Längtan...

Jag längtar verkligen tillbaks till Island vissa dagar. Många dagar snarare. Det var ett underbart land på väldigt många sätt.


Hälsning från en stolt moster!

Jag har blivit moster igen!!! Den 15/7-2012 föddes en ljuvlig liten flicka och gjorde mig därmed till tvåbarnsmoster :) Haha! Livet är härligt! Jag hoppas för allt i världen att livet vill dem väl. Jag älskar dem båda något otroligt! Tårarna bara sprutade på mig när vi träffade lillskruttan första gången på BB i söndags. Man blir verkligen mer och mer känslosam ju äldre man blir... Nu har jag semester! Underbaaart är det!


Kakel

Hej hej. Förlåt för dålig uppdatering! Fullt upp och ingen ork antar jag. Men nu är det söndag och jag känner mig utvilad och pigg och glad! Solen skiner utomhus vilket är ovanligt men härligt! :) Igår åkte Micael och jag till Frölunda torg och handlade lite. Micael köpte en jättefin och bra regnjacka(allvädersjacka) och jag hittade en randig topp på Stadium (på rean dessutom!). Jag älskar verkligen randigt. Hela min garderob är randig känns det som. Så fint och fräscht tycker jag! :) Vi lunchade med god sushi :) När vi kom hem gjorde vi en underbart smarrig gryta:) Den åt vi på kvällen med ris och rött vin. Mums mums. Idag ska vi ut och titta på kakel till vårt kök. Vi ska byta ut det vita vi har nu till något mer mörkt och fräscht. Spännande! Ha en fin dag!!


Dags för Buzzador!

Eftersom jag är buzzador får jag möjlighet att testa på nya produkter. Ibland gratis, ibland till ett väldigt reducerat pris. Denna gång får jag möjlighet att testa på en ny eltandborste från Oral-b. Jag har nu använt den två gånger och mina tänder känns väldigt rena och fräscha. Stor stor skillnad mot en vanlig tanborste! Jag återkommer när jag använt den flera gånger :)


Hej på er

Ny vecka nu. Vecka 27. Redan. Jag är inne på min fjärde arbetsvecka och jag börjar allt mer komma in i alla rutiner på jobbet vilket känns skönt. Just nu är det rätt lugnt med få barn och fler pedagoger. Men det behövs det också. Nu hinner vi städa och rensa och plocka och planera en massa inför hösten som kommer med massa nytt. Och massa nya barn. Ska bli spännande! Imorgon är jag sen och slutar klockan 18.00. Idag var jag tidig och gick från jobbet vid 13.00. Det är skönt att ha lite blandade tider tycker jag. Ibland är man tidig och slutar tidigt, och ibland är man sen och slutar sent men får istället en sovmorgon :)
 
Vädret är fortfarande kasst. Regn och blåst och kallt varje dag. Jag längtar som bara den till Island!!! Det ska bli sååå underbart att komma bort en sväng. Underbart härligt. Även om vi inte direkt åker till solen, så behövs det ett miljöombyte :)
 
I lördags umgicks jag med mormor, syster och lilla söta W. Mysigt :)
I söndags hade Micael och jag ensamrätt på lilla söta W då hon var här hos oss hela hela dagen! :) Vi hade tänkt baka bullar så det första vi gjorde var att handla. Men när vi väl hade satt igång med baket kände sig lillstrumpan inte på topp så det slutade med att vi mest myste och tog det lugnt samt lekte utomhus på lekplatsen en stund. Himla himla mysigt :) Jag är så otroligt stolt över denna tjej, hon är helt fantastisk och underbar. Mosters guldklimp.Söndagen var alltså en otroligt mysig sådan :)
 
 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Läsa lite tror jag. Laga köttfärssås och spaghetti. Ta det lugnt. Plocka och rensa lite kanske. Jag får se :) Vad gör ni denna måndag?? :)

RSS 2.0