Lite nytta

En rätt seg morgon blev det idag. Vi sov rätt länge för att därefter njuta av en god frukost. Mätt och belåten gick jag till posten och hämtade ut ett paket med ekologiskt schampoo och balsam som jag beställt. Jag har nu duschat med produkterna och de funkade bra :) Så jag är nöjd!
 
Vi var och handlade en sväng på coop tidigare idag också. Känns skönt att ha kylen full inför kommande vecka.
 
När vi kom hem från coop körde jag lite hemmaträning till en dvd-skiva jag har. Jag gjorde även lite andra styrkeövningar efteråt så nu känns det jättebra i kroppen :) Skönt att röra på fläsket ;)
 
Just nu sitter jag faktiskt och jobbar lite i powerpoint. Jag ska nämligen ha alla 16 utvecklingssamtal på jobbet innan jag slutar där och tiden börjar ju ticka iväg... Så jag sitter med barnens portfolion just nu och hittills har jag hunnit med 20 sidor. Många är redan klara så det är mest bara utvecklingssamtalen kvar, men några portfolios behövs arbetas lite mer på. Det är skönast att sitta här hemma och göra det, på jobbet är det svårt att koncentrera sig tycker jag. Det finns alltid något annat som måste göras och så vidare.
 
Något som kommer bli spännande nu de närmsta fyra veckorna är att jag kommer vara mentor/handledare på jobbet åt en VFU-student. Det är en tjej som läser till lärare som ska ha sin praktik hos oss och jag är hennes handledare. Det kommer bli pirrigt, nervöst, roligt och lärorikt tror jag. Hennes första dag är på tisdag så jag har börjat förbereda lite inför hennes tid hos oss. Det var mycket material som jag skulle ta del av, som kursguide, kursplan och så vidare, men nu är jag rätt så insatt tror jag :)
 
Nu ska jag väl fortsätta arbeta med mina portfolios... Senare ikväll ska vi äta lax med en sås på saffran och till det kanske sallad eller bulgur eller något liknande. Kanske bönsallad... ? Blir nog gott :) Ha en trevlig söndagskväll!

Kommentarer
Postat av: Lillbatting

Känner mig lite tappad som aldrig uppfattat att du har en blogg, men hej - bättre sent än aldrig sägs det ju! Jag tycker dock att du verkar skriva för lite om choklad. Kram!

2014-03-28 @ 22:00:05
URL: http://lillbatting.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0