Hemtenta...

Hej hej på er denna soliga torsdagsmorgon.

Jag har helt tappat all känsla för rutin och scheman... Skolan har varit så himla slapp nu det sista att jag helt har förlorat fokus. Kursen har inneburit många lediga dagar, många sovmorgnar och många tråkiga böcker att läsa. Nu är snart delkurs 1 över, jag sitter (eller borde sitta) med min allra första hemtenta nu och den ska in imorgon klockan 16.00. På måndag börjar delkurs 2 som handlar om hållbar utveckling och den innebär: mer att göra, mer rutin och fler dagar i skolan. Kanske är det det jag behöver? Mer struktur på tillvaron för att inte bli alltför förslappad. Kanske det... Jag vill ju dock inte klaga alltför mycket, det är skönt att det inte är för mycket saker att göra i skolan. Då hinner man med andra saker istället :)

I helgen var Maria från Kista/Örebro här och vi hade väldigt trevligt. Vi var på stan (mestadels Haga) nästan hela tiden och bara kikade runt. På söndagen åkte hon hem igen och jag följde henne till tåget. Trevligt med trevligt besök sådär tycker jag. :)


Igår var Micael och jag på bio och såg Slumdog Millionaire och jag tycker att detta är en film som alla bör se. Den var verkligen så himla bra, intressant, hemsk, spännande, välgjord, romantisk (vem gillar inte romantik i filmer?), rolig på sina ställen och så himlahimla sevärd! Någon som planerar att se den kanske?

På fredag när hemtentan väl är inskickad (om jag nu lyckas bli klar eller ens börja någongång) så tänkte vi i basgruppen fira med lite bowling :) Så nu är det bestämt att vi alla fem i gruppen tar med sig sin respektive och så har vi en kul kväll med bowling :) Låter inte det som en toppenplan? Jo, det tycker jag :)

Vad händer i helgen då? Någon som ska göra något kul? Det ska jag :) På lördag ska jag på en Röda- Korset utbildning från 9-16 för att lära mig mer om RödaKorsets humanitära värderingar osv osv. Ska bli intressant.

Kanske är det dags för mig att ta tag i den här trista hemtentan nu... Jag gör allt för att slippa,som ni kanske märker. Jag menar, varför skulle jag vara tvungen att skriva i bloggen justjustjust idag?

Ta hand om er. Njut av dagen. Kram!
Kommentarer
Postat av: Micael

Jag skall på domarutbildning i helgen :) Fast det vet du redan :P Puss på dig!

2009-04-23 @ 11:23:46
Postat av: Emma

Haha det känner jag igen från när man pluggade... Man skjuter upp tråkiga tentor o läxor så länge man kan!Slumdog Millionaire har jag sett, och jag håller med om att den är jättebra!! Verkligen annorlunda.jag jobbar i helgen, men är ledig idag. Idag ska jag på promenad med Caroline, sen ska vi kanske hit hem till mig o se på film eller så. Imorgon har Neil fest.. Vet inte hur många som kommer, det blir nog inte så jättemånga, hoppas bara att de inte stökar ner mitt hem!!Hoppas du får en trevlig helg med Röda Korset :) PUSS PUSS!!!!!!!!

2009-04-24 @ 10:06:06
URL: http://nekofrancis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0