Årets sista inlägg

Nu såhär sista dagen år 2013 får jag väl passa på att tacka året som gått för allt det gett mig. Hälsa, lycka, glädje och kärlek bland annat. Det har varit ett intensivt, spännande och lärorikt år tycker jag.
 
Jag hoppas att ni alla får ett härligt avslut på året nu ikväll då det är nyårsafton. Jag känner mig härligt redo för ett nytt år. Micael och jag kom nyss hem från att ha spenderat natten på Marstrands Havshotell så nu är jag sådär härligt mösig och avslappnad i hela kroppen. Havshotellet levde verkligen upp till våra förväntningar! Det var ett jättefint spaområde med flera olika pooler med olika tempererat vatten, flera fräscha fina bastus samt även varma utomhustunnor från vilka man hade en underbar utsikt över den vackra Marstrandsön. Helt helt underbart! Vi satt mest i utomhustunnorna och inne i bastun. På kvällen åt vi god middag i den fräscha restaurangen och därefter avslutade vi kvällen några våningar upp där det bjöds på livemusik. 
Dagens frukost var supergod och fräsch och den gjorde oss redo för några avslutande timmar i spadelen innan det var dags för oss att köra hemåt igen. Jag rekommenderar verkligen Marstrands Havshotell till er som vill fly vardagen lite och bara ha det mysigt och avkopplande.
 
Väl hemma igen hälsade vi på alla mina favorittjejer hemma hos mormor: mormor, mamma, syster´och mina två små hjärtegryn som alltid är så underbara och härliga. Det var mysigt må ni tro!
 
Nu är vi hemma igen och ska väl så smått börja förbereda oss inför nyårskvällen :)
 
GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA DÄRUTE! :) Vi hörs 2014!

En vecka kvar

Om en vecka är det julafton. Jag känner mig ganska i fas faktiskt. De flesta klapparna är köpta, granen är uppe och klädd, julkorten ivägskickade och både den mjuka pepparkakan och saffransbullarna med mandelmassa och vit choklad är bakade. Men jag vill baka mer. Vanliga lussebullar. Saffransbiscotti. Chokladkakor. Med mera. Men jag får se vad jag hittar på :)
 
Idag firade vi Lucia på jobbet och barnen var utklädda och vi sjöng julsånger. Det var många föräldrar som kom vilket var väldigt roligt. Vi bjöd även på pepparkakor och lussebullar. Lyckat Luciafirande måste jag säga! :)
 
Är ni i fas tycker ni? Är ni redo för julafton med allt vad det innebär?

Dec. 01, 2013






Åh vilken härlig helg!

En underbar helg är nu förbi och det är dags att ta nya tag inför den kommande veckan. Helgen har gett mycket energi så jag tror nog att veckan kommer gå bra :)
 
I fredags var vi hemma hos en kär vän och hennes sambo som nyss har flyttat till en underbart fin trea. Där hade vi lite glöggmys med god glögg, pepparkakor, lussebullar och tomteskum. Vi spelade även ett roligt frågespel med relativt enkla frågor så man fick faktiskt en chans att känna sig extremt allmänbildad :) Det blev minst sagt en härlig fredagskväll och en perfekt avslutning på arbetsveckan!
 
I lördags förmiddag åkte vi till stan för att kolla in invigningen av det nya asiatiska matcentret Saigon i Nordstan. Vi handlade lite smått och gott så det var trevligt :) En väldigt fräsch affär måste jag säga och jag tror nog att den kommer bli populär! Det var mycket folk där igår iallafall.
 
Igår var en stor dag må ni tro - min kära underbara syster fyllde år!!! Och inte bara vilket år som helst, uatn hela 30 år. Det är stort! Vi firade henne på Laxbutiken i Ljungskile med god laxbuffé och några presenter som jag tror att hon uppskattade! Hipp Hipp Hurra till dig världens bästa syster!!!
 
Idag är det söndag och jag har hunnit få upp lite jul här hemma samt städat lite. Ljusstakarna är uppe och några tomtar samt ljuslyktor. I veckan blir det mer julpynt som ska upp samt även granen som kanske kommer upp till helgen. Nu är det jul här i vårt hus, julen har kommit hopp tralalala.... :) Det känns mysigt med lite julstämning. Igår slog jag även in några julklappar så nu börjar det närma sig minsann.
 
Efter julstöket så åkte jag in till stan och träffade en kompis. Vi tog en julig första adventsfika på Espresso House vilket var väldigt mysigt. Hela helgen har gått i mysighetens tecken tycker jag allt. Allt har liksom varit väldigt mysigt.
 
När jag kom hem från stan fick jag en överraskning av Micael som gjorde mig väldigt glad. Jag fick en tékalender!!! Helt oväntat och helt fantastiskt roligt! Varje dag får jag dricka en ny sorts té ända fram till julafton! Så jag har fått 24 små påsar med olika sorters té - en för varje dag. Till varje tépåse finns en beskrivning av téet. Så himla roligt!!! Idag var första "luckan" och därför drack vi Svart julté nu ikväll. Otroligt mysig julkalender som passar mig perfekt! :)
 

RSS 2.0