Äntligen en paus

Jag minns inte när det senast var en helg utan planer. Det har varit full rulle hela tiden det senaste vilket har varit både roligt och stressigt. Majs sista dag är nu här och det ska bli roligt att gå in i juni månad tycker jag.
 
Maj månad innehöll:
  • Två stycken möhippor
  • Avslutning på Reggio Emilia-kursen
  • Konsert med gospelkören
  • Konsert på Göteborgs Operan
  • Avtackning och avslutning på jobbet
  • Köpenhamnsresa med min fina mamma
  • ...och lite annat smått och gott.
Det blev två väldigt lyckade och roliga möhippor med inslag av bland annat spa, låtinspelning, poledancing, karaoke och lite annat trevligt :) Om precis en vecka är det dags för ett av bröllopen och veckan efter det är det dags för det andra :) Min klänning befinner sig just nu hos sömmerskan för en liten omjustering, så jag hoppas verkligen den blir bra och att jag kan ha den!
 
Avslutningen på min ettåriga kurs i Reggio Emilia var trevlig. Vi åt smörgåstårta och fikade och så fick vi diplom. Det var en trevlig kurs där det gavs många tillfällen till att träffa nytt folk att utbyta idéer och tankar med. Jag blev rätt bra kompis med en tjej därifrån så det var riktigt roligt. Det är alltid kul att träffa nya vänner!
 
Mamma och jag har ju sjungit med en gospelkör varje vecka nu på våren så nu i maj var det dags för konsert i Annedalskyrkan! Vår körledare var Gabriel Forss och jag måste säga att han fick ihop oss i kören så att det faktiskt lät riktigt bra! :) Men visst var det lite pirrigt innan det var dags!
 
Micaels mamma sjunger också i kör och de skulle också ha konsert fast på operan. Konserten var en hyllning till Simon and Garfunkel och det lät väldigt pampigt. Efter konserten gick vi ut och åt god mat.
 
Fredagen den 23/5 slutade jag på jobbet. Det var självklart vemodigt och sorgligt och ledsamt och kändes väldigt konstigt, men samtidigt var det väldigt skönt. Nu kan jag se fram emot nästa kapitel i livet som börjar nu på måndag då jag börjar på ett nytt jobb. En privat förskola denna gång. Spännande!
 
Den 26:e till 28:e maj var mamma och jag i Köpenhamn och hade det trevligt :) Vi tog bussen ner i måndags och väl i Danmark bodde vi på ett väldigt bra hotell väldigt centralt. Hotell Alexandra hette det. Våra dagar fyllde vi med shopping, skratt, god mat, god dryck, många promenader fram och tillbaka på Ströget och en trevlig eftermiddag i Nyhavn där vi åt Smörrebröd och drack väldigt gott vin och avslutade med smarrig glass. Bland annat. Det var väldigt roligt att åka iväg med mamma sådär! Och ett väldigt härligt avbrott från vardagen. Och jag måste säga att Köpenhamn är väldigt fint och trevligt!
 
Igår var Micael och jag på dejt. Vi åt god tapas på Vino Tapas och så drack vi sangria till. Mycket mysigt och trevligt. Och vi bestämde en stor grej denna gårdagskväll. Vilket känns otroligt roligt. :)
 
Idag fick jag även sålt min Iphone som har legat här hemma i ett år och bara dammat. Jag ska överlämna min kära telefon till en annan ägare på måndag. Men först måste jag låsa upp opertörslåset. Det ska ju inte vara alltför smidigt att sälja sin gamla telefon. haha.
 
Idag har vi storstädat här hemma. Då maj månad har varit väldigt intensiv, så har städningen fått komma i andrahand. Men nu är det återigen fint. :)
 
Och nu är maj alldeles strax över. Och juni kommer bjuda på mycket roligt, det vet jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0