Ingen rolig måndag direkt

Tur att denna dag snart är över. Idag hade vi introduktionsdag till vår nya kurs i skolan. Men jag undrar fortfarande: Var det verkligen en introduktion? Nu i efterhand anser jag att jag lika gärna kunnat läsa informationen själv här hemma. Och att det hade gett mig mycket mer. För det enda de gjorde idag var att läsa innantill. Och vår seminarieledare är en gammal fossil. Och vid några tillfällen kändes det som att han kränkte folk. Usch, jag gillar honom inte alls. Han är nog den värste vid haft. Han och en till hamnar på förstaplats. Jag undrar vad Göteborgs Universitet tänker med när de hittar alla dessa otroligt kassa personer! Och var hittar man dem någonstans???? Säkert i soporna. Jag funderar på att försöka byta grupp, då detta är en kurs där det gäller att ha koll på saker och ting och ordning och reda och struktur och en bra handledning. En bra handledning kan vi inte få av honom tyvärr. Riktigt jäkla dålig är han. Nog om det.

Efter skolan åkte jag med Micael hem i bilen, skönt att slippa åka spårvagn med allt folk som trängs och hostar och nyser. Sen vi kom hem har jag pluggat. Läst en massa. Utöver de klassiska kursböckerna ska vi i denna kurs läsa "Tusen gånger starkare" av Christina Herrström. Det är en skönlitterär bok och det tycker jag är otroligt kul! Var evigheter sedan jag läste en skönlitterär bok så det är väldigt skönt att bara plöja igenom den och inte tänka alltför mycket :) Den är bra, så jag rekommenderar den starkt! Jag köpte den idag efter skolan och har redan kommit en bra bit!

Helgen som var var en bra helg. Jag jobbade både lördag och söndag och blev såklart helt slut av att gå upp så omänskligt tidigt... Lördagen blev rätt lugn, jag åkte in till stan efter jobbet och träffade en kompis som vanligtvis bor i Norge men är här rätt många helger :) Vi fikade på Espresso House och hade det mysigt :)
Igår efter jobbet gjorde jag absolut inget vettigt alls. Vi åt middag här hemma och tog det lugnt, det var nog allt.
Helgen gick fort förbi. Som vanligt.

Om två månader är det år 2012. Och vi har varit i Dublin. Och jag skriver antagligen på en jobbig hemtenta. Och det nya året har startat. Julafton har varit. Och ja... ett nytt år. Med nya överraskningar. Och året då jag tar examen. Äntligen!

Nu ska jag faktiskt släppa bloggen och plugget... och se en film!!!!! :) Ha en mysig kväll nu mina kära läsare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0