Det artar sig :)

Igår var en dag då vi fick gjort ganska mycket. Storhandlade på Coop. Satte upp vårt nya vitrinskåp (tog några timmar...).Satte upp granen. Gjorde müsli. Så nu har vi fått väldigt fint hemma må ni tro! :) Ny superfin matta, ny soffa, ny tevebänk, nytt sideboard och nytt vitrinskåp :) Ett helt nytt hem har det blivit. Och som vi trivs! Allt känns så otroligt fint! Det enda vi är på jakt efter nu är ett nytt soffbord. Men det är ingen brådska med det. 

Den senaste perioden har vi båda jobbat mycket och renoverat och haft mycket runtomkring, så inga direkta nöjen har prioriterats. Men vi ska nog till Liseberg i veckan och även ut och äta och sen på bio någon dag. Kommer bli mysigt. Hurtigt

Idag började jag lördagen tidigt. Jag gick upp, åt lite frukost och begav mig sedan till träningen. Där mötte jag min kollega eftersom vi skulle gå på ett zumba-pass tillsammans. Det var svettigt och det var roligt! Och jag blev definitivt pigg efteråt :)
 
När jag kom hem gick jag ner till tvätten och stoppade in första omgången tvätt. Därefter gick jag ut på en rask promenad!!! Och kände mig väldigt hurtig må ni tro! Jag antar att det var zumban och det faktum att solen sken som gjorde att jag fick massa energi. Promenaden var härlig!
 
Det känns skönt att jag börjat ta tag i träningen lite mer nu. I måndags var jag på ett pass mrl vilket också var superhärligt! Nu får vi se hur det går i veckan som kommer... ;)

RSS 2.0