Andra rapporten klar och glömd

Redan onsdag kväll. Idag var det inlämning av rapporten samt diskussion ihop med seminariegruppen. Det gick bra och jag pratade en hel del faktiskt, sa kanske något vettigt :) Stolt över det!

Efter skolan gick jag återigen på stan en stund. Köpte det sista till W samt en bok till mig själv. Jag hade presentkort på Pocket&Bok i Lagerhaus så jag köpte en pocket :) Får se när jag får tid att läsa den dock... Till sommaren?

Jag mötte upp Micael på stan och tillsammans köpte vi lite mat på Hemköp och åkte sedan hem. Därefter har vi ätit och bara myst i soffan till massa olika teveprogram :) Idol, Master Chef, Berg flyttar in (underbart mysigt program) och Välkommen åter (ett nytt humorprogram...rätt kul!). Nu sitter jag här och dricker lite te. Grönt te med havtorn och gojibär blev det ikväll - MUMS.

Imorgon är det träning, plugg och Mary Kay som gäller :) Spännande dag :)

Sov gott!

En väldigt bra helg

Nu har en ny vecka startat och första dagen på den har varit bra. Jag har varit i skolan, hade en föreläsning och sedan åt vi lunch ihop i basgruppen. Därefter gick jag lite på stan, köpte lite presenter (en leksak och lite kläder) till W som fyller år snart (på samma dag som jag fyller år...). Jag köpte även en del scrapbookinggrejer på Panduro och vet ni? Direkt när jag kom hem lyckades jag göra ett faktiskt ganska så fint vykort till W som hon ska få på sin födelsedag :) Mitt allra första scrapbookingvykort och jag är rätt nöjd :) Ni ska få se bild efter fredag ;) Efter ett tag tog jag bussen till Skogome där mamma och jag lekte med W - mysigt :) Sen åt vi allihop lax- och spenatpaj som J hade gjort :) Mumsigt! Nu är vi åter hemma, M och jag. Jag borde egentligen sitta med min rapport som ska in på onsdag och som jag inte ens har börjat på... Jag SKA börja på den ikväll, jag lovar!

Som rubriken lyder: det blev en väldigt lyckad helg :) Hela fredagen var jag en riktig hemmafru! Jag tvättade sex maskiner tvätt, handlade mat, städade, gjorde två matpajer (purjolök, broccoli och skinka), slängde återvinningen och plockade och donade och lite sånt där. På kvällen hade vi fredagsmys :) På lördagen var det dags för min födelsedagsfest som blev riktigt lyckad :) Tack alla som var här och gjorde lördagskvällen/natten så himla lyckad :) Mysigt att du sov över också syster :)  Och tack för all hjälp :) Det är guld värt!
På söndagen var det dags för en heldag med syster och mamma :) Först American Brunch på Hotell Liseberg Heden - supergott :) Bra koncept pappa ;) Hamburgare, pannkakor med lönnsirap, ceasarsallad, desserter, kaffe, smoothies och mycket mycket mer kan man njuta av på söndagarna på det mysiga hotellet Liseberg Heden. Mätta och belåtna begav vi oss till Konserthuset för att se på Mia Skäringers föreställning - en helt otrolgit grym sådan! Så himla modig och cool och rolig hon är alltså! Helt suverän föreställning :)
Vi avslutade söndagen på El corazon där vi åt egenkomponerad supersmarrig pizza :) TACK kära mor och syster för en helt fantastisk söndag :)

Vad är planerat i veckan då, kan man ju undra? Jo, imorgon ska jag sitta med min dumma rapport hela dagen. Jag fortsätter säkert en bit in på tisdagen, fram till klockan 13.00 senast, då ska vi nämligen ha vårt litteraturseminarium då rapporten även ska in. På torsdag är det inbokat hudvårdsklass/makeup hos Mary Kay :) Trevligt! Fredag är det dubbelfödelsedag för W och mig och det firar vi genom att gå ut och äta hela familjen :) På lördag är det släktkalas för W - trevligt :) Hennes ett-års kalas :) På söndag ska jag jobba och sen på kvällen ska M och jag till Sjömagasinet och äta god mat :) Lyxigt och mysigt! :) Det var den veckan det och därefter börjar nästa. Tiden går fort. Så gör även kvällen och jag inser att jag nog måste börja på min rapport :( VILL INTE!

