Midsommar, landet, sol, IKEA och lite till.

Helgen är snart över och en vanlig arbetsvecka börjar snart igen. Jag är på dagiset nu i veckan som vanligt, det är kul! Nästa vecka börjar jag kombinera hotellet och dagiset, vi får se hur det går :) Tror nog att det kommer gå bra!

Midsommar på landet var mysigt och trevligt :) Vi åt gott, hade väldigt mysigt och trevligt, solen sken och allt var gott. På lördagen sken solen ännu starkare och Wilma badade i den uppblåsbara poolen vilket var väldigt gulligt! Hon gillade det jättemycket, vår lilla badtjej! :) Micael och jag fiskade på en brygga (han fiskade, jag solade...) - mysigt. Det är skönt att vara på landet, man tar det verkligen lugnt när man är där.
På hemvägen körde vi till Sillvik och tog en mysig kvällspromenad i solnedgången:) Skönt att ha bil - sikken frihet!

Idag var jag med Johanna och Wilma på stan och Frölunda Torg en riktig snabbis. Hon skulle byta lite grejer, jag hängde på. Trevligt :) Vi ses igen på tisdag :)
Efter stan åkte Micael och jag till IKEA där vi köpte en hel del saker: skrivbordsstol till mig (satte ihop den helt själv och sitter på den just nu - skönt med ryggstöd! Innan satt jag på en puff och den var inte jättebra för ryggen...), klaffstolar (alltid bra med extrastolar) och två hurtsar att ha under våra skrivbord. Vi ska nämligen göra om lite i vårt "kontor" och jag ska skaffa likadant skrivbord som Micael har och under dessa bord ska vi ha hurtsar som ger oss väldigt bra förvaring. Vi fick inte plats med bänkskivan i bilen, men benen har vi :) Höhö. Men det kan nog bli fint sen tror jag, när allt är klart. Återigen - UNDERBART med bil!

Nu är jag trött. Solen gör en seg, men det är rätt skönt ibland att få vara seg. Tror jag ska sätta mig i soffan med en bok eller en tidning och bara mysa. Kanske äta lite glass? :) Ha det så gott.

Jooobbbbbb

Tisdag. En kall sådan. Mycket kall. Det är iskallt inomhus på dagiset och det är lika kallt utomhus. Brr. Ska detta vara slutet på juni verkligen? Brr... Kallt kallt kallt.

Som sagt. Jag har jobbat idag. Känns som att jag jobbat på dagiset hela juni, vilket i och för sig stämmer någorlunda bra.. :) Jag ska jobba även nästa vecka vilket är kul :) De vill även att jag jobbar vecka 27, men då sa jag att jag måste kolla schemat från mitt andra jobb (hotellet) eftersom jag faktiskt sagt att jag kan jobba där i sommar. Men men, jag pusslar de båda jobben så det blir nog bra. Jag skulle ju egentligen ha ledigt vecka 29 och 30, men nu frågade de mig om jag kunde jobba på det sommaröppna dagiset vecka 30 och jag har verkligen svårt för att säga nej... Så, alltså. Vecka 29 är jag ledig och det med råge - KROATIEN!!!!!! Guuud, vad jag lääängtar!!! Om en månad är vi där :) :) :) UNDERBART! Sol, bad, sol, bad, shopping, god mat, god dryck, underbart sällskap, fina städer, utflykter, sandaler, kjol... :) UNDERBART!!!! Till dess: jobb. Och MIDSOMMAR! Midsommar i helgen. Den kommer firas på landet med näranäranära. Mysigt kommer det bli. Wilmas första midsommar :)

Imorgon blir det jobb och träning!! Hör på den ni! Jeanette och jag ska träna! Jag ska köpa träningskort äntligen och börja komma igång igen! Så först ska vi fika på stan för att sen träna klockan 19. Ska bli trevligt och sköööönt med träning!!!!

Nu gäspar jag för fullt här...seeeg!
Ta hand om er. Kraaaaam

Tisdag idag

Hej på er alla.

Idag är det tisdag och jag har jobbat. Har fått en hel del jobb på dagis nu vilket är jättekul! Jag har hoppat in istället för en annan lärare så jag har hennes tider och så. Ibland börjar jag tidigt och slutar tidigt och ibland börjar jag sent och slutar sent. Skönt med lite variation faktiskt :) Imorgon börjar jag 6.30 och slutar 13.30, för att på torsdag börja 9.30 och sluta 18.15. Det går bra att jobba där, jag kan namnen på alla barn och kan de flesta rutiner vilket känns väldigt skönt. Det underlättar verkligen!

Idag mötte jag Micael på stan efter jobbet. Vi skulle nämligen hämta ut en sak till mig; en rund sak gjord av vit- och rödguld. Jag lämnade in den förra veckan pga av den var för liten och idag, när vi hämtade ut den, satt den väldigt bra! TUR! Äntligen passar den :) Jag får se när jag får börja bära den... Spännande :) Längtar dit otroligt mycket!

