigt osäker. Den jag har nu funkar ju, men inte sådär jättebra. Med tanke på att jag skriver mycket arbeten och så i och med skolan behöver jag en dator jag kan lita på. Det kan jag inte med en här eftersom den stänger av sig väldigt ofta och hänger sig och ja, mycket sånt där tråkigt. Den verkar kanske inte må superbra. Men jag får se.

Nu måste jag nog plugga. :( Hör snart igen. Gott Nytt År :)

KRAM!

RSS 2.0