Ha en mysig kväll och hoppas ni får en god natts sömn allihop. Kram!

Produktiv dag

Idag har jag varit extremt duktig. Jag har:

  • röstat
  • varit på Systemet och handlat inför lördag
  • handlat andra saker på Willys
  • varit på biblioteket och frågat efter en bok
  • gjort 7 portioner korv stroganoff (bra att ha till lunchlådor)
  • gjort egen müsli i ugn (jag äter det nu, väldigt gott)
  • träffat Johanna, Mattias och Wilma en snabbis (tack så jättemycket för att ni kom förbi)
  • plockat iordning lite här hemma

Inte dåligt va? Jag har dock inte pluggat ett dugg... Ska göra det ikväll! Nu är det faktiskt dags för ett medelpass på Friskis :) Ska bli skönt!

Ta hand om er, vi hörs! Kram


Rapporten är klar

Äntligen är min rapport klar!!! En sådan vånda när jag fick den i början av terminen! Jag förstod inte ett dugg vad den skulle innehålla! Oftast har man ändå en liten aning, men inte den här gången... Det var hemskt och jag fick nästan panik. Men men, nu är den gjord och ivägskickad :) Imorgon har vi ett litteraturseminarium. Ingen aning om vad det innebär, men det lär jag få reda på då. Det får bära eller brista som det heter.

Förra veckan från tisdag till torsdag sov jag över hos J, M och W. Det var verkligen supermysigt! Så himla himla underbart att vakna av att W kryper omkring på sängen och skrattar och busar och pruttar en i ansiktet och pussar en och ja, allt. Så himla mysigt! Hon förgyller verkligen allas våra liv. Och snart är hon ett år. Tiden verkligen bara rusar fram! Tack för att jag fick sova hos er och umgås med er så intensivt i några dagar! Underbara syster, svåger (?) och guddotter!

Tack för en supermysig lördagseftermidag mamma! Var underbart att få umgås med dig sådär, äta supersmarrig paj och bara ha mammamys :) Jag har saknat det!

Ja.. nu då? Jag kanske ska sova. Börjar bli lite trött. Ja.. så får det nog bli. Godnatt på er! KRAM

Dags igen

Sist jag skrev satt jag fast i soffan och för att ge er en glad nyhet så gör jag inte det längre :) Men faktum är att jag, trots med en bra tå, ändå satt fast i både soffan och sängen för inte alls så länge sedan. Jag fick halsfluss i onsdags kväll...... :( Fråga mig inte vem som smittade mig, kanske var det något barn på dagis eller bara någon person på spårvagnen/stan/affären som kände för att dela med sig av denna minst sagt otrevliga sjukdom. I torsdags fick jag penicillin av läkaren (som bad mig fundera på att ta bort mina mandlar just för att kanske slippa halsfluss i fortsättningen) och medicinen hjälper tack och lov! Att ha halsfluss är som att ha ett stort öppet sår i halsen. Lindrigt beskrivet. Jag är glad att jag är fri från den nu :) Så, från och med i onsdags (direkt efter skolstarten) har jag bara varit hemma. Sovit, sovit, sovit, legat på soffan, sett på film, vilat, vilat och vilat lite till. Jag börjar krypa på väggarna vid det här laget som ni kanske förstår. Jag tog mig en liten tripp till affären igår, men det är allt. Imorgon däremot ska jag bege mig till Stora Staden för att träffa en kär vän - UNDERBART! Nu banne mig ska jag försöka hålla mig fri från alla dessa sjukdomar! Den här hösten FÅR INTE BLI som i våras då man var sjuk jämtjämtjämt.

