Intensiv vecka

Äntligen är fredagen här! Veckan har varit intensiv och intressant och uttröttande, så det är skönt med lite helg :) Jag kan efter den här veckan säga att jag har varit med om att få min identitet lite stulen. En praktikant vi hade på jobbet förfalskade min namnteckning på en viktig blankett till Arbetsförmedlingen. Kan ju säga att jag har varit himla skärrad den här veckan, från det att Arbetsförmedlingen ringde mig i tisdags tills det att jag löste situationen på onsdag eftermiddag. Så jäkla konstig situation, att stå i en sits där någon påstår att man signerat en blankett, som man faktiskt inte har signerat. Ett tag trodde jag att jag hade blivit tokig och glömt av att jag hade signerat. Men nej, nog att jag kan vara tokig ibland men jag visste helt säkert att jag aldrig skrev på. Men ändå var min namnteckning där!!! Kändes väldigt obehagligt. Jag menar, om man som person är kapabel att göra något sådant här, hur ska det då sluta? Tänk så hade vi aldrig kommit på att min namnteckning var förfalskad! Ja usch ja. Veckan har varit konstig.
 
Jag skrev även på papper på att jag numera har en tjänst som kombinerad förskollärare/förskolechef. Det känns spännande må ni tro och jag hoppas att det kommer gå bra. Hittills har det gjort det så jag har goda förhoppningar :)
 
Jag har även fyllt år den här veckan. Nu är jag 28 år och det känns ju ganska skoj. Känns som en bra ålder tycker jag. Sådär lagom på något sätt. Jag hoppas på ett bra år som 28-åring :) Inte bara jag har fyllt år, utan även min underbara äldsta systerdotter W! Nu är hon 6 år och det är stort! På söndag blir det kalas vilket ska bli skoj! :)
 
Imorgon ska pappa och jag till bokmässan en stund vilket ska bli jätteroligt! Ska bli kul att se vad mässan har att erbjuda detta år :) Efter mässan kommer Micael in till stan och då börjar hans överraskning till mig :) Vi ska bo på något hotell en natt i alla fall vad jag vet, och det kommer även bli bio :) Det ska bli så lyxigt och spännande det här! :) Och så mysigt att bara få umgås vi två, som turister i vår egen stad. :)
 
Godkväll till er alla. Jag hoppas ni mår bra :)

Full rulle

Godkväll på er.
 
Denna måndag har gått i trötthetens tecken. Jag var tidig på jobbet och har varit väldigt trött hela dagen. Men jobbdagen gick smidigt tycker jag, inget märkbart som hände direkt. Efter jobbet åkte jag hem och förberedde mig mentalt inför en visning! MEN efter att ha pratat med mäklaren i telefon fick jag reda på att huset såldes innan visning nu i helgen... Så alltså ingen visning :( Istället blev det en deppig dag med många tårar. Jag blir så trött och ledsen på att allt fler objekt säljs innan visning. Känns som att man inte har någon chans... Det här huset hade verkligen varit perfekt för oss och både Micael och jag hade ställt in oss på att detta kanske var Nästa Boende, det där perfekta boendet som vi båda väntat på. Men så blev det nu inte. Känns riktigt tråkigt, men vi får hoppas att det dyker upp fler potentiella objekt så småningom. Jag är otroligt redo för att flytta härifrån nu!
 
Framöver är det fullt upp som vanligt. Jobb, jobb, jobb. Och annat roligt. Som att på onsdag, då blir det firande minsann! En kompis och jag fyller år nästan på samma dag, så vi brukar alltid fira oss genom att hitta på något skojigt. Det ser jag fram emot :) På torsdag fyller jag år. 28 år. Känns galet vuxet. Är jag vuxen? Ibland känner jag mig vuxen. Ibland inte alls. Kanske är det så det ska vara... Det är inte bara jag som fyller år, utan även min underbara äldsta systerdotter! Jodå, vi delar dag :) Men det är 22 år mellan oss. Så mysigt :)
 
På fredag har jag bestämt mig för att gå till gymmet efter jobbet. Det har inte blivit mycket träning det senaste, det kan jag lova... Men idag tog jag en promenad för att rensa mina tankar vilket var skönt. Och på fredag blir det gym. Bra start tycker jag. Jag tror att Micael har planerat något firande av något slag lördag till söndag. Det ska bli spännande :) På söndag är det dags för vuxenkalas för W. Det blir skoj!
 
Känns som att det kommer bli en fullspäckad höst! Nästan varje helg är uppbokad ända fram till långt in i november! Galet!
 
Ta hand om er och sov så gott.

September

Hej på er.
 
Det var ett tag sedan och jag vet knappt vad jag skrev om sist. Tiden rusar iväg och det är redan september!
 
Jag är numera en gift kvinna och det känns supermysigt på alla sätt. Nästa steg är att byta efternamn, vi ska bara fixa det sista pappret från Länsarkivet och därefter ansöka om byte. Det känns pirrigt men också bra.
 
Nu ligger vårt fokus på att leta nytt boende. Vi sparar och kikar och sparar och kikar. Mest intressant just nu är fräscha lägenheter, treor eller fyror. Vi kollar runt och spanar och sparar lite till :)
 
Vilket trist inlägg detta blev. Ville mest säga hej men nu insåg jag att klockan börjar bli mycket och att jag har en del att förbereda inför imorgon... Så nu får ha det så bra tills vi hörs nästa gång :)

RSS 2.0