Utrensning pågår

Just det, rensa rensa rensa. Röja röja röja. Och fint blir det :) Vår nya möbel (en skänk/sideboard) är på plats och gör sig så bra i vårt vardagsrum! Vi är otroligt nöjda! Den går i mörkgrå nyans och passar superbra till det nya golvet! När soffan väl är på plats (förhoppningsvis om två veckor - nu börjar det verkligen bli jobbigt att använda golvet och filtar som soffa...) så ska vi beställa en tevebänk i samma serie som sideboarden. Och troligtvis också ett vitrinskåp i samma serie där också. Det kommer bli såååå fint till slut!
 
Vi har även fått hjälp av Micaels mamma med gardiner så nu har vi väldigt tjusiga stilrena gardiner i både sovrum och vardagsrum vilket förgyller hemmet ännu mer :) Båda går i blått så vi tänker ha blå detaljer i vardagsrummet senare, som matta, kuddar och annat. Tjusigt värre! Det känns så skönt att vi börjar bli färdiga nu och det var helt underbart att röja undan och städa i helgen så att vi fick bort en massa skit som legat och skräpat.
 
Imorgon ska jag ut och äta med mina kollegor. Vi är inte så många, vi blir totalt fyra stycken bara, haha. Vi ska gå till El Corazon så det ska bli mumsigt och trevligt. Alltid kul att umgås utanför jobbet sådär, lära känna varandra på ett annat sätt. Härligt ska det bli!
 
På onsdag ska jag jobba hemifrån som vanligt, med ett avbrott för veckomöte med personalen. På eftermiddagen ska jag sitta med en kollega och skriva vår likabehandlingsplan. Jag vet sedan innan att det inte är gjort på några minuter direkt, utan det är ett ganska så tungt arbete. Men det ska väl gå bra det också :) Jag hoppas jag kommer iväg på ett Body Combat-pass på kvällen också! Hade varit skönt att röra på sig lite, det har verkligen blivit alldeles för lite av den varan det senaste...
 
Hoppas ni har en härlig måndagskväll! :) Denna kväll saknar jag Japan mycket! Detta underbara land!
 

Dtta

 
 
 
 

Sista listen satt!

För ungefär fem minuter sedan satte vi dit den sista listen i vardagsrummet och detta innebär att samtliga lister är på plats!:) ÄNTLIGEN!!! Då vi använt oss av sättlim så har det dragit ut lite på tiden eftersom samtliga lister krävdes tryck under torktiden. Sådan tur att vi fick hem vår nya möbel i fyra tunga förpackningar lagom tills vi började sätta listerna! Dessa kartonger har vi använt som tryck så nu ser det superfint ut! 

Det som återstår nu är att limma fast vår tröskel (imorgon) och därefter sätta upp vår nya möbel! Samt åka till tippen och slänga grejer... och även packa in saker i den nya möbeln! :) Och därefter är det bara att invänta vår nya soffa! :) Vi ska även köpa ny matta, både dörrmatta och vardagsrumsmatta. Samt en till möbel. Och kanske en ny tevebänk i samma serie. Åh, det kommer bli så himla fint! 

Idag åt vi pasta och köttfärsgratäng, gott. Jag har även gjort en ny sats müsli, rostad och underbart god! Lagom till underbara programmet Allt för Sverige drack vi saffransglögg och åt pepparkakor. Mysigt! 

Igår morse hade jag mysigt hos fina syster med familj. Vi åt mumsig scones-frukost och myste med bebis! Idag är han en vecka gammal! :) ♥♥♥ Så fin och go. Helt underbara barn har jag till syskonbarn! 

Helgen är redan över för den här gången. Känns som att det enda jag gör numera är jobb och renovering. I veckan hann jag dock med ett pass på gymmet också! Löpning samt styrka. Skönt! 

Jag hoppas ni har en härlig söndagskväll! 

Nytt liv

Jag kan nu stolt meddela att jag är trebarnsmoster!!! :) I söndags kom en liten gosse till oss och han är helt perfekt! Så söt och fin och rar. Jag längtar efter att få lära känna honom! Stort stort grattis till min älskade syster och hela hennes fina familj!! Ni är underbara hela högen! 

Idag är det onsdag. Jag har jobbat hemma idag men är nu på väg till jobbet för att ha veckomöte. 

Idag kommer en av våra nya möbler hem också! Micael är hemma för att ta emot den! Jag hoppas verkligen vi blir nöjda! Nu snart är vi färdiga med renoveringen. Vi håller på att sätta lister och det tog längre tid än väntat då vi fick rekommenderatfel lim. Så idag måste vi köpa bättre lim och fortsätta sätta fast listerna ikväll. Så snart är hallen färdig iallafall och det blir såå otroligt fint! :) Vi är väldigt nöjda! Vi har även beställt en ny soffa som kommer andra advent någon gång vilken vi längtar efter nu! Det är lite jobbigt att inte ha en soffa faktiskt. 

Ha det så bra :) 


RSS 2.0