En helt underbar dag!



Igår var en helt underbar dag! Både Micael och jag var lediga från jobb/skola så vi sov riktigt länge på morgonen vilket var jätteskönt!
Därefter bokade vi vår resa!!!!!! I juni åker vi iväg till värmen i Thailand!!!! Vi vet att de flesta åker dit under vinterhalvåret, men att åka dit även under sommaren börjar bli mer och mer populärt och vi tror att vi kommer få helt underbart! Det kommer bli väldigt varmt, det vet vi. Det gäller att dricka MYCKET vatten. Men ja, snart åker vi! För faktiskt, juni är alldeles strax här. Mycket som ska fixas innan med vaccination, packning osv. Men spännande - det ska det bli :) Och underbart att ha något att längta till, se fram emot.

Efter resebokningen gjorde vi lunch - tacofärs med sallad. GOTT!!!! Varken Micael eller jag kände för att åka till träningen på kvällen, vi hade verkligen ingen lust för fem öre. Så vi tänkte först ta en långlånglång promenad i solen, men när vi tog på oss ytterkläderna kom vi på att vi ville åka till Plantagen. Så det gjorde vi istället :) Vi åkte dit och tittade på blommorna, köpte med oss fröer hem som vi nu har sått :) Vi stannade även till i en Kina-affär där Micael köpte massa nudlar och jag köpte te :)

Vi ville fortsätta vår lilla utflykt så därför åkte vi till Lilleby/Sillvik och vandrade runt lite bland klipporna och havet.

I Lilleby var det svanmöte på gång :)

Ja, en helt underbar dag var det. Hoppas ni också hade det bra igår :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0