Januari går mot sitt slut

Redan 27:e januari idag. Galet vad fort tiden går! Hoppas ni haft en härlig tisdag :)
 
Förra veckan var en bra vecka. Jag hann med mycket träning, nyttig mat, fika med en kompis, ett besök på operan med en kompis samt kalas på söndagen som en bra avslutning på veckan. Träningen och den nyttiga maten fortsätter att ge resultat och det känns otroligt roligt, skönt, härligt och peppande!
 
Operan var väldigt bra! Vi såg Kristina från Duvemåla och den har jag velat se länge så det var ju extra kul! Ett stort minus var dock att huvudrollen spelades av en finlandssvensk så det var faktiskt jättesvårt att förstå vad hon sa och sjöng. Väldigt tråkigt. Men hon spelade väldigt bra i övrigt :) Och musiken och allt det andra var toppen! En väldigt trevlig kväll - minst sagt! Känns alltid lyxigt att gå på operan tycker jag.
 
Förra veckan bestämde jag även att jag ska åka till Stockholm över en helg i februari. Jag ska åka dit dels för att träffa en kompis som bor där men också för att hon ska hjälpa mig att hitta en passande klänning som jag kan ha på bröllopet :) Det finns en hel del second hand-affärer i storstaden och där ska vi leta och förhoppningsvis hitta någon fin :) Hon har koll på utbudet vilket känns tryggt och lovande :) Så det ska bli spännande med en helg sådär i Stockholm. Och faktum är att vi inte setts på några år, så allt känns sådär extra kul! :)
 
Den här veckan har det varit och är det svårt att få in träningen tyvärr. Varken igår eller idag hanns det med, men imorgon ska jag på BodyCombat efter jobbet vilket ska bli kul! Ska även försöka klämma in ett tidigt pass på gymmet på fredag innan jobbet.
 
På lördag vankas det dop!!! Lilla gulliga älskade E ska döpas vilket känns spännande. Jag är gudmor så det känns stort och ansvarsfullt. Jag hoppas och tror att det blir ett vackert dop och att lillgossen trivs i centrum :)
 
Igår efter jobbet åkte jag till stan. Dels för att köpa doppresent och någon fin blus till mig att ha på dopet och dels för att lämna blod återigen. Tydligen har jag lämnat blod 18 gånger!!! Det känns bra att göra något gott för andra. Jag hoppas och tror att mitt blod kommer till användning.
 
Nu ska jag krypa till kojs. Imorgon väntar en dag på kontoret och därefter som sagt, BodyCombat. Blir nog en helbra dag :) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0