Snart dags för ny kurs

Hejhej!

En liten kortis bara. Hoppas alla mina kära trogna läsare mår bra? :) Jag mår iallafall bra. Håller på med bearbetningen av min text som ska in natten till torsdag senast. Och då är det slutgiltigt och alltså ingen återvändo. Idag tvättar jag och ska ta tag i texten snart! :) Ska bli skönt när den är inskickad för då kan man börja på ny kula igen, med en ny kurs som börjar på torsdag redan. Hållbar utveckling i undervisningen - låter ganska intressant tycker jag.

Jag har börjat träna på riktigt igen! Då menar jag ett antal gånger i veckan och att jag faktiskt går till Friskis också - och inte bara säger att jag ska! :) Det är superkul och skönt som bara den! Nu har jag ju haft mycket tid också vilket gjort att jag kan gå dit utan stress vilket är väldigt skönt. Men jag ska se till att fortsätta :) Det är ju så himla bra på alla sätt!

Våren är på ingång - VÄLKOMMEN! :) Äntligen! Har ni några vårkänslor? Skriv gärna en rad och berätta.:)

Nu ska jag ner i tvätten igen. Ibland är jag verkligen en hemmafru - tvättar, gör matlådor, städar :) Jag tycker det är ganska mysigt. Faktiskt. Speciellt med matlådor :)

Ta hand om er. Stor vårkram!


Godmorgon.

Godmorgon mina kära läsare (vilka ni nu är...)

Jag har blivit utmanad av Martina (tinaisolen.blogg.se) och därför svarar jag nu på vissa frågor här.

Tre jobb jag har haft: Dagisfröken, frukostansvarig, allt-i-allo- på pensionat.

Tre platser jag har bott på: Hisings-Backa, Võru och Biskopsgården.
Tre saker jag gillar att se på TV: Filmer. Scrubs är bra. Sen vet jag inte.
Tre favoriträtter: Pajer, fisk och smoothies (om det räknas?).
Tre platser jag helst skulle vilja vara på just nu: På resande fot någonstans, för att upptäcka mer av världen. Eller någon fin varm strand :) 
Två personer jag utmanar: Micael (www.zorksblogg.blogspot.com) , Emma (www.nekofrancis.blogspot.com)

Det var det. Hej på er.

Idag är det tisdag och jag har massa energi! Började med en fräsch frukost för att sedan gå ut med soporna och sorteringspåsarna. Nu sitter jag här, ska snart börja min granskning av en annans text. Vi har ju skickat in våra texter nu och jag ska granska en i min basgrupp och läsa igenom hennes text och ge henne respons och så. Imorgon har vi granskningsseminarium och därefter bearbetning av texterna.


Jag har kommit igång med träningen :) I söndags var jag på spinning (svettades som bara den) och Linedancen. Igår var Micael och jag på ett medelpass. Jag ska se om jag hinner klart med granskningen tills ikväll (skulle tro det) för då kan jag nog åka iväg på ett medelpass igen. Sen ska jag ta det lite lugnt. Men jag passar på nu när det är ganska så slappt i skolan. :) Hur går det för er med träningen?

Nu ska jag börja arbetet. Ta hand om er. Kram!


Våren smyger sig påHej på er.

Jag har nu fått bilderna från Funäsdalen så jag lägger upp några här :) Tycker ju att de är så fina och de får mig verkligen att längta tillbaks till vecka 6 - veckan utan krav och måsten.


I dessa backar susade vi ner dagarna i ända. :)


Ser vi inte lite ut som Pernilla och Anja?


Här bodde vi i en jättemysig och stor stuga :)

Inte konstigt att man längtar tillbaks va? Men men. Nu är vi redan inne på vecka 11 och mycket är på gång. Skolan är just nu ganska stressig. Kursen jag läser nu slutar den 25:e mars och dagen efter det börjar nästa kurs. Ingn rast ingen vila. Egentligen borde jag skriva på mitt kurs-examinationsarbete just i detta nu och inte sitta här vid bloggen. Men vilket tror ni lockar mest? :) Just det, arbetet är inte drekt roligt att skriva på. Det är svårt, tar mycket tid, mycket hjärna, mycket energi och ger mig panik. När det väl är klart kommer jag vara väldigt glad. Och då hoppas jag ju självklart att jag blir godkänd också. Det är inte direkt lätt att skriva ett examinationsarbete såhär första gången. Man har ju i princip ingen aning hur man ska lägga upp det. Därför är jag väldigt tacksam att Micael hjälper mig så mycket som han gör och vägleder mig på rätt spår. Det är guld värt, det vet du. Tack sötis.
På fredag ska alltså arbetet in, men bara 90 % kan man säga. Därefter är det granskning som gäller och sedan blir det bearbetning och därefter är det slutgiltig inlämning den 25.e mars. Jag verkligen längtar till nästa kurs, ni anar inte!

Jag hade en bra helg. I helgen åt vi tacos och drack vin här hemma, min sambo och jag. :) Lördagen spenderade jag i stan med mor och syster. Vi shoppade, pratade och åt god mat. I söndags jobbade jag på arbetet och på kvällen var det Linedance som vanligt :) Himla kul! Och nu börjar danserna sätta sig på hjärnan vilket gör det ännu roligare :)

Idag är det måndag. Jag var i skolan i förmiddags och därefter köpte jag nya gardiner från Hemtex :) De sitter nu uppe och allt blev väldigt fint och ljust. :) Lite vårigt sådär. Behövdes. Vad som ännu mer behövs är en storstädning. Det är så himla dammigt överallt och nu när solen lyser in syns ju allt smuts ännu mer! Usch, gillar det inte alls.

Vad händer hos er då? Skriv gärna en rad eller två och berätta vad ni har för planer eller projekt framöver. :) Har ni fått några vårkänslor än kanske?
Ta hand om er. Puss och kram!

RSS 2.0