Snart är det juni.

30:e maj - redan! Som jag sagt tidigare (ungefär varje gång) hänger jag inte med i tidens tempo längre, det går för fort helt enkelt. Beror det på åldern tro?
Jag kom nyss hem efter att ha vinkat av Micael på Landvetter och sagt att han ska vara rädd om sig när han befinner sig i Kina (hoppas han tog orden på allvar). Tre veckor till nästa gång vi ses, vilket är en otroligt lång tid. Får hoppas att tiden går lika fort som den brukar göra alltså. Kina låter otroligt spännande och faktiskt är jag lite avundsjuk på honom som åker iväg! :)
Ikväll ska jag ha en lugn hemmakväll med mamma faktiskt, det var väldigt längesedan. Vi ska äta glass och dricka vin. :) Sedan blir det i säng för min del, ska upp tidigt och jobba imorgon. Börjar 5.30... Efter jobbet blir det desto trevligare, grillkväll hos Johanna och Mattias inkl. övernattning hos dem :) Därefter jobb tidigt på söndagen också...

I onsdags gick Johanna och jag och några till Blodomloppet här i Slottsskogen. Det var trevligt och perfekt väder :) Fem km var det och jag måste säga att det var en helt perfekt distans :) Sedan var det picnic efteråt och ni anar inte hur mycket mat man fick i påsen!!! Gottigottgott :)

Nu är det dags för glass :) Ha en skön kväll!

Träääääning :)

Idag har varit en himla bra dag faktiskt. Mysig morgon minst sagt :) Sedan så tänkte jag träna vid tolv-tiden, men precis som igår var jag för lat och prioriterade istället en lååång och skön frukost med GP som enda sällskap :) Därefter åkte jag in till Brunnsbotorget där jag mötte pappa och tillsammans gick vi till fastighetsbyrån och skrev på mitt lägenhetsavtal :) :) :) Den 12:e juni får jag flytta in i min söta etta!!! Äntligen ska jag flytta hemifrån på riktigt! Estland var ju inte riktigt samma sak, det var ju bara för ett års tid. Men nu så, nu är det på riktigt!

Jag kom precis hem från träningen :) (Jag kom iväg till slut iallafall). Det var så otroligt underbart att få svettas på riktigt! Och så bastun efteråt är ju rena himmelriket! Och så otroligt skönt att träna utan att det gör outhärdligt ont i tån!

Sov gott.

Senaste nytt från livet

Idag är det Mors dag och den 25:e maj 2008. Tiden går verkligen fort, snart är det juni och sommar. Helgen har varit bra. Tog en fika i fredags med Sara och Xay (en gammal arbetskamrat som jag inte träffat på två år) vilket var himla trevligt. Vi satt på cafeét i tre timmar och bara tjötade om ditten och datten - precis som det ska vara. :)
I lördags jobbade jag på Scandic vilket jag gör cirka tre dagar varje månad och det var roligt som vanligt. Mycket mycket att göra och vi sprang som galningar fram och tillbaka i köket och restaurangen - som alltid. :)
På kvällen mötte jag upp Micael på Selmas torg här i Backa och vi inhandlade kvällens mat och dryck - wokade grönsaker, nudlar, soyasås, ölkorvar (inte min idé :)) och cider. Detta smakade utmärkt efter tillagning :) Vi åt till finalen i den internationella melodifestivalen och jag höll nog på Island tror jag. Tror även att Islands bidrag kommer bli en garanterad Friskis & Svettis- låt. Även låten från Lettland tror jag kommer dyka upp på Friskis då och då. Kul att man börjar känna igen vilken typ av musik som dyker upp under passen :)
I imorse åkte Micael iväg till sin träning och jag sov som en stock - fram till klockan 12.00 :) Och med andra ord missade jag mitt träningspass som var vid elva! Jag ska träna imorgon däremot, får se hur det går med min nagellösa tå.
Idag har vi varit hemma hos mormor allihop: pappa, mamma, Johanna, Mattias, Ingvor (Mattias mamma) och så mormor och jag då. Vi åt goda pajer, sallader och tårta som Mattias gjort :) Och till det drack vi vin :) Vi kom nästan precis hem och nu sitter jag här. Snart kommer Micael hit igen och sover över. En sådan där spontanvisit som alltid är uppskattad.:)

RSS 2.0