Imorgon efter jobbet ska jag hem till mormor där Johanna och Wilma befinner sig, för att umgås med dem och mysa med Wilma och så :) Ska bli mysigt!!!! :)

Nu jobbar jag nio dagar till i sträck, därefter är det midsommar och jag kan få andas ut lite :) Efter 11 dagars arbete i ett kör lär jag nog sova rätt så gott :) Midsommar ja, ska bli mysigt. Vi ska fira på landet, ihop med nära och kära!

Min komplettering blev godkänd förresten :) Känns väldigt bra! Nu är det bara hemtentan kvar som jag väntar på betyg från, därefter kan jag verkligen känna att jag har sommarlov! Det är underbart på kvällarna nu efter jobbet, att komma hem och veta att man inte behöver plugga!!! UNDERBART! Man är ledig helt enkelt.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag väl lägga mig och läsa min bok :) Läser 39års-krisen av Jane Green. Väldigt bra! Sååå underbart att läsa annat än kurslitteratur!

Sov sött. Kraaaam

SOMMARLOV

Ja, nu är det sommarlov. Har inte riktigt känt av det än, då jag redan börjat jobba och då jag fick hem en komplettering på posten idag... En komplettering till min VFU-uppgift... Så, skolan är i full gång än :( Men, jag som inte vill ha saker hängande över mig har redan gjort klart den och mailat in den till läraren. Så alltså hoppas jag nu på ett godkänt :) Hoppas även på ett godkänt på hemtentan som skickades in i måndags :)

Japp, sommarlov alltså. Och det regnar. Och jag jobbar. Och får skolgrejer. TROTS lov. Någonting är fel. MEN - det är kul på jobbet. Kul att leka med barnen, lära dem vad som är rätt och fel och ja, umgås med dem. Jag har fått mycket jobb där nu vilket är superkul :) Och idag kom skatten tillbaks - UNDERBART!

Nu sitter vi här, Micael och jag. Han framför sin dator och jag framför min. Vi dricker Vana Tallinn och jag tänker tillbaks på min Estlandsperiod. Känns som en evighet sedan men samtidigt hade det kunnat vara igår. Det är skumt det där. Nya perioder i livet börjar hela tiden och man vänjer sig och trivs med det utan att kanske reflektera kring det egentligen. Så är det.

Jag har nog inget vettigt att skriva om. Vi åker till Kalmar nu på fredag i och för sig :) Mamma och jag :) Ska bli mysigt! Bo på hotell, äta gott, träffa ett annat mor+dotter-par och ja, bara ha lite minisemester sådär! Kan behövas!

Nu ska jag dra mig härifrån. Kram!

Goddag

Idag är det lördag och jag har jobbat. Försov mig i morse vilket jag aldrig annars gör! Jag vaknade när klockan ringde, men sen minns jag att jag ville fortsätta drömma lite till så jag råkade somna om... Och vaknade strax innan vagnen skulle gå. STRESS! Men jag hann med :) Var rätt lugnt på jobbet idag, skönt, jag känner mig otroligt seg idag. När jag kom hem gick vi en promenad på en timma - skönt.  Nu sitter jag i soffan med datorn i knät och borde verkligen fortsätta på min hemtenta. Jag har kvar att analysera filmen Den lilla sjöjungfrun samt att skriva en sammanfattning.

Igår hade vi VFU-examination, den muntliga. Det gick nog rätt bra tror. Skönt att den är över. Så himla underbart att man verkligen kan bocka av saker nu och se framåt. På måndag klockan 16.00 är det över. Skööönt. Då ska det firas :)
Jag satt även barnvakt igår pt Wilma :) Vi besökte mormor på jobbet, tog en skön promenad, satt på en filt, gungade, umgicks med mormor och morfar en stund och hade det allmänt mysigt! Wilma är otroligt underbar! :)

Nu ska jag fortsätta med hemtentan... Jobb imorgon också, kanske lite träning efter det på jobbets gym. Ha det gott.

Två saker kvar!

Nu kan man bocka av dataspelsgrupparbetsredovisningen :) Så himla skönt att den är över och att den gick relativt bra :) Nu är det bara den muntliga VFU-examinationen på fredag och så den tuuuunga hemtentan kvar då... Hemtentan ska in på måndag klockan 16.00. Det innebär att friheten börjar klockan 16.01 på måndag. :) UNDERBART!

Idag har vi fått en parkeringsplats :) Vi har ännu ingen bil, men det kommer väl... Alltid bra att ha en p-plats, det är lång kö för att få en. Vi köpte även glass från Hemglassbilen :) Vilka minnen :) Var så mysigt när vi köpte glass från glassbilen på landet när man var yngre... Micael har även målat om vår klädkammare. Nu är det vitt och fräscht iställlet för vitt/grått/beige :) :) Nu sitter jag och skriver på hemtentan och vill bara få den klar!

Imorgon ska jag ta en fika med Mimmi på stan - ska bli jättetrevligt :) Därefter blir det en lunch med Johanna och Wilma :) Underbart :) Jag känner på mig att det blir en toppendag imorgon :) På kvällen blir det plugg, tvätt och förhoppningsvis försäljning av fyra stolar :)

Nu ska jag runda av. Sov sött.


RSS 2.0