Gott nytt år

Gott nytt år på er alla läsare!!! Vi hörs igen 2012:)

Kram!!!


Annandag jul

Hej!

Nu sitter jag i soffan och njuter av en kopp te. Jag ska in till stan snart och träffa min vän E. Det ska bli väldigt mysigt, det var ett tag sedan vi sågs.

I eftermiddag ska vi hem till Micaels mamma och äta lutfisk. Trevligt och gott med lutfisk!

Nu vill jag visa några söta julklappar från i lördags:)


God fortsättning

Juldagen är snart över och det har varit en himla mysig sådan. Vi sov länge, åt god frukost i soffan samtidigt som vi tittade på filmen Ensam hemma - en klassiker ju! Efter det åkte vi hem till mamma och pappa och åt god julmat och bara hade det mysigt! Vi kom hem precis. En helt perfekt juldag har det varit!

Julaftonen igår var också väldigt mysig och trevlig. Vi började ihop med min familj där vi åt grötfrukost, tittade på Kalle Anka, öppnade lite julklappar och fikade och umgicks.
Efter Kalle Anka åkte vi till Micaels familj och spenderade kvällen där. Där blev det julklappslek, julmat, julklappsöppning och Ris a'la Malta som avslutning.
En mysig julafton! :)

Hur var er julafton? :)
God fortsättning till er, mina fina läsare!


Tre dagar kvar

Idag har jag varit på stan och inhandlat det sista inför jul. Där träffade jag även min fina vän och tillsammans köpte vi lunch och åkte hem till oss och åt den ihop med Micael som jobbar hemma i veckan. Micael åt sushi och vi körde på nudelwok. Gott!
Därefter slappade vi i soffan och såg på en film, för att sedan åka till hotellet och äta julbord ihop med all personal. Trevlig och gott! :)

När jag kom hem nu ikväll kokade jag tomtegröt eftersom lilla söta underbara W kommer till oss imorgon och stannar till fredag:) Myyysigt!!!


Fyra dagar kvar

Idag är det den 20:e december. Fyra dagar kvar till julafton alltså. Galet vad fort tiden går!

Idag har jag varit på vårdcentralen, min förkylning går inte över och jag anser att den inte ens blir bättre. Har fortfarande hosta, halsont, nästäppa och lnt i huvudet. Läkaren sa att det var något med bihålorna som spökade så han skrev ut några tabletter som skulle "lätta trycket" lite. Ska hämta ut dem imorgon då apoteket hade stängt när jag kom ut från vårdcentralen. Hoppas att de hjälper!

Annars blir det mycket förberedelser inför jul såklart. Bakning och stök och sånt där.

Hoppas ni mår bra!


11 12 13

11 12 13. Såhär ser datumet ut idag. Tycker det är lite speciellt faktiskt. Och inser att nästa gång det är "speciellt" blir 12 12 12. Efter det dröjer det en 100 hundra år tills nästa gång... Man borde verkligen gifta sig nästa år alltså, 12/12 - 2012. Men det lär inte hända. Inte för oss iallafall, men säkert för många andra :) Nu ska jag inte babbla mer om det. Men visst är det lite småroligt att det är just 11 12 13? :)

Idag är det Lucia. Och imorse kramade och pussade jag världens bästa lilla Lucia. Lilla söta underbara W sjöng så fint på förskolans Luciafirande imorse och vi allihop blev så otroligt stolta! "Vi" innebär såklart W:s mamma och pappa, och så hennes mormor och morfar, och så Micael och jag. Mys! Hon är så duktig så, vår lilla sötnos.
Imorgon ska jag umgås med henne hela eftermiddagen och kvällen! :) MYSIGT!

Efter Luciafirandet åkte jag hem och här har jag varit hela dagen. Jag har rensat garderoben, rensat bland papper, ringt några viktiga samtal, fixat iordning det sista med julkorten, provat vår nya skrivare som vi köpte förra veckan (den är SUPERBRA!!!!!), pluggat lite, druckit lite te och ätit några lussebullar.... kurerat mig helt enkelt. Jag är fortfarande förkyld, snuvig, halsont och lite hostig. Bra att ta det lite lugnt då om man kan.

Imorgon är det skola som gäller. På torsdag och fredag blir det förskolejobb. Kanske blir det jobb på söndag också, men på hotellet då. Annars har jag inte direkt några stora planer för veckan. Bli frisk. Fira min kära vän som fyller år. Mysa med nära och kära. En bra vecka helt enkelt.

Jag börjar bli klar inför julafton också. Min del av julklappshögen är fixad. Jag har köpt och fixat det jag ska och det känns skönt. Fattar inte att det är jul snart. Tiden går verkligen otroligt fort.

Glad, lycklig, rolig och härlig Lucia på er alla kära läsare!

Pepparkakshus och förkylning

Igår påbörjade vi vårt pepparkakshus. Fint va? :)

Idag sitter jag hemma och tittar på föreläsningen. Känner mig inte kry. Hostar, nyser och fräser hela tiden. Jobbigt! När föreläsningen är över ska jag börja läsa kurslitteratur. Trist.

Hoppas ni har en bra måndag. :)


Tredje advent :)

Idag har jag jobbat. Klockan hann aldrig ringa vid 4.40, eftersom jag redan var vaken. Jag skyller på fullmånen som sken så starkt rakt på mig! Som en extremt stark lampa.

Det var en kaotisk dag på jobbet. Många gäster, inte rikigt lika mycket porslin och barnstolar. Tyvärr. Men men. Dagen gick fort och det var kul:)

Efter jobbet tog jag bilen till mormor där även mamma var. Lilla söta underbara W hade feber idag så de stannade hemma. Men jag, mamma och mormor hade trevligt och mysigt! :) Sen åkte mamma och jag till Bauhaus och köpte en julklapp till mormor:)

När jag kom hem gjorde vi iordning vårt pepparkakshus. Jag får visa er en bild sedan när det är helt klart. Det ska dit bomull och pynt och så också. Nu ser vi lite på teve och njuter av tredje advent.
Hoppas ni gör likadant:)


Myslördag

Idag sov vi länge och det var underbart skönt! Därefter har vi bakat lussebullar (dubbel sats), städat lägenheten, pyntat granen och satt upp julpynt i lägenheten . Nu är det jul! :)

I veckan har vi även kokat tomtegröt med vaniljstång - gott!
Bakat pepparkakor har vi också hunnit med:)

Min VFU-period är över för den här gången och på måndag är det skola som gäller igen.
Jag fick 15 rätt av 16 möjliga på duggan och är extremt glad och stolt över mig själv! :)
Imorgon ska jag jobba. Efter det ska jag mysa och umgås med syster, lilla söta underbara W, mamma och mormor:)

Ha en trevlig lördagskväll alla kära läsare!!


Fredag!!

Efter en kul dag på VFU:n, har jag bara tagit det lugnt hemma. Vi åt god mat: tacofärs, sallad och creme fraiche:) mums!! Därefter såg vi en superbra film: Warrior. Så otroligt bra och gripande. Det kom några tårar, det vill jag lova.

Imorgon blir en ledig dag. Jag ska träffa mor, syster och lilla söta underbara W en sväng:) Det ska bli mysigt!
Söndag innebär jobb för min del.
Nästa vecka är det VFU som gäller samt även massa andra viktiga saker och möten.

Hoppas ni har en mysig fredagskväll.


RSS 2.0