SEMESTER

Japp, nu har jag haft semester i tre dagar och det är helt underbart! Så himla skönt att vara ledig och inte behöva tänka på jobb. Fast, om jag ska vara ärlig så tänker jag på jobbet lite ändå, då och då. Det är svårt att släppa helt och hållet tycker jag. Men det är oavsett väldigt skönt att vara ledig :) De här dagarna har gått väldigt fort och vi har fått gjort en hel del praktiska saker inför bröllopet; Jag har slingat håret, vi har inhandlat det sista, besökt restaurangen och gått igenom alla detaljer kring maten och så, besökt Bohus Fästning och kikat runt där och lite annat smått och gott :) Skönt att få saker gjorda så man inte behöver stressa :)
 
Som ni säkert förstår så är det mycket fokus på bröllopet just nu och mina tankar är där nästan konstant. Jag längtar verkligen dit nu!
 
Förra helgen överraskade min syster, mamma och några av min vänner mig med en möhippa! :) Det blev en helt underbar lördag med roliga saker på schemat :) Vi började med afternoon tea på hotel Riverton. Väldigt smarrigt och lyxigt! Och så fin utsikt från deras Sky Bar!
Därefter gick vi till ett keramikställe inne i stan, där uppgiften var att måla en teservis :) Jag fick måla tekannan och alla andra fick måla varsin mugg. Det var så himla skoj och alla gick verkligen in i sin egen skapande värld så det var jätteroligt, om än lite lite stressigt på slutet...  men vilken fin servis sen! :) Jag ska hämta allt på lördag då det ska vara behandlat och färdigt. Det ska verkligen bli spännande :)
Efter det var det dags för mat på tapasstället Pinchos! Gott, trevligt och mättande! Helt perfekt!
Jag fick en helt underbar möhippa och jag är så otroligt tacksam för allt! Nu känner jag mig helt och hållet redo för att bli fru! :)
 
Imorgon ska jag träffa underbara syster och underbara barn och ha det mysigt!
På lördag ska vi fira Micaels syster som fyller 18!!! Det är inte illa!
På söndag ska vi fira min älskade yngsta systerdotter som fyller 3!!! Det är inte illa! Gud vad åren går!
 
Ta hand om er :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0