Jaha. Vad har hänt sedan sist jag skrev då? (Förutom vistelsen i sängen/soffan - den kan jag hoppa över). Jag har börjat skolan igen efter det lååånga sommarlovet. Jag började som sagt i onsdags, med ny inriktning, ny kurs, ny plats, ny klass, nya lärare och allt. Det känns lite tungt. Milt sagt. Det känns faktiskt riktigt jobbigt. Inte alls motiverad för en hel höst (och vår, men det tar vi sen) med studier. Det är jobbigt att hela tiden börja om på nytt, med ny klass och nya personer och nya lärare och allt allt allt nytt. Det tar på krafterna, tro det eller ej. Speciellt då man hittat väldigt bra folk i klassen, som man gärna hade velat fortsätta gå med. (Haha, du vet vem du är :))Men trots det måste man byta byta byta. Hela tiden byta. Jobbigt. Det gör verkligen att man tappar lusten. Men men, nu får ni inte tro att jag inte har någon ork alls. Nejdå. Jag tog nämligen just en dusch med en ny produkt från Lush (jajamän :)) ; EN DUSCHBOMB. Det finns ju badbomber och så finns det duschbomber. En duschbomb lägger man helt enkelt på golvet i duschen och bara låter den ligga där. När vattnet kommer på den sprids en aromatisk doft som ger energi :) Funkade ganska bra, tyckte både min sambo och jag. Vi hade kanske förväntat oss lite mer av allt; lite mer rök, lite mer doft, lite mer duschbombsenergi. Men det var helt okej och väl värt att prova tycker jag allt. Här i Göteborg vet jag att man kan köpa tre olika duschbomber: en som tar bort bakfylla (sägs det), en som ger energi åt trötta måndagsmorgnar (och även annars) samt en som heter Sex in the shower (namnet tror jag säger allt). En kul grej och trots att vi inte var upp över öronen begeistrade över duschbomben, vill jag faktiskt prova på de andra dofterna/smakerna också :) Så det så :) Vad var det jag ville få fram genom att berätta om duschbomben då? JO! Nämligen att jag ju fått lite mer energi från denna bomb, så att jag nog trots allt kommer att orka med hösten. Eller, hösten var kanske att ta i. Men veckan framför mig iallafall ;) Så säger vi :) Sedan är det ju dags för ännu en liten duschbomb :)

Vi är redan inne i september. Oj oj och oj vad tiden går fort fram. OJ. Imorgon har vi läsdag (läs: stan-med-vän-dag), tisdag är det skola, onsdag och torsdag är det läsdagar igen, fredag skola och sedan är det helg och då vankas det nog jobb på hotellet. Det var den veckan det. Fort går det, hej och hå. Min käre sambo åker till Jönköping med jobbet på tisdag och stannar där tills på torsdag och då minsann blir det tomt här hemma. Jag som är mörkrädd, eller, rädd i största allmänhet, får det inte lätt då - det kan jag lova. Usch. Avskyr att sova själv numera. Jag hoppas att tiden går lika fort då som den gör annars.

September innebär mycket kalasande. Vi missade mormors kalas i fredags eftersom jag var sjuk, men som tur var hade vi redan grattat henne innan... Men ändå, det var väldigt tråkigt. Jag hade sett fram emot fredagskalaset och att få gratta henne ännu en gång.  
Snart blir det mer kalas, då för W och mig (som ju fyller på samma dag, hihi). Restaurangbesök står på schemat vilket ska bli mysigt :) W:s ettårsdag alltså - Spännande :)

För att orka med hösten och allt vad den innebär har jag kommit på att man måste ha något att se fram emot och att längta till. Därför planeras det in en liten tripp till ett av våra grannländer inom en snar framtid vilket jag verkligen verkligen ser fram emot. Ska bli helt obeskrivligt underbart! Mer om det kommer när mer har planerats :)

NU ska jag inte skriva mer här, utan nu önskar jag er en god natt och på återseende :)


RSS 2.0