Härlig stund

Efter en lång arbetsdag är det väldigt skönt att njuta av en god kopp té från Stockholm, under en filt på soffan. Det är mysigt det! Jobbade långpass idag, 6-19. Det innebär sovmorgon imorgon, skönt! :)

Jag har börjat träna lite mer nu. Förra veckan var jag på ett spinningpass samt ett indoor-walkingpass ihop med syster min. Svettigt!!! Imorgon kör jag ett bodypump-pass direkt efter jobbet och på onsdag blir det äntligen bodycombat igen!!! På onsdag blir det med syster min igen - kul!! :)Förra veckan satte vi upp tavlorna jag har gjort. Vi köpte en vanlig tavelhylla från IKEA så resultatet blev väldigt fint tycker jag!

Njut av kvällen! :)
Seg söndag

Igår minsann var vi produktiva! Upp tidigt för att tvätta. Därefter storstädning av lägenheten samt putsning av fönster vilket verkligen behövdes kan jag ju meddela. Äntligen kan vi se ut igen, haha!
Vi hann även med en sväng till IKEA. Där köpte vi en tavelhylla samt galgar.

Idag satte vi upp tavelhyllan på väggen i hallen. Ni ska få se vad som har placerats på om ett litet tag :)

Nu sitter jag och jobbar lite. Förbereder mig inför lönesamtal imorgon samt skriver en utvärdering av året. Vi ska sammanställa den imorgon eftersom vi tagit två fokusområden var.

Hoppas ni har en bra söndag!

Tidig lördagsmorgon.

Godmorgon.

Det var ett tag sedan jag skrev här på bloggen. Det har varit fullt upp det senaste så bloggen har blivit lidande tyvärr.
Men hur har ni det?? Jag hoppas att ni mår bra. Idag vaknade vi tidigt pga en bokad tvättid klockan åtta. Så nu är maskinerna igång och vi har några påsar till som väntar. Idag blir en tvätt- städ-och röjardag känns det som. Våra fönster måste putsas och vi har en del saker att rensa bort. Sen får vi se om det blir en tur till ikea också. Behöver en tavelhylla nämligen men vi är osäkra på vilken färg vi ska ha. Antingen trä, svart eller vit. Vi får se.

Vad ska ni hitta på denna lördag tro? :)

RSS 